İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah sonu tatlı biter şu adet olcam hissi beni korkutuyo

Korkma canim adet dönemin yaklasti ya belki onun sancisi olur biraz hani baziki insanlarda oluyormus ya.. ama dedigim gibi morel cok önemli asla bozma morelini ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi mercimegin icin

Korkma canim adet dönemin yaklasti ya belki onun sancisi olur biraz hani baziki insanlarda oluyormus ya.. ama dedigim gibi morel cok önemli asla bozma morelini ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi mercimegin icin
Moralim bozuk değilde meraktan çatlicam sanırım bugün versem mi diye düşünüyorum en azından çıkıyo mu ona bakarım :)

Moralim bozuk değilde meraktan çatlicam sanırım bugün versem mi diye düşünüyorum en azından çıkıyo mu ona bakarım :)

Versen bi skntisi olur mu ki . Eger olmazsa ver bi bak cikiyormu sonuclar. Bizde merak etmemis oluruz sonucu görürüz :)

Versen bi skntisi olur mu ki . Eger olmazsa ver bi bak cikiyormu sonuclar. Bizde merak etmemis oluruz sonucu görürüz :)
Bi sıkıntısı olmazda belki yükselmemiş olur biraz moral bozabilir dur bakalım çok duramazsam giderim eve atarsam kendimi mecbur yarını beklerim 48 saatte bir 2 ye katlaması gerekiyor çünkü daha 24 saat bile olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…