Bu lanet sancı Başka bi tek adet olunca hissettiğim bişeyHeyecan yapmışındır . Ondan olabilir mi?
İnşallah . En önce bu gece senle başlarız inşallah. Ben de umut yok gibi.İnşallah hep beraber güzel haberler görürüz arka arkaya tamam ama bizim gitmemiz dokuzu bulur eşim geç geliyo
Söylesen olmaz mı? Hastane uzak mı? Kan verip gelesiye eşin de gelir zaten.Atlayıp gitsem nereye dicek yalanda söylemek istemiyorum en iyisi beklemem
Inşallah güzel haberler alırsın ya bizede umut olursunİnşallah vardır kan testini görmeden sevinmek istemiyorum :/ çok teşekkür amin hepimize nasip etsin rabbim
Kızar neden tek gittin diye araba var o sıkıntı değil yarım saat gidip gelmemSöylesen olmaz mı? Hastane uzak mı? Kan verip gelesiye eşin de gelir zaten.
Aminnn inşallah canım çok sağolInşallah güzel haberler alırsın ya bizede umut olursun
Bugğn tekrar kan veririm demiştim ama eşim biraz daha bekleyelim yükselsin demişti.. Şimdi bu idrar testi sıfır çıkınca.. .Kızlar benim sonuç bu . 2 olmadan verdim testi akşam 9 gibi anca öğrendim. Cihaz bozulmuş şansıma. 3. Haftanın alt sınırı. Doktor arkadaşıma sormuştum.çatlatma iğnesi de yükseltir çok sınırda diyince sizinle de paylaşamadım.. Eğer öyleyse gerçekten Boşu boşuna ümitlenmeyelim diye.
Tekrarla lütfen kesin cevabı o zaman alırsın canımKızlar benim sonuç bu . 2 olmadan verdim testi akşam 9 gibi anca öğrendim. Cihaz bozulmuş şansıma. 3. Haftanın alt sınırı. Doktor arkadaşıma sormuştum.çatlatma iğnesi de yükseltir çok sınırda diyince sizinle de paylaşamadım.. Eğer öyleyse gerçekten Boşu boşuna ümitlenmeyelim diye.
Bekle o zaman canım. Birlikte gider gelirsiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Dualarımız seninleKızar neden tek gittin diye araba var o sıkıntı değil yarım saat gidip gelmem
Predictor almıştım ben. Boşver canım o testi. O parayı teste verip yine silik göreceğine aynı parayla kan testi yaptır kesin sonucu al.Keşke eczane kapanmadan başka bi marka test alsaydım
Dimi oda var haklısın canım bekleyelim bakalım kocalık beyiPredictor almıştım ben. Boşver canım o testi. O parayı teste verip yine silik göreceğine aynı parayla kan testi yaptır kesin sonucu al.
Sabah ilk idrarla son kalan testimi yapayım canım. Gölge çıkarsa kan vericem. Ama sıfır çıkarsa yine kan vermeye cesaretim olur mu bilmiyorum.Tekrarla lütfen kesin cevabı o zaman alırsın canım
Hangi hastanede ne kadara yaptırıyorsun bilmiyorum ama ben 24 liraya yaptım en son indirimle.Dimi oda var haklısın canım bekleyelim bakalım kocalık beyi
Medicana ya gitmiştim geçen ay. 121 lira istediler. Yaptırmam dedim medilife vardı orda 30 tl dediler ona gitmiştim. Saçma ötesi pahalı.Hangi hastanede ne kadara yaptırıyorsun bilmiyorum ama ben 24 liraya yaptım en son indirimle.
20 TL’ye yaptırıyorum başka bi hastane de 34 tlHangi hastanede ne kadara yaptırıyorsun bilmiyorum ama ben 24 liraya yaptım en son indirimle.
Direk gidip kan versen mesela :) uğraşma boşver vardı yoktu git kesin sonucu alSabah ilk idrarla son kalan testimi yapayım canım. Gölge çıkarsa kan vericem. Ama sıfır çıkarsa yine kan vermeye cesaretim olur mu bilmiyorum.
Şimdi mi? Şimdi gidesim yok canım yaa . Senin güzel haberini alalım inşallah. Olmadı sabah ne çıkarsa çıksın gidip veririm kanı.Direk gidip kan versen mesela :) uğraşma boşver vardı yoktu git kesin sonucu al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?