inşallah hamileyimdir canım ne diyim :)Hayırlısı olsun canım sen zaten hamilesin :)
Hayırlısı olsun canım sen zaten hamilesin :)
yarın akşamı :)@Meylen aksami bekleyelim canim o zaman
Yok ben sadece benim gördüğüm hayali bi silik çizgi gördümCanim sende pozitif mi görmüstün ?
yarın akşamı :)
Yok ben sadece benim gördüğüm hayali bi silik çizgi gördüm
umuyorum canım bakalımYarin aksami bekleye bilcez mi
Hadi hayırlısı canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.kuzenim bi hastanede memur girişimi yaptırdı yarın gidip bütün hormon testlerimi yaptırıcam sabahtan betaya da o zaman baktırırım artık
inşallah canım aminn korku sardı bu bel ağrısına düşük belirtisi demişler baktırayım bi bakalımHadi hayırlısı canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
o islaklik bende de var. birde cok tembellestim sabah 9 da kalkardim en gec simdi hic kalkmiyormBenim kasık ağrım yok canım sadece ıslaklık hissi bel ağrısı iki gündür baş ağrısı var baya ağır
hemen pregestron ve. folik asit kullan canminşallah canım aminn korku sardı bu bel ağrısına düşük belirtisi demişler baktırayım bi bakalım
folik asit kullanıyorum kesinleşince progesteron yazdırıcamhemen pregestron ve. folik asit kullan canm
Hayır geçmedi bugun eşimede gösterdim o da gördü deli diilim demekki yarın test yaparım olmazsam :)Kiz öyle deme ya hayalide olsa varmis görmüsspn iste.. reglin gecti mi
inşallah canım aminn korku sardı bu bel ağrısına düşük belirtisi demişler baktırayım bi bakalım
Hayır geçmedi bugun eşimede gösterdim o da gördü deli diilim demekki yarın test yaparım olmazsam :)
Yok ben idrarda ömce çift çizgiyi göriyim ya da en azından daha belirgin bi çizgi görmem lazım kan için kan vermeye korkuyorum zaten :)Canim acaba sende mi bi kan versen aksam :)
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasin. Bende haziranda dusuk yaptim bebegimin kalbi 11. Haftada durmuş kürtaj yapmaya randevu aldim yetisemeden düşürdüm evdeyok Maalesef martta kürtaj oldum 6+6da kalbi durdu tam 7. Haftamın dolduğu gün kürtaja gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?