İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

CANIM hep dedik hakkında hayırlısı neyse o olsun.Rabbim daha iyi görüyor ne iyi ne kötü sana bişey sölim mi bi arkadaşımın ne eşinde nede kendinde problem yok ama 3 senedir çocukları olmuyor yok yani sağlıksal bi sıkıntı ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde sevincim 2,5 hafta sürdü sadece ve döndüm o arkadaşıma dedim ki bu acıyı yaşayacağıma keşke benimde tedavisiz çocuğum olmasaydı ama bunları yaşamasaydım. Hamile kalmak değil mesele sağlıklı bi bebek nasip etsin Allahım güzel yazılar yazsın. Karartmak yok dedik denemeye devam bi gün mutlaka olucak.

çok teşekkür ederim canım çok sağoll inşallah artarda bende aynı şeyleri yaşarım ilk öğrendiğim gebeliğim 22idi tam 6 gün sonra sonucum 1013 olmuştu dilerim buda öyle güzel yükselir sonu benzemesin

Yazdiklarina kismen katiliyorum canim. ne zamandir cocuk istiyorsun bilmiyorum ama.oncelikle pes etme. katildigim konu ise kendini dinleme meselesi ve belirti okuma.. gercekten cok guzel bir site ben de bir aydir takip ediyorum . birlikte beklemek,paylasmak.cok guzel ama kimi arkadaslarin hamilelikte yasadiklari belirtileri ben adet oncesi yasadim ve bunlari okuyunca insan ister istemez umutlaniyor ve sonra yasadigimiz hayal kirikligi daha buyuk oluyor. az once de yazdim her kadin farkli. hamilelik belirtileri de farkli. sen kesin hamilesin , icime doguyor hamilesin, kanaman olmadiysa hamile degilsin tarzi doktor vari net sozler insani allak bullak ediyor.gercekten yararli paylasimlar da vsr ama istemeden olumsuz etkiler de oluyor.nasipte varsa nasip oldugu zamanda bebegin seninledir. sen elinden geleni yap ve gerisini dusunme hic.

Hayırlısı olsun ama hemen pes etme herşey Allahtan gelir bn inanıyorum senin gebe kalacağına çok üstüne düşme bu konunun kendini dinleme bir zamanı vardır elbet hakkında hayırlısı olsun bir gün gebe haberinle dönersin umarım :)

Kızlar yanlış anlaşılmış olabilirim. Pes etmiyorum. Adet olmayı bekleyeceğim olmazsa ilaçla adet olup iğneye başlayacağız tekrar. Ne gerekiyorsa yapacağım. Ama çocuğum olsa da olmasa da annesiz babasız bi çocuğun ailesi olmak istiyorum. Görüyoruz yaşıyoruz bunun ne kadar zor olduğunu. Farklı bi hasret, siz de biliyorsunuz.
Allah tüm isteyenlere en güzel zamanda nasip eder inşallah. Ben sadece geç anne olmak istememiştim.

En güzeli canım en güzeli nasipten öteye köy yok hepimiz yaşıyoruz belki farklı şekilde ama yolun sonu aynı

İyi dilekleriniz için sağolun. İnşaallah sizlerin güzel ve hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda. Dua edin bari bana da adet olayım
gunaydinlar kizlarlar benm soyleceklerimin hepsini arkadaslarimiz dile getrdi. uzulme desemde insan ister istemez. oluyor herseyin basi saglik ve dua her zamn dedigim gibi kallten dile umarim tez zamnda o sevincli mujdeyi alirsin sizleri gormedim gercekte ama hislerimin aynasi gibisinz burda oldugum surece her daim arkadayim moral olarak destek vermeye hazirim eger bilmislik taslayip sizleri uzmussem af ola. sadece yardim etmek isterim rabbim biliyor sizde bilin istedim

Estağfurullah. Birbirimizi tanımasak da içten duygularla güzel temennilerde bulunup destek olmaya çalışıyoruz birbirimize. Bu güzel bi şey. Evet. Üzülmemek elde değil. Ama olması için de güçlü durmak ve şükredip yola devam etmek gerekiyor.

İlişki sonrası belirti falan hikaye arkadaşlar bence :)) sözde "döllenme" sonrası 7 gün sorna kahve akıntım oldu 3 gün. Kasıkta ağrılar, batmalar, bel ağrısı, sarı akıntı. Bi çok şey vardı. Yetmedi kan testi yaptım 5.88. Noldu, fasa fiso  kızmayın bana durum böyle. Ne tecrübe ettin derseniz 1) herkeste belirti farklı ve çok da inanıp bel bağlamamak lazım. 2) eğer test gölge gösteriyorsa kesinlikle 5 civarlarında hcg vardır kanda. Çünkü sabah ve dün yaptığım testlerde sıfır görüntü vardı. Tertemiz bir T ki kanda 1.70 çıktı zaten

Günaydin kizlar ..

K Kutsal Alerji canim allahim büyüktür en kisa zamanda mercimegini sana nasip edicektir asla pes etme morelini yüksek tut tutki hersey cok güzel olsun..

@Meylen canim korkma sende morelini bozma mercimegin etkilenmesin morelini hep yüksek tutmaya calis..

A Annelerin en yorgunu canim sende durumlar nasil test yapmadin demi ?

yok balim dedim ya adet gunumu bekleyecm

Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler alırız

kizlar bu konuya neden cok taktim cunku emziren anne en az 6 ay adet gormez ben 50 gunlukken duzensiz adet gordum sonra duzeldi ve korumasiz supeli iliskiler yasadim acaba diyorm iste

Belirtilere hala inanıyorum ben canım vücut ister istemez değişiyor ama kimsede 5 üstü hcg olmuyo he iğnedendir kimyasaldır o başka bişey ama sebepsiz yükselmez o kadar inşallah bi gün bebeğin için yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…