Süt korur yalan arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı iki çocuğunun arasında tam 1 yaş var :)kizlar bu konuya neden cok taktim cunku emziren anne en az 6 ay adet gormez ben 50 gunlukken duzensiz adet gordum sonra duzeldi ve korumasiz supeli iliskiler yasadim acaba diyorm iste
Geçmiyo geçmiyo diyoruz bak bata son 3 kaldı benim geçiyo da işte sabırsız kadınlar olarak :)Insallah canim.. bend daha 19gün beklicem :) bakalim nasil neler beni bekliyor bu ay :) ama takmicam elimden geldigi kadar :)
vala ama. adet agrisi neden cekiyorm vala psikolojik benm bariz belim kasiklarim adet oldugumda kinden fazla agriyor ve cok ayiptir soylemesi hep alt yarafim islakSüt korur yalan arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı iki çocuğunun arasında tam 1 yaş var :)
Sen ne zaman test yapacaksın ?vala ama. adet agrisi neden cekiyorm vala psikolojik benm bariz belim kasiklarim adet oldugumda kinden fazla agriyor ve cok ayiptir soylemesi hep alt yarafim islak
kaynanlar sevindi mi balimGeçmiyo geçmiyo diyoruz bak bata son 3 kaldı benim geçiyo da işte sabırsız kadınlar olarak :)
acikcasi gunum gecince yada gunumde yapacam. cok agrim varSen ne zaman test yapacaksın ?
Geçmiyo geçmiyo diyoruz bak bata son 3 kaldı benim geçiyo da işte sabırsız kadınlar olarak :)
vala bende belirtilein bagzilari. psikolojk .oluyor ama bence belirti en buyugu vucut. cok degisik tepki veryor benm. bir hamilelgimde daha. dollenme olmus mu olmamais 10 gun onceden idrarim rengi koyu allahim bir kokuyor. cok tuafti hic hamilelige yormamistim bir tanesinde. 10 dk bir idrara cikiyordum bir tanesinde. bole karin kaslarim agriyordi hepsi degisikSüt korur yalan arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı iki çocuğunun arasında tam 1 yaş var :)
İnşallah canım inşallah bi yarın akşam olsa hayırlısıyla bana da zaman geçmiyo bakmaCok sabirsiziz cok :) bakalim smdi degerlendirmem gereken bi hafta var önümde ondan snra bekleyis baslar.. allahim hayirlisini nasip eder insallah
Söylemedim ki :) kimsenin haberi yok netleşmeden kalp atışını görmeden söylememkaynanlar sevindi mi balim
Ne kadar kaldıacikcasi gunum gecince yada gunumde yapacam. cok agrim var
İnşallah canım inşallah bi yarın akşam olsa hayırlısıyla bana da zaman geçmiyo bakma
Evet çalışıyorum :)Insallah güzel haberlerini aliriz canim .. sen calisiyor musun ?
Evet çalışıyorum :)
Valla geçmiyo hele bu ara hiç işim kalmadı desem yeridir sabah erken kalktığım için gün bitmiyo vallaCalisirken zaman gecer en azindan ve morelini yüksek tutun her zaman
ohh ne guzel mutlu haberler var en iyisini yaparsin cunku bu konuda ailer hic destek olmaz sadece var mi yok yada kiz mi erkek mi ona bakarlarSöylemedim ki :) kimsenin haberi yok netleşmeden kalp atışını görmeden söylemem
Görümcemin hayırlı işi var nişanı olacakta o yüzden gittik
25 de balimNe kadar kaldı
Valla geçmiyo hele bu ara hiç işim kalmadı desem yeridir sabah erken kalktığım için gün bitmiyo valla
Yok Allah için görümcelerim görümce değil kardeş kaynana kayınpeder ana baba öyle bi sıkıntım yok hem aile hemde eşimin ailesi bakımından çok çok şanslıyım çok üzerime düşerlerohh ne guzel mutlu haberler var en iyisini yaparsin cunku bu konuda ailer hic destek olmaz sadece var mi yok yada kiz mi erkek mi ona bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?