İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kizlar bu konuya neden cok taktim cunku emziren anne en az 6 ay adet gormez ben 50 gunlukken duzensiz adet gordum sonra duzeldi ve korumasiz supeli iliskiler yasadim acaba diyorm iste
Süt korur yalan arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı iki çocuğunun arasında tam 1 yaş var :)

Süt korur yalan arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı iki çocuğunun arasında tam 1 yaş var :)
vala bende belirtilein bagzilari. psikolojk .oluyor ama bence belirti en buyugu vucut. cok degisik tepki veryor benm. bir hamilelgimde daha. dollenme olmus mu olmamais 10 gun onceden idrarim rengi koyu allahim bir kokuyor. cok tuafti hic hamilelige yormamistim bir tanesinde. 10 dk bir idrara cikiyordum bir tanesinde. bole karin kaslarim agriyordi hepsi degisik

Söylemedim ki :) kimsenin haberi yok netleşmeden kalp atışını görmeden söylemem
Görümcemin hayırlı işi var nişanı olacakta o yüzden gittik
ohh ne guzel mutlu haberler var en iyisini yaparsin cunku bu konuda ailer hic destek olmaz sadece var mi yok yada kiz mi erkek mi ona bakarlar

ohh ne guzel mutlu haberler var en iyisini yaparsin cunku bu konuda ailer hic destek olmaz sadece var mi yok yada kiz mi erkek mi ona bakarlar
Yok Allah için görümcelerim görümce değil kardeş kaynana kayınpeder ana baba öyle bi sıkıntım yok hem aile hemde eşimin ailesi bakımından çok çok şanslıyım çok üzerime düşerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…