İnşallah sonu tatlı biter şu adet olcam hissi beni korkutuyoHeycanli beklegis oldugu icin canim ama tatli bekleyisler
İnşallah sonu tatlı biter şu adet olcam hissi beni korkutuyo
Moralim bozuk değilde meraktan çatlicam sanırım bugün versem mi diye düşünüyorum en azından çıkıyo mu ona bakarım :)Korkma canim adet dönemin yaklasti ya belki onun sancisi olur biraz hani baziki insanlarda oluyormus ya.. ama dedigim gibi morel cok önemli asla bozma morelini ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi mercimegin icin
Moralim bozuk değilde meraktan çatlicam sanırım bugün versem mi diye düşünüyorum en azından çıkıyo mu ona bakarım :)
Bi sıkıntısı olmazda belki yükselmemiş olur biraz moral bozabilir dur bakalım çok duramazsam giderim eve atarsam kendimi mecbur yarını beklerim 48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor çünkü daha 24 saat bile olmadıVersen bi skntisi olur mu ki . Eger olmazsa ver bi bak cikiyormu sonuclar. Bizde merak etmemis oluruz sonucu görürüz :)
ne mutlu sana o zamn vala sewindim canmYok Allah için görümcelerim görümce değil kardeş kaynana kayınpeder ana baba öyle bi sıkıntım yok hem aile hemde eşimin ailesi bakımından çok çok şanslıyım çok üzerime düşerler
ne mutlu sana o zamn vala sewindim canm
Yok kızlar şimdi test yaptım gene negatif kafayı yiceem e reglide gelmiyooo[/QUOT
Gelir gelir takma kafana zaten testten bir iki gün sonra hep regl gelir bende heo oyle oluyordu belki çözülemiyorsundur aspirin iç istersen kanın sulansın
Kan testi versen?Bilmiyorum uyuycam kızlar kafam kalkmıyo
Aynen şuan beyaz değil ama sarı yapı olarak yine losyon gibi canımBenimde akıntım var losyon gibi @Meylen seninde böylemi akıntın
Kız neden kanda baktırmıyosun?Bilmiyorum uyuycam kızlar kafam kalkmıyo
Geç Döllenmiş olabilir mi diyorsunuz yaniKız neden kanda baktırmıyosun?
Benimde öyle bir de kasıklarımda hala ağrı varAynen şuan beyaz değil ama sarı yapı olarak yine losyon gibi canım
Adet olmamış idrar testinde çıkmıyo belki düşüktür değeriGeç Döllenmiş olabilir mi diyorsunuz yani
Benim kasık ağrım yok canım sadece ıslaklık hissi bel ağrısı iki gündür baş ağrısı var baya ağırBenimde öyle bir de kasıklarımda hala ağrı var
Hayırlısı olsun canım sen zaten hamilesin :)Benim kasık ağrım yok canım sadece ıslaklık hissi bel ağrısı iki gündür baş ağrısı var baya ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?