İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende normal gebelik testiyle yapmıstım dün erken testle değil daha 3-4 gün var adetime bakalım herşey kısmet

Valla kızlar ben sabah ki ilk idrarla yaptım işte uyumuşum yine az önce kalktım :)

O markaya bende baktım evet çok olumsuz yorum var silik çıkıp kanda negatif olan.

valla ilk 3-4 dakikada çıkıyosa bence sonuç net doğru ki gölgeyi çıkardı ya mantıken o gün değerim demekki 5-10 falandı evet o kadar erken göstermiyo ama adete 3-4 gün kala yapılabilir ki 2 tanesini 20 tlye aldığımı düşünürsek mükemmel

Eğer adet olursam bu ay bende internetten sipariş vericem daha uyguna geliyo eczanede tanesi 30 tl erken gebelik testinin :)

Ağrıması güzel bir şey merak etme ilerleyen haftalarda 8 aylıkken kasık ağrım tuttu ama nasıl ağrı herkez açılma düşük dedi ben imkansız dedim. nitekim dr a gittim merak etme çocuk yumurtalıklarına başını koymuş uyuyor bulmuş yumuşak yeri artık 1 ay sabret bu burdan kalkmaz dedi ne zaman dönse karnımda ve ağrım başlasa hep sevdim bence hamilesin çok merak ettim haber veririmisin eşine söyledinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…