Sabah sabah testte silik çıktı şimdi var mı yok mu bi daha gidip kan vercem sonuç kana bağlanıyoŞimdi mi? Şimdi gidesim yok canım yaa . Senin güzel haberini alalım inşallah. Olmadı sabah ne çıkarsa çıksın gidip veririm kanı.
Yemek saati gayet normal :) bende koydum ocağa o heyecanla nasıl olur bilmem 2 dakika sürmedi çıkması çizginin ama herkes o marka için şey yazmış silik çıktı kan verdim çıkmadı negatif çıktı falan moralim bozuldu o yüzden@Meylen herkes nereye gitti yaa. Bi ikimiz kaldık
Biz yedik yemeği. Çay, tatlıya başladık. Hunharca tatlı yiyorum. Moral bozukluğu işte.Yemek saati gayet normal :) bende koydum ocağa o heyecanla nasıl olur bilmem 2 dakika sürmedi çıkması çizginin ama herkes o marka için şey yazmış silik çıktı kan verdim çıkmadı negatif çıktı falan moralim bozuldu o yüzden
Ne dersin kan sonucum içinBen sizleri takip ediyorum
Benim kocam geç geliyo ya yemek yememiz 8 8.30Biz yedik yemeği. Çay, tatlıya başladık. Hunharca tatlı yiyorum. Moral bozukluğu işte.
Ne dersin kan sonucum için
Evet. İlk gördüğümde çok sevindim. Sonra çok sınırda dedim. Kadın doğumcu arkadaşıma yazdım. Sınırda dedi. Iğne yapmış olabilir dedi. Ben de okumuştum daha önce bi yerlerde o bilgiyi. Hayırlısı diyip sustum. Bi kaç gün geçsin tekrar yapıp güzel haberi ve tüm belirtileri paylaşırım diyordum.Herseyin hayirlisi olsun canim ama allahim insallah mercigimegini kucagina almayi nasip eder sonucta kan degerin 5.88di demi ?
Evet. İlk gördüğümde çok sevindim. Sonra çok sınırda dedim. Kadın doğumcu arkadaşıma yazdım. Sınırda dedi. Iğne yapmış olabilir dedi. Ben de okumuştum daha önce bi yerlerde o bilgiyi. Hayırlısı diyip sustum. Bi kaç gün geçsin tekrar yapıp güzel haberi ve tüm belirtileri paylaşırım diyordum.
İnşallah canım yaaa inşallah. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah.Canim kalbini temiz tut insallah o deger kati katina artmistir sende insallah güzel haberlerini bizimle paylasirsin
kucuk bebege bakmak daha iyi vala .kilo onemli degil onemli olan hasta olmamasi. bence cancazimKiz maşallah iyi dogmuslar kilo olarak bnm kizim 36 haftalik dogdu 2700 dogdu 2500 a düştü sariliktan
Ya belli değil ki canım Allah içimi biliyo ya adet sancım olduğu için inanasım gelmiyor belli olmaz belki ben negatifi yicem seninki pozitif olcak bilemeyizNe çok tekrar ettim aynı şeyleri yaaaa. Tertemiz bi T çıktı ama.ay sinirden gülüyorum
ne kacirdim ben uzuldugun seye bak. cocugu verende allah vermeyende .daha batiniza var bir gecsin hele .moralini bozma sadece ellini ac rabimden iste esirgeyen ve bagislayan odur taktir onun balim biraz sabir etİnşallah canım yaaa inşallah. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah.
Kusura bakmayın kızlar. Aynı şeyleri yazıp durdum. Kafanızı şişirdim.
İnşallah canım yaaa inşallah. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah.
Kusura bakmayın kızlar. Aynı şeyleri yazıp durdum. Kafanızı şişirdim.
genelde ogrendikten sonra sanci kesiliyor canm. gunun gecsin tamBu lanet sancı Başka bi tek adet olunca hissettiğim bişey
Canım diyoruz ya hep, Allah en güzel zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah.Ya belli değil ki canım Allah içimi biliyo ya adet sancım olduğu için inanasım gelmiyor belli olmaz belki ben negatifi yicem seninki pozitif olcak bilemeyiz
Öyle tabii. Kısmet şimdiyse olmuştur inşallah. Ama benim için hayırlı değilse en güzel zamanda olsun tabii ki.ne kacirdim ben uzuldugun seye bak. cocugu verende allah vermeyende .daha batiniza var bir gecsin hele .moralini bozma sadece ellini ac rabimden iste esirgeyen ve bagislayan odur taktir onun balim biraz sabir et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?