- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Canım ben gidiyorum bir şey çıkmıyor ne yazık ki iki kere kan verdim sağlık olsun artık gebesin deseler inanmayacağım . :) Ama 5 ay nasıl anlamadın kuzum . Kendini belli etmemiş minnoş demek ki :)hahahhayy deme. 5 aylik hamileyim karin agrisiyla gidiyorm acile betahgcme bakiyorlar karinm pek cikmadgi icin gebelikten suphe ediyor doktorlar:)
yok canim ya karinim agriyor diyorum doktora hamile oldugumu biliyorum doktor anlamiyor hamilesin diyede sormuyor kan veriyorm dusun doktor hastaliktan degil gebeliktwn supeleniyorCanım ben gidiyorum bir şey çıkmıyor ne yazık ki iki kere kan verdim sağlık olsun artık gebesin deseler inanmayacağım . :) Ama 5 ay nasıl anlamadın kuzum . Kendini belli etmemiş minnoş demek ki :)
yok canim ya karinim agriyor diyorum doktora hamile oldugumu biliyorum doktor anlamiyor hamilesin diyede sormuyor kan veriyorm dusun doktor hastaliktan degil gebeliktwn supeleniyor
Yumurtlamadan bi hafta sonra falan ağrılarla beraber kahve akıntı olunca 3 gün,, yerleşmedir dedim. Adete bi hafta varken de 5.88 çıkması iğne ihtimali de olsa umutlandırdı beni. 20 yumurta ile olmaya Tek yumurta ile oldu dedim. Bilirsiniz işte insan çok inanıyor bazen.Hemen kendini koy vermemelisin belki iğnedendir bilemem ama kendini stres ve sıkıntıya soktuğunda daha mı iyi olacak kendini hep moral vermelisin :) elbet birgün o güzelliği tadacaksın :)
Sağol canım. Öyle tabii. Kımstten öte köy yok.Bende öyleyim sabah kırmızılar da gelebilir ne olacak bilmiyoruz ki ama pes etmek yok Rabbim kararlamıştır sen içini ferah tut , denemeye inanmaya devam :)
Üzülme bu ay olmadıysa diger ay olur allahın izniyle en güzel Zamanda alıcaksın inş güzel haberi. Çok istemekte iyi degil size desemde bende çok istiyorum ama istememek lazım oluruna bırakmak lazım oluruna bırakınca o ay kesin tutuyor. Ama üzülme her şerde bir hayır vardırUyandım ve son testimi yaptım. Yine kocaman bi sıfır. Geçen hafta gibi gölge bile yok. Tamamen inandım iğneden dolayı 5.88 çıktığına. Çok üzgünüm şu an
Negatifleri kendi üstüne çekme. Olmaz inş iyi düşünki iyi olsunGünaydın kızlar adet sancım iyice başladı sanırım yine kimyasal olucak sevincim kursağımda kalıcak
Bu ağrı kasık ağrısı değil başka bişey inşallah yanılıyorumdur yarın anlicaz inşallahNegatifleri kendi üstüne çekme. Olmaz inş iyi düşünki iyi olsun
İnşallah testler yanılıyordurUyandım ve son testimi yaptım. Yine kocaman bi sıfır. Geçen hafta gibi gölge bile yok. Tamamen inandım iğneden dolayı 5.88 çıktığına. Çok üzgünüm şu an
Öyle düşünme. Kimse sana soylemedi ama adet agrisi gibi agri cekmen çok normal, ayni adet agrisi gibi ama daha hafifi ve bu en az 7. Haftaya kadar sürerGünaydın kızlar adet sancım iyice başladı sanırım yine kimyasal olucak sevincim kursağımda kalıcak
Ben geçirdim gebelik o yüzden o kasık ağrısı nasıl oluyo biliyorum ama bu kasık ağrısı değil karın ağrısı gibi tarifte edemiyorum inşallah dediğin gibidir ben yanılıyorumdurÖyle düşünme. Kimse sana soylemedi ama adet agrisi gibi agri cekmen çok normal, ayni adet agrisi gibi ama daha hafifi ve bu en az 7. Haftaya kadar sürer
Bende kimyasal gebelik geçirdim Ağustos ayında beklenen adetten 1 gün sonra adet sancım başladı ve yoğun kanama başladı. Adet olduğundaki gibi agrin mi var? Adet olurken kasik ve bel agrisi olur seninki karın agrisi,baska seyden olmasin?Ben geçirdim gebelik o yüzden o kasık ağrısı nasıl oluyo biliyorum ama bu kasık ağrısı değil karın ağrısı gibi tarifte edemiyorum inşallah dediğin gibidir ben yanılıyorumdur
Ben normal gebelikte geçirdim haziranda kimyasalda geçirdim belim çok ağrıyo ama benim adetimde belim ağrımaz karnımda tuhaf bi burulma olur günler öncesinde adet olcağımı anlarım buda öyle kasıklarımda bişey yok yaniBende kimyasal gebelik geçirdim Ağustos ayında beklenen adetten 1 gün sonra adet sancım başladı ve yoğun kanama başladı. Adet olduğundaki gibi agrin mi var? Adet olurken kasik ve bel agrisi olur seninki karın agrisi,baska seyden olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?