- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Anladım canım ama dediğim gibi kadınların hepsi adet agrisi çeker hamilelik başlangıcında hatta bazıları doğuma kadar çeker. Seninde adet agrin bu sekildeyse. Positif ol lütfenBen normal gebelikte geçirdim haziranda kimyasalda geçirdim belim çok ağrıyo ama benim adetimde belim ağrımaz karnımda tuhaf bi burulma olur günler öncesinde adet olcağımı anlarım buda öyle kasıklarımda bişey yok yani
İnşallah yalancı ağrıdır yarın akşam tekrar kan vericem sonucu anlarız bakalım Rabbim hayırlı olanı nasip etsinAnladım canım ama dediğim gibi kadınların hepsi adet agrisi çeker hamilelik başlangıcında hatta bazıları doğuma kadar çeker. Seninde adet agrin bu sekildeyse. Positif ol lütfen
Normal hamilelikte geçirdim dedin peki ne oldu? Doğurdun mu?İnşallah yalancı ağrıdır yarın akşam tekrar kan vericem sonucu anlarız bakalım Rabbim hayırlı olanı nasip etsin
yok Maalesef martta kürtaj oldum 6+6da kalbi durdu tam 7. Haftamın dolduğu gün kürtaja gittimNormal hamilelikte geçirdim dedin peki ne oldu? Doğurdun mu?
Test verdim. Okula geldim. Sonuç olumsuz olursa bundan sonra kendimi falan dinlemeyeceğim. Normal ne gerekiyorsa yaparım ama yok böyle oldu yok şöyle oldu acaba yumurtlamama mı yerleşme mi. Bi daha takip etmeyeceğim. Her ay her ay bu stres çekilmez.Üzülme bu ay olmadıysa diger ay olur allahın izniyle en güzel Zamanda alıcaksın inş güzel haberi. Çok istemekte iyi degil size desemde bende çok istiyorum ama istememek lazım oluruna bırakmak lazım oluruna bırakınca o ay kesin tutuyor. Ama üzülme her şerde bir hayır vardır
Denilen gibi Adet sancısı gibi sancı çekilirmiş . İyi düşün. Yarını bekle canım.Bu ağrı kasık ağrısı değil başka bişey inşallah yanılıyorumdur yarın anlicaz inşallah
İnşallah. Idrarım da sarı ve bulanık kaç gündür. Ona da anlam veremedim.İnşallah testler yanılıyordur
bende aynı kararı aldım bitti yani sondu ne zaman isterse o zaman gelsinTest verdim. Okula geldim. Sonuç olumsuz olursa bundan sonra kendimi falan dinlemeyeceğim. Normal ne gerekiyorsa yaparım ama yok böyle oldu yok şöyle oldu acaba yumurtlamama mı yerleşme mi. Bi daha takip etmeyeceğim. Her ay her ay bu stres çekilmez.
İnşallah. Idrarım da sarı ve bulanık kaç gündür. Ona da anlam veremedim.
Hadi hayırlı olsun canım umarım değerin yüksek çıkar senin deTest verdim. Okula geldim. Sonuç olumsuz olursa bundan sonra kendimi falan dinlemeyeceğim. Normal ne gerekiyorsa yaparım ama yok böyle oldu yok şöyle oldu acaba yumurtlamama mı yerleşme mi. Bi daha takip etmeyeceğim. Her ay her ay bu stres çekilmez.
hayırlı bi sonuç alırsam eğer ben belirtilerimi yazıcam adetle alakası olmayan şeyler yaşadım evet adete de benzer şeyler yaşadım ama farklı olan şeylerde var nasip Rabbim güzel zamanda en iyisini nasip etsin canımArkadaşlar umarim hepiniz hayirlisi ile istediginiz sonuçlari alirsiniz. bizim de bu ay ilk denememizdi. kendimi o kadar dinledim, o kadar belirti okudum ki sonunda belirtilerin hepsini yaşadim. gaz sancısi, bel kasık agrisi, mide bulantisi,agizda aci tat, goguslerde sızı. ve bat tarihimin ilk gunu sabah adet gördum.daha once de yazmistim. gercekten adet belirtileri ile cok benziyor ve burayi 1 aydir takip ediyorum her kadinin hamilelik belirtileri birbirinden farkli. belirtilerin basladigi zaman farkli,belirtilerin yogunlugu farkli. kendimizi dinleyerek ve belirti okuyarak hamile oldugumuzu anlayamayiz onu anladim. bu sadece bizleri sitrese sokarak hamile kalmamizi engelliyor. bence bu donemi yumurtlama doneminden sonra hic hamilelik ve bebek dusunmeden, gun saymadan,kendimizi dinlemeden gecirmek en sagliklisi. ben bu ay oyle yapacagim. eminim sonuc negatif olsa da bu ayki kadar uzulmeyecegim.
ben gün gün adet takvimime not aldım anormal gördüğüm şeyleri yumurtlamadan itibaren canım şuan en büyük belirtim sarı yoğun akıntı ve sırt bel ağrısı hangi gün ne oldu tek tek yazıcam size@Meylen şuan hala devam eden bi belirtin var mı canım
Evet çok yoğun bi akıntı oluyo bıçak saplanıyomuş gibi bel kısmına sürekli rehl oldum sanıp tuvalete koşuyosun çok ciddi akıntı ya inşallah yükselir değerin canım benim hayırlısıylaben gün gün adet takvimime not aldım anormal gördüğüm şeyleri yumurtlamadan itibaren canım şuan en büyük belirtim sarı yoğun akıntı ve sırt bel ağrısı hangi gün ne oldu tek tek yazıcam size
çok teşekkür ederim canım inşallah bakalım yarın iş çıkışı gidicem inşallah hayırlı haberleri 6-7 gibi almış oluruzEvet çok yoğun bi akıntı oluyo bıçak saplanıyomuş gibi bel kısmına sürekli rehl oldum sanıp tuvalete koşuyosun çok ciddi akıntı ya inşallah yükselir değerin canım benim hayırlısıyla
İnşallhhh canım bekliyoruz güzel haberleriniiçok teşekkür ederim canım inşallah bakalım yarın iş çıkışı gidicem inşallah hayırlı haberleri 6-7 gibi almış oluruz
Neden böyle söylüyosun ya evet stres sürekli oldu mu olmadı mı diye düşünmek gebeliği olumsuz etkileyen bi faktör ama çabuk pes etme bu kadar olumsuz olma bende ilk gebeliğim de 27 ay sonra hamile kaldım hemen olmadı heh dedim tamam artık bırakıyorum o ay hamile kalmışım böyle söyleme lütfen hayırlısı olsun hakkımız da hayırlıysa gelsin her şeyin bi zamanı varSonuç 1.70. Onca kasık ağrısı çektim. Döllenmeden bi hafta sonra kahve akıntım oldu bu sırada . Hepsi boş. Belirti melirti hikaye. Bundan sonra ne test yaparım ne de kendimi dinlerim. Bu stres çekilecek şey değil.her şeyin başı sağlık. Olursa olur, olmazsa her yolu denedikten sonra anası babası olmayan birine analık ederim O da bana evlat olur. Geçen ay eşime de söylemiştim. Öyle stres yaşıyor öyle hasret çekiyoruz ki çocuğum olsa bile evlatlık alırım yine de dedim.
Şimdiki duam cuma günü kendiliğinden adet olmak olacak.
Bi kaç gün daha sizin haberlerinizi almak için buralarda olacağım. Sonra da büyük konuşmayayım ama girmem heralde buraya da.
Canım çok tebrik ederim umarım artışında güzel olur çok sevindim inşallah burda isteyen herkes yaşar bu duyguyuçok teşekkür ederim canım inşallah bakalım yarın iş çıkışı gidicem inşallah hayırlı haberleri 6-7 gibi almış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?