İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

su bebisler bir gelsin. o zamn gorecem hepinizi .testleri gelisimi boyu bosu kilosu derken dogum geliyor sancilar o zamn keske hamile kalmasydim diyorsun hele ikinirken esime az soylenmedim
Yok kiz benm dogum cok kolay olmuatu kiz vala hic zoruma gitmedi ama ikinci olursa nasil olur bilemiyorum

Nerden belli belki bende Yok sende var umutsuzluk yok bu ay kalamadıysak bile öbür aya öbür aya bir sonraki aya devam umutsuzluk yok
Kız sen de çıkmış ama bak. Benim geçen ay ki erken testim böyle çıkmamıştı. Ki zaten negatif ti :))) benim aldığım erken testte T,, C ye göre silik olsa bile pozitif diyordu. Senin testte öyle bi şey yazıyor mu?

35 haftalik diyelim gene haftasina gore zayifmiss. olsun. saglikli olsunlarda onemli dwgil kilosu .kizim 4 kilo dogdu tam 11 dikisim vardi oglum dogdu 8. dikis. oda 3100. bu kizimda 3500 gibi dogdu 5 dikis git gide azaldi:))
Kiz maşallah iyi dogmuslar kilo olarak bnm kizim 36 haftalik dogdu 2700 dogdu 2500 a düştü sariliktan

Yok yazmıyo göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…