İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tabiki veririm bi kaç gündür belim ağrıyo ama nefesimi kesecek kadar dün idrar testi yapmıştım kana beraber gidelim istedim testi gösterip bunların sebebi karnımda bi bit olabilir dedim şoka girdi atladı zıpladı hadi kana gidelim hemen gidelim dedi öyle gittik dün akşam

Kizlar yardima ihtiyacim var bata 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim bu durumu yasayan varmi

Kizlar yardima ihtiyacim var bata 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim bu durumu yasayan varmi
O durumu yaşamadım ama bu ovülasyon olayını baya araştırdım geç yumurtlama mümkün son 10 günde de hamile kalınabilir ve süt asla korumuyor 3 aylık bebeği varken 2. Ye hamile kalan arkadaşım var 1 yaş var aralarında şuan kaç günde bi regl oluyorsun ve düzenli midir ?

Öncelikle şoyle soyliyim Regle 10 gun kala hamile kalan kisilerin basinda annem geliyor sanırım bana o sekilde hamile kalmis bu yumurtlama tarihlrini gecince olmaz demisler sanirim annemde 10 kala korunmasiz girmis ve ben olmusum. Ama olur ya istisna olmustur diye kendimi avutuyorum kaza yasadigim geceden beride esimle iliskiye girmedim psikoljim alt ust oldu 5 yasinda bir kizim var birde 1 bucuk yasinda oglun 3. Cocugu dusunmuyordum henuz benim adetim kiz kende cok duzenliydi kizima hamile kaldigim zamanda ayni duzende devam etti dogumdan sonra da ayni sekilde. Ama ogluma hamile kalmadan once 2 . Cocuk olsun diye korunmamaya basladigim zaman cok duzensizlesti 4 aysonra ogluma hamile kaldim daha sonra 40 ımiz ciktiktan 5 gun sonra adet oldum ve ondan sonra 6 ay boyunca olamadim 6 aydan sonrada duzensiz gitti hep suan anda biz duzenli oluyo bazen sasiyo sanki tam duzenli degil gibi bu arada sunuda soyliyim yarin adet olmam gerek eger yine sasmazsa ama bi kacgundur beyaz sut gibi akinti geliyo kokusuz kasintisiz normalde olmazdi bu da korkuttu

O akıntı bende hep var 5-6 aydır yerleşti geçmiyor Allah gönlüne göre versin yinede olursa da nasip Allahtan hediye öyle düşünme lütfen

O akıntı bende hep var 5-6 aydır yerleşti geçmiyor Allah gönlüne göre versin yinede olursa da nasip Allahtan hediye öyle düşünme lütfen
Tabiki bende mucizem hediyem diye severim heralde ama ne bilim gozum bi korktu evdeb hic cikamicakmisim gibi geliyo gerci esim olursa sikinti yapma cikarsin araban hazir dedi o cok istiyo ama simdi dusunmuyoduk.

Tabiki bende mucizem hediyem diye severim heralde ama ne bilim gozum bi korktu evdeb hic cikamicakmisim gibi geliyo gerci esim olursa sikinti yapma cikarsin araban hazir dedi o cok istiyo ama simdi dusunmuyoduk.
Hiç kolay değil 2 çocuk var bi tane daha olucak belki tam rahat edeceğim diye düşünüyosundur ama olsun nasip hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim :)

Bende bu ay tedavideyim ve hiçbir belirti his falan yok..iyi mı kötü mü bilemiyorum..ovitrellenin 8. Günü ve adete 8 gun kaldı..Bu ay negatifi gorursem bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviye..Çok yıprandım

Hiç kolay değil 2 çocuk var bi tane daha olucak belki tam rahat edeceğim diye düşünüyosundur ama olsun nasip hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim :)
Ya tam olarak boyle dusunuyodum iste oh dedim artik rahatim oglan da 1 bucuk yasinda gerisi kolay 6 ay sonra memeden kesicektim cok hayalim var cokkk

Demeeee hamile misin yoksa bekliyo musun sende mi 10 gun kala birlikte oldun
bu ay benm bir kac kez oldu en son 13 ekimde oldu ade 12 gun kala falandi yumurtlamanin son gunuydu eger 28 gunde .hesaplasak benm de yarin bat gunum ama tabi 24 bittigi gece yani 25 oldu adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…