Tabiki veririm bi kaç gündür belim ağrıyo ama nefesimi kesecek kadar dün idrar testi yapmıştım kana beraber gidelim istedim testi gösterip bunların sebebi karnımda bi bit olabilir dedim şoka girdi atladı zıpladı hadi kana gidelim hemen gidelim dedi öyle gittik dün akşamAğrıması güzel bir şey merak etme ilerleyen haftalarda 8 aylıkken kasık ağrım tuttu ama nasıl ağrı herkez açılma düşük dedi ben imkansız dedim. nitekim dr a gittim merak etme çocuk yumurtalıklarına başını koymuş uyuyor bulmuş yumuşak yeri artık 1 ay sabret bu burdan kalkmaz dedi ne zaman dönse karnımda ve ağrım başlasa hep sevdim bence hamilesin çok merak ettim haber veririmisin eşine söyledinmi?
Aaa ben görmedim attığın testi:)dun bende attim sonucumu burda ki kizlar cikmis dedi o golge yi gorduler ama ben sanmiyorum
Tabiki veririm bi kaç gündür belim ağrıyo ama nefesimi kesecek kadar dün idrar testi yapmıştım kana beraber gidelim istedim testi gösterip bunların sebebi karnımda bi bit olabilir dedim şoka girdi atladı zıpladı hadi kana gidelim hemen gidelim dedi öyle gittik dün akşam
O durumu yaşamadım ama bu ovülasyon olayını baya araştırdım geç yumurtlama mümkün son 10 günde de hamile kalınabilir ve süt asla korumuyor 3 aylık bebeği varken 2. Ye hamile kalan arkadaşım var 1 yaş var aralarında şuan kaç günde bi regl oluyorsun ve düzenli midir ?Kizlar yardima ihtiyacim var bata 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim bu durumu yasayan varmi
Öncelikle şoyle soyliyim Regle 10 gun kala hamile kalan kisilerin basinda annem geliyor sanırım bana o sekilde hamile kalmis bu yumurtlama tarihlrini gecince olmaz demisler sanirim annemde 10 kala korunmasiz girmis ve ben olmusum. Ama olur ya istisna olmustur diye kendimi avutuyorum kaza yasadigim geceden beride esimle iliskiye girmedim psikoljim alt ust oldu 5 yasinda bir kizim var birde 1 bucuk yasinda oglun 3. Cocugu dusunmuyordum henuz benim adetim kiz kende cok duzenliydi kizima hamile kaldigim zamanda ayni duzende devam etti dogumdan sonra da ayni sekilde. Ama ogluma hamile kalmadan once 2 . Cocuk olsun diye korunmamaya basladigim zaman cok duzensizlesti 4 aysonra ogluma hamile kaldim daha sonra 40 ımiz ciktiktan 5 gun sonra adet oldum ve ondan sonra 6 ay boyunca olamadim 6 aydan sonrada duzensiz gitti hep suan anda biz duzenli oluyo bazen sasiyo sanki tam duzenli degil gibi bu arada sunuda soyliyim yarin adet olmam gerek eger yine sasmazsa ama bi kacgundur beyaz sut gibi akinti geliyo kokusuz kasintisiz normalde olmazdi bu da korkuttuO durumu yaşamadım ama bu ovülasyon olayını baya araştırdım geç yumurtlama mümkün son 10 günde de hamile kalınabilir ve süt asla korumuyor 3 aylık bebeği varken 2. Ye hamile kalan arkadaşım var 1 yaş var aralarında şuan kaç günde bi regl oluyorsun ve düzenli midir ?
dun gece attim 1.5 gibiydi telden sildim kocam gormesin diye. eski konusmalarda olcak canmAaa ben görmedim attığın testi:)
O akıntı bende hep var 5-6 aydır yerleşti geçmiyor Allah gönlüne göre versin yinede olursa da nasip Allahtan hediye öyle düşünme lütfenÖncelikle şoyle soyliyim Regle 10 gun kala hamile kalan kisilerin basinda annem geliyor sanırım bana o sekilde hamile kalmis bu yumurtlama tarihlrini gecince olmaz demisler sanirim annemde 10 kala korunmasiz girmis ve ben olmusum. Ama olur ya istisna olmustur diye kendimi avutuyorum kaza yasadigim geceden beride esimle iliskiye girmedim psikoljim alt ust oldu 5 yasinda bir kizim var birde 1 bucuk yasinda oglun 3. Cocugu dusunmuyordum henuz benim adetim kiz kende cok duzenliydi kizima hamile kaldigim zamanda ayni duzende devam etti dogumdan sonra da ayni sekilde. Ama ogluma hamile kalmadan once 2 . Cocuk olsun diye korunmamaya basladigim zaman cok duzensizlesti 4 aysonra ogluma hamile kaldim daha sonra 40 ımiz ciktiktan 5 gun sonra adet oldum ve ondan sonra 6 ay boyunca olamadim 6 aydan sonrada duzensiz gitti hep suan anda biz duzenli oluyo bazen sasiyo sanki tam duzenli degil gibi bu arada sunuda soyliyim yarin adet olmam gerek eger yine sasmazsa ama bi kacgundur beyaz sut gibi akinti geliyo kokusuz kasintisiz normalde olmazdi bu da korkuttu
Dur bakim bulabilirsemdun gece attim 1.5 gibiydi telden sildim kocam gormesin diye. eski konusmalarda olcak canm
Buldum evet bi gölge var ama beklemedi dimi hemen öyle çıktı ?dun gece attim 1.5 gibiydi telden sildim kocam gormesin diye. eski konusmalarda olcak canm
Tabiki bende mucizem hediyem diye severim heralde ama ne bilim gozum bi korktu evdeb hic cikamicakmisim gibi geliyo gerci esim olursa sikinti yapma cikarsin araban hazir dedi o cok istiyo ama simdi dusunmuyoduk.O akıntı bende hep var 5-6 aydır yerleşti geçmiyor Allah gönlüne göre versin yinede olursa da nasip Allahtan hediye öyle düşünme lütfen
hahhaay tek ben degilmisim gel benm bat yaklasti olabilirsinnnnn canmKizlar yardima ihtiyacim var bata 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim bu durumu yasayan varmi
dedim ya dikkat etmedim sabah baktimBuldum evet bi gölge var ama beklemedi dimi hemen öyle çıktı ?
Hiç kolay değil 2 çocuk var bi tane daha olucak belki tam rahat edeceğim diye düşünüyosundur ama olsun nasip hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim :)Tabiki bende mucizem hediyem diye severim heralde ama ne bilim gozum bi korktu evdeb hic cikamicakmisim gibi geliyo gerci esim olursa sikinti yapma cikarsin araban hazir dedi o cok istiyo ama simdi dusunmuyoduk.
Bakalım az kaldı batına soruların cevabını alıcaksın:)dedim ya dikkat etmedim sabah baktim
Demeeee hamile misin yoksa bekliyo musun sende mi 10 gun kala birlikte oldunhahhaay tek ben degilmisim gel benm bat yaklasti olabilirsinnnnn canm
Ya tam olarak boyle dusunuyodum iste oh dedim artik rahatim oglan da 1 bucuk yasinda gerisi kolay 6 ay sonra memeden kesicektim cok hayalim var cokkkHiç kolay değil 2 çocuk var bi tane daha olucak belki tam rahat edeceğim diye düşünüyosundur ama olsun nasip hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim :)
Benim bat yarınhahhaay tek ben degilmisim gel benm bat yaklasti olabilirsinnnnn canm
bu ay benm bir kac kez oldu en son 13 ekimde oldu ade 12 gun kala falandi yumurtlamanin son gunuydu eger 28 gunde .hesaplasak benm de yarin bat gunum ama tabi 24 bittigi gece yani 25 oldu adetDemeeee hamile misin yoksa bekliyo musun sende mi 10 gun kala birlikte oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?