çok çok geçmiş olsun zor süreç bilirim şuan bu ay doğmuş olacaktı mesela düşünmemeye çalışıyorum bi daha Rabbim yaşatmasın inşallahÇok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasin. Bende haziranda dusuk yaptim bebegimin kalbi 11. Haftada durmuş kürtaj yapmaya randevu aldim yetisemeden düşürdüm evde
Allah korusun canim..morelini bozma canim.. dualarim hepinizle allahim istegen herkeze nasip etsin..
Kızlar eczaneden test alıp geldim sabah alıcaktım normalde ama gidememiştim sabah ki idrarım duruyo onunla mı yapıyım yoksa başka mı çok manyakça oldu ama
bel ağrısıyla düşüğün ne alakası varmış. ben iki hamilelik geçirdim turp gibi iki çocuk oldu o bel ağrılarıyla. saçma. bende bel ağrısını erkek çocuk yaparmış diye biliyorum o nolcak.inşallah canım aminn korku sardı bu bel ağrısına düşük belirtisi demişler baktırayım bi bakalım
ondan olsun da sağlıklı olsunda kız yapsın erkek yapsın :) başlarında mı vardı yoksa ilerleyen zamanlarda mı çünkü daha varsa 3+3 falanbel ağrısıyla düşüğün ne alakası varmış. ben iki hamilelik geçirdim turp gibi iki çocuk oldu o bel ağrılarıyla. saçma. bende bel ağrısını erkek çocuk yaparmış diye biliyorum o nolcak.
Çok teşekkür ederim. Evet bende bazen aklıma geliyor doğuma 2 kalmis olacaktı şimdi ama kader kısmet herseyçok çok geçmiş olsun zor süreç bilirim şuan bu ay doğmuş olacaktı mesela düşünmemeye çalışıyorum bi daha Rabbim yaşatmasın inşallah
Tamam canım tutmuştum yapmamıştım onunla yapıyımyok hayır beklemiş idrarla sağlıklı bi sonuç oluşmaz canım sıvı tüketme 3-4 saat idrarını tut öyle yap
Malesef canım zor süreç çok zor ama beterin beterii var sağlıklısını nasip etsin RabbimÇok teşekkür ederim. Evet bende bazen aklıma geliyor doğuma 2 kalmis olacaktı şimdi ama kader kısmet hersey
hadi yap inşallah vardır bekliyoruz güzel haberleriniTamam canım tutmuştum yapmamıştım onunla yapıyım
ben öyle anladım hamile olduğumu belim kasığım hiç ağrımaz ne zaman ağrısa bilirimki hamileyim. birini adetime 3 gün kala kan da baktırdım öğrentim biride 5 gün geçmişti test idrarda çıktı.ondan olsun da sağlıklı olsunda kız yapsın erkek yapsın :) başlarında mı vardı yoksa ilerleyen zamanlarda mı çünkü daha varsa 3+3 falan
3 gün kaldı benimde dün idrar testinde çıkınca kan baktırayım dedim 24,48 gibi sonuç çıktı yarın tekrar edicem testi inşallah sizin gibi olur benimde çok teşekkür ederim moralim birazda olsa düzeldiben öyle anladım hamile olduğumu belim kasığım hiç ağrımaz ne zaman ağrısa bilirimki hamileyim. birini adetime 3 gün kala kan da baktırdım öğrentim biride 5 gün geçmişti test idrarda çıktı.
yaaaMalesef negatiff
Hayır geçmedi bugun eşimede gösterdim o da gördü deli diilim demekki yarın test yaparım olmazsam :)
Yok canım kopkoyu bi negatifyaaagölge falanda mı yok
Yok kız ne moral bozması ilk denememdi benim zaten bakalım önümüzde ki aylaraKizlar morel bozmak yok allahimin iznyle bu ay olmadiysa bidanki aya hepimiz hamile kaliriz ve suan hamile olan arkadaslarimiz bizlede bol bol dua ederler hamilelerin dualari cok cabuk kabul olmus annem hep öyle derdi bana ..
Yok canım kopkoyu bi negatifç gerçi 4 gün var ama sanmıyorum belirti falan da yok önümüzde ki ay daha sıkı çalışmam lazım ve sonrasın da aklımdan çıkarmam lazım
Hamilemiyim bilmiyorum ama Hepimize inanın hepimize sadece kendime ve sizede değil kim çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyosa tüm dualarım onlarlaKizlar morel bozmak yok allahimin iznyle bu ay olmadiysa bidanki aya hepimiz hamile kaliriz ve suan hamile olan arkadaslarimiz bizlede bol bol dua ederler hamilelerin dualari cok cabuk kabul olmus annem hep öyle derdi bana ..
O markaya bende baktım evet çok olumsuz yorum var silik çıkıp kanda negatif olan.4 gün kala normal gebelik testinde çıkmayabilir canım ben erken gebelik testi yaptım markayı karalamışlar ama bence %90 doğru sonuç veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?