İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Maşallah kocaman olmuş o zaman saglıcakla al kucağına benim de 19bitmek üzere şubatta ortası sonu gibi benim de :) aynen canım çok aç kalmamaya çalışıyorum verdiğim de iyi oldu gerçekten az yiyip sık yiyorum ekmek yemiyorum falan sadece kahvaltı da o da çok değil :)

Cevabın için sağol. Elinden geldiğince yatıyorum zaten. Zar zor oldu korkuyorum işte
Valla çok iyi anlıyorum seni ilk kırmızı geldiğinde gecesinde 12sinde aglaya aglaya gittim hastaneye ama allahın izniyle herşey yolunda senin de öyle olur inşallah benim 12.hafta falan bittikten sonra kesildi ama bizim şubat annelerin de devam eden de var korkma ilaçlarını düzenli al ben iğneyi hafata da 2 kere vurulurdum şimdi 1 o da ağır bi iğne yakıyor kitle kalıyor falan ama herşeye değer

Kızlar sonuçlara baktım tekrardan biyokimya diye sonuç da çıkmış 3 tup almışlardı son 1 sonuç kaldı inşallah oda bekledim sonuçtur

izlar iyi aksamlar hamilelik belirtileri 1 ayın yada 1 kac hafta içinde hemen belli olur mu. Vajinam kolu yapıyor çamaşırı sanki sürekli ıslak gibi o da kokuyor yada usuttum mu bilmiyorum adet olmama bir kac gun kaldı ama hiç birşeyin belirtisi yok sanki psikolojik olarak karnında birşey hareket ediyor geçen canim bir yemek çekti yarım yerken midem bulandı uyku zaten oldum olalı hat safada arada mideme kramp giriyor . cabuk acikiyorum doymuyor gibiyim . birde bu aralar aşırı duygusalim aglak bir yapıya burundum ne olduğunu da anlayamıyorum gebe ola bilir miyim yada olmak istediğim için mi böyle hissediyorum prezervatif ile gebe kalanı dumustum ama konrol ediyoruz birşey yok kafam çok karışık yardımına ihtiyacım var test yapmak icin adet gununu mu beklemeliyim

PMS dediğimiz adet öncesi sendromun belirtileri tam da bahsettiğiniz belirtilere benziyor. Gebeliğin hele ki ilk aylarında karında bir hareket hissetmek imkansız, tamamen psikolojik nedenlerden olduğunu düşünüyorum. Eğer gebelik istiyorsanız tüm kötü düşünceleri soruları endişeleri kafanızda atın ve regl gününüzü bekleyin. Eğer istemiyorsanız da en kesin korunma yöntemlerini deneyin ve hala şüpheleriniz devam ederse regl gününüzün gecikmesi halinde direkt olarak kanda gebelik testi yaptırın.

Şimdi tanıdık erkek doktora da hamilelelere özel ilaçla uyuştur diyemem mi gebelik kesinleşmeden canım :) ihtimal tabii deneriz ama tereddütteym kimyasaldan sonra korkmaya başladım çünkü herşeye dikkat eder oldum.geçmiş olsun bu arada İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım :)

Evet bende korkuyorum inşaallah herkes sağ salim kucağına alır. O iğne fenaa valla 2.yi yaptırdığımda bacağıma yüklenemiyordum. Ama hep diyorum bebeğim hayırlı sağlıklı olsun da ben katlanırım. Ben her akşam bir de sulandırıcı iğne yapıyorum. Onu yaparkendr şükür olsun Allah a diyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

O kadar çok vurdurdum ki iğneyi sayısını bile unuttum :)) bende corasprin kullanıyorum kan sulandırıcı :) amin inşallah Allah kime istiyorsa versin burda da hayırlısıyla sağlıklı hamilelikleri geçirsinler kucaklarına alsınlar :)

Selamlar herkese.bisey sorcam size bugun adetimin 13.gunu ve sabah uyandigimda gunluk pede cok az 1-2damla acik kahve bi akinti gelmis.nedir ki bu bi fikri olan varmi?

Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Şu anda durumunuz nasıl ? Bebiş nasıl ?

Tebrik ederim canım değerin gayet yüksek inşallah keseyi ve kalp atışlarını da görerek sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir bebeğini kucağına alırsın :)

Gayet iyi canım ınşallah bebeği de en kısa zamanda görürsün:)

Amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim. Kese kav haftalık gözükür acaba

Selamlar herkese.bisey sorcam size bugun adetimin 13.gunu ve sabah uyandigimda gunluk pede cok az 1-2damla acik kahve bi akinti gelmis.nedir ki bu bi fikri olan varmi?
Canım eğer yumurtlaman bu günlerde oluyorsa yumurtlamadandır. Bazen yumurta çarlarkrn böyle akıntı oluyormuş, bebiş istiyorsan mutlaka bugünü yarını değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…