- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yok kiz benm dogum cok kolay olmuatu kiz vala hic zoruma gitmedi ama ikinci olursa nasil olur bilemiyorumsu bebisler bir gelsin. o zamn gorecem hepinizi .testleri gelisimi boyu bosu kilosu derken dogum geliyor sancilar o zamn keske hamile kalmasydim diyorsun hele ikinirken esime az soylenmedim
Git kız.. Söyle gitsin. Sabaha kadar kim çeker o stresiEşime söylim mi söylesem hemen götürür
Kız sen de çıkmış ama bak. Benim geçen ay ki erken testim böyle çıkmamıştı. Ki zaten negatif ti :))) benim aldığım erken testte T,, C ye göre silik olsa bile pozitif diyordu. Senin testte öyle bi şey yazıyor mu?Nerden belli belki bende Yok sende var umutsuzluk yok bu ay kalamadıysak bile öbür aya öbür aya bir sonraki aya devam umutsuzluk yok
O zaman kocam olan sevdiğim beye hastaneye gidelim demem lazım
Kiz maşallah iyi dogmuslar kilo olarak bnm kizim 36 haftalik dogdu 2700 dogdu 2500 a düştü sariliktan35 haftalik diyelim gene haftasina gore zayifmiss. olsun. saglikli olsunlarda onemli dwgil kilosu .kizim 4 kilo dogdu tam 11 dikisim vardi oglum dogdu 8. dikis. oda 3100. bu kizimda 3500 gibi dogdu 5 dikis git gide azaldi:))
TimamGit kız.. Söyle gitsin. Sabaha kadar kim çeker o stresi
Yok yazmıyo göremedim benKız sen de çıkmış ama bak. Benim geçen ay ki erken testim böyle çıkmamıştı. Ki zaten negatif ti :))) benim aldığım erken testte T,, C ye göre silik olsa bile pozitif diyordu. Senin testte öyle bi şey yazıyor mu?
Olabilir sabah tekrarla çünkü en az 3-4 saat tutulması lazımKızlar sizce idrarım olmadığı için mi negatif çıktı yaaa
İnşallah hep beraber güzel haberler görürüz arka arkaya tamam ama bizim gitmemiz dokuzu bulur eşim geç geliyoO zaman siz eşinize digin bizde burda merakla bekleyelim güzel haberler gördügüm zaman bana cok güzel morel oluyor
Ay tebrik ederim canım benimde boyleydi ertesi gün kan yaptırdım hamileydim sarısı bizim başımıza :)Eki Görüntüle 2200021 Bunuda az önce yaptım :) ne diyorsunuz öbüründe 5 dakika da gölge vardı bunda silik çizgi
İnşallah vardır kan testini görmeden sevinmek istemiyorum :/ çok teşekkür amin hepimize nasip etsin rabbimAy tebrik ederim canım benimde boyleydi ertesi gün kan yaptırdım hamileydim sarısı bizim başımıza :)
Kız çalarız burda. Ben şu an yatayım da sabah olsun derdindeyim.İnşallah hep beraber güzel haberler görürüz arka arkaya tamam ama bizim gitmemiz dokuzu bulur eşim geç geliyo
Çatlarız yazmak istedim aslındaKız çalarız burda. Ben şu an yatayım da sabah olsun derdindeyim.
1 saat bile yoktu arada. Çok az vardı idrarım zaten.Olabilir sabah tekrarla çünkü en az 3-4 saat tutulması lazım
İnşallah hep beraber güzel haberler görürüz arka arkaya tamam ama bizim gitmemiz dokuzu bulur eşim geç geliyo
Atlayıp gitsem nereye dicek yalanda söylemek istemiyorum en iyisi beklememÇatlarız yazmak istedim aslında
Heyecan yapmışındır . Ondan olabilir mi?Ama bu adet ağrım yine başladı işte bu beni korkutuyo ya
Amin cümlemizin inşallahGüzel haberini paylasmayi nasip etsin allahim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?