- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Öyle canım. Yılmak yok. Olmadı bi daha ki ay. Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olsunCanim üzülme sknti stress de yapma allahim neyi nasip ederse o olsun eger yoksada üzülmek yok calismaya devan edicez hep beraber bu ay olmazsa öbür ay hep beraber bol bol dua edelim birbirimiz icin.. yeterki üzplmeyin
31 ben canım.Kizlar yaslariniz kac sizlerin ?
Biraz konuyu dagitalim heycanla bekleyelim arkadaslarimizin sonuclarini sohbet ederek
31 ben canım.
29 canmKizlar yaslariniz kac sizlerin ?
Biraz konuyu dagitalim heycanla bekleyelim arkadaslarimizin sonuclarini sohbet ederek
Eşimin önceki evliliğinden bi kızı var. Benim ilk çocuk olacak nasipseBaska cocugunuz var mi yoksa ilk cocugunuz mu olucak allah nasip ederse
uzmeyin canlar kendinizi .inanin hayatimda cekmedigim kadar agri cekiyorm. en son. 13. ekimde biselerimiz olmustu ben yikanmak icin. cok oyalanmistim simdi uzerinden 9 gun gecti. benm kafamda ki sorular ne olcak. hala akinti dwvam adet olcam olamiyorm
İnşallah senin için de hayırlısı ne ise o olur.uzmeyin canlar kendinizi .inanin hayatimda cekmedigim kadar agri cekiyorm. en son. 13. ekimde biselerimiz olmustu ben yikanmak icin. cok oyalanmistim simdi uzerinden 9 gun gecti. benm kafamda ki sorular ne olcak. hala akinti dwvam adet olcam olamiyorm
Öyle tabi canim sağlıklı olsun yeter ki bizim ablamlarin falan hep biraz daha toplu olunca yadirgadilar sülale bizim tabi sarılık sıkıntımız cok oldu bi ay hastaneden cikamadik Rabbim once sağlık versinkucuk bebege bakmak daha iyi vala .kilo onemli degil onemli olan hasta olmamasi. bence cancazim
Eşimin önceki evliliğinden bi kızı var. Benim ilk çocuk olacak nasipse
Amin inşallah canım. CümlemizeInsallah canim allahim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin.. allahim tüm evlatlarimiza saglikli uzun ömürler nasip etsin
Amin inşallah canımCanım diyoruz ya hep, Allah en güzel zamanda nasip etsin isteyen herkese inşallah.
yok balim yapmadim adet gunumu bekleyecmCanim sen bugün test yapicaktin yaptin mi ?
Gördün mü testimi :)genelde ogrendikten sonra sanci kesiliyor canm. gunun gecsin tam
25 benim 1,5 yıllık evliyimKizlar yaslariniz kac sizlerin ?
24 yasindayim cnm ben senKizlar yaslariniz kac sizlerin ?
gordummm tatlim cokkkkkkkkkk. sevindim kacirdim o arada kocise yemek veryordum beni aglattii giderken zatenGördün mü testimi :)
yok balim yapmadim adet gunumu bekleyecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?