O markaya bende baktım evet çok olumsuz yorum var silik çıkıp kanda negatif olan.
Aynen öyle bakalım senin teste ben negatif dedim dimi tekrar atsana beklemiş halini merak ettim :)Bende normal gebelik testiyle yapmıstım dün erken testle değil daha 3-4 gün var adetime bakalım herşey kısmet
Bende normal gebelik testiyle yapmıstım dün erken testle değil daha 3-4 gün var adetime bakalım herşey kısmet
sabah 7 de. uyursan kuzumValla kızlar ben sabah ki ilk idrarla yaptım işte uyumuşum yine az önce kalktım :)
Atsana testi bakalım :)Valla kızlar ben sabah ki ilk idrarla yaptım işte uyumuşum yine az önce kalktım :)
Eğer adet olursam bu ay bende internetten sipariş vericem daha uyguna geliyo eczanede tanesi 30 tl erken gebelik testinin :)valla ilk 3-4 dakikada çıkıyosa bence sonuç net doğru ki gölgeyi çıkardı ya mantıken o gün değerim demekki 5-10 falandı evet o kadar erken göstermiyo ama adete 3-4 gün kala yapılabilir ki 2 tanesini 20 tlye aldığımı düşünürsek mükemmel
kesinlikle daha uygun prodictor falanda daha ucuz yani kan 30 tl idrar testide 30 tl çok saçmaEğer adet olursam bu ay bende internetten sipariş vericem daha uyguna geliyo eczanede tanesi 30 tl erken gebelik testinin :)
woooww. olsun senin canin sag olsun:))Eğer adet olursam bu ay bende internetten sipariş vericem daha uyguna geliyo eczanede tanesi 30 tl erken gebelik testinin :)
Yani eczaneye o parayı verene kadar kan da baktırmak daha mantıklı Hadi en kötü 50 tl olsun yine de kesin sonuç kankesinlikle daha uygun prodictor falanda daha ucuz yani kan 30 tl idrar testide 30 tl çok saçma
Pardon canım ben senin de silik sandımBildiğiniz negatif ki işte atmasam daha iyi ..
aynen idrarda çıksa bile yine yaptırıyosun kanı yaniYani eczaneye o parayı verene kadar kan da baktırmak daha mantıklı Hadi en kötü 50 tl olsun yine de kesin sonuç kan
Sağolsun olsun da değmez 30 tl kız :))woooww. olsun senin canin sag olsun:))
vala ben gunumu bekleyecem bazen etken dolleniyor bazen. gec. adet kanamasi gelmeden umudunuzu kaybetmeyinSağolsun olsun da değmez 30 tl kız :))
dun bende attim sonucumu burda ki kizlar cikmis dedi o golge yi gorduler ama ben sanmiyorumaynen idrarda çıksa bile yine yaptırıyosun kanı yani
Ağrıması güzel bir şey merak etme ilerleyen haftalarda 8 aylıkken kasık ağrım tuttu ama nasıl ağrı herkez açılma düşük dedi ben imkansız dedim. nitekim dr a gittim merak etme çocuk yumurtalıklarına başını koymuş uyuyor bulmuş yumuşak yeri artık 1 ay sabret bu burdan kalkmaz dedi ne zaman dönse karnımda ve ağrım başlasa hep sevdim bence hamilesin çok merak ettim haber veririmisin eşine söyledinmi?3 gün kaldı benimde dün idrar testinde çıkınca kan baktırayım dedim 24,48 gibi sonuç çıktı yarın tekrar edicem testi inşallah sizin gibi olur benimde çok teşekkür ederim moralim birazda olsa düzeldi
Yok canım kopkoyu bi negatifç gerçi 4 gün var ama sanmıyorum belirti falan da yok önümüzde ki ay daha sıkı çalışmam lazım ve sonrasın da aklımdan çıkarmam lazım [/QUOT lütfen üzülme ben 8 aydir o kadar çok düşünüyorum ki artik takinti haline geldi adet gördüğüm halde acaba üstünemi gördüm diye düşünüyorum ki bariz adetim yani ama toparlanmam lazim Allahim bizlerede nasip etsin inşalalhhh bu ay daha sıkı tutucam bu işi Allahin izni ile inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?