- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
ama icim bir garib. canm suan hamilesin anlarsin bole kipir kipir oluyor en buyuk belirti buBakalım az kaldı batına soruların cevabını alıcaksın:)
Benim de 24 gece oldu adet tam da soyledigin gibi 25 oluyo galiba. 14 ekim geceside o malum gun olddu o gun bugun dur iliskiye girmedim valla psikoljim bozuldu cunku ama gerceten tek seferlik biseyle de olursa muzcize derim bunabu ay benm bir kac kez oldu en son 13 ekimde oldu ade 12 gun kala falandi yumurtlamanin son gunuydu eger 28 gunde .hesaplasak benm de yarin bat gunum ama tabi 24 bittigi gece yani 25 oldu adet
Ben de ovitrelle kullandım. Belirtileri boşver derim. Ne olacağı belli olmaz. Belirti yok diye modunu düşürme.aynı böyle İğneden 8 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu. Ağrım oldu. Tamam dedik yerleşme kanaması ve ağrısı kesin. Geçen cumartesi dayanamayıp kan verdim. Testlerde gölge çıkıyordu çünkü. Kanda 5.88 çıktı. Sevincim ama sevincim kursağımda kaldı. İğne de hcg yi yüjseltebiliyormuş. Korktuğum da oldu. Dün testte T tertemizdi. Bugğn kan verdim 1.70.Bende bu ay tedavideyim ve hiçbir belirti his falan yok..iyi mı kötü mü bilemiyorum..ovitrellenin 8. Günü ve adete 8 gun kaldı..Bu ay negatifi gorursem bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviye..Çok yıprandım
Yaaa hayırlısı cnm bu sabırsızlık zaten bizim işimizi zorlastiriyo..olacağı varsada olmuyo stresten..adet olmadığımız sürece ümit hep var kesmemek lazım..yarın 9.Gün test yapmayı düşünüyodum ki vazgeçtim sen böyle söyleyinceBen de ovitrelle kullandım. Belirtileri boşver derim. Ne olacağı belli olmaz. Belirti yok diye modunu düşürme.aynı böyle İğneden 8 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu. Ağrım oldu. Tamam dedik yerleşme kanaması ve ağrısı kesin. Geçen cumartesi dayanamayıp kan verdim. Testlerde gölge çıkıyordu çünkü. Kanda 5.88 çıktı. Sevincim ama sevincim kursağımda kaldı. İğne de hcg yi yüjseltebiliyormuş. Korktuğum da oldu. Dün testte T tertemizdi. Bugğn kan verdim 1.70.
Ne kadar zamandır tedavi görüyon? Ne tedavisi?Bende bu ay tedavideyim ve hiçbir belirti his falan yok..iyi mı kötü mü bilemiyorum..ovitrellenin 8. Günü ve adete 8 gun kaldı..Bu ay negatifi gorursem bi kaç ay ara vermeyi düşünüyorum tedaviye..Çok yıprandım
Canım 9. Gün erken bence. 3 gün sonra yap derim. Bat ne zaman?Yaaa hayırlısı cnm bu sabırsızlık zaten bizim işimizi zorlastiriyo..olacağı varsada olmuyo stresten..adet olmadığımız sürece ümit hep var kesmemek lazım..yarın 9.Gün test yapmayı düşünüyodum ki vazgeçtim sen böyle söyleyince
Dimi erken ama ne bilim en azindan sonucuna kendimi hazirlamis olurum..1 hafta var dahaCanım 9. Gün erken bence. 3 gün sonra yap derim. Bat ne zaman?
Bu 8. Denemem 6 kez klomen ovitrelle denedim..2 kerede femara ovitrelle denedim..2 kere gebe kaldım fakat kaybettim..Ne kadar zamandır tedavi görüyon? Ne tedavisi?
Bende o yok şuan o yüzden hamileyim diyememama icim bir garib. canm suan hamilesin anlarsin bole kipir kipir oluyor en buyuk belirti bu
Bizde de tık yokBende o yok şuan o yüzden hamileyim diyemem
Yarın belli olacak o yüzden sevinemiyorum hala adet olcak gibi hissediyorumBizde de tık yok
kıpır kıpır olmak da nesi :)))
Çocuk istemiyormusunuz?Yüzümde uçsuz koca koca sivilceler çıktı, benim hamileliğimde de yüzüm de aynı tür sivilceler olmuştu. Kasık ağrılarım devam ediyor ama çok azaldı. Hafta sonu adet olmam gerek bakalım sonuç ne olacak bir kere daha kazara hamile kalırsam eğer korunma yöntemimizi kesin değiştirmeliyim.
Allah en güzel zamanda nasip etsin. Sizi görünce kendi acımdan utanıyorumBu 8. Denemem 6 kez klomen ovitrelle denedim..2 kerede femara ovitrelle denedim..2 kere gebe kaldım fakat kaybettim..
Bugün çok kötü bi gündü benim için. Dinlersen beni az daha sabret 3 gün sonra yap derim.Dimi erken ama ne bilim en azindan sonucuna kendimi hazirlamis olurum..1 hafta var daha
İnşallah yanılırsın.Yarın belli olacak o yüzden sevinemiyorum hala adet olcak gibi hissediyorum
İnşLlah canım ya inşallahİnşallah yanılırsın.
Bu yaşadıklarınızı bende yaşadım geçen ay ve adet oldum o yüzden bende bu ay akışına bıraktım bugun adet olmam lazımdı olladım teste yapmadım bir hafta daha beklicem öyle test yapıcam yoksa umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsinArkadaşlar umarim hepiniz hayirlisi ile istediginiz sonuçlari alirsiniz. bizim de bu ay ilk denememizdi. kendimi o kadar dinledim, o kadar belirti okudum ki sonunda belirtilerin hepsini yaşadim. gaz sancısi, bel kasık agrisi, mide bulantisi,agizda aci tat, goguslerde sızı. ve bat tarihimin ilk gunu sabah adet gördum.daha once de yazmistim. gercekten adet belirtileri ile cok benziyor ve burayi 1 aydir takip ediyorum her kadinin hamilelik belirtileri birbirinden farkli. belirtilerin basladigi zaman farkli,belirtilerin yogunlugu farkli. kendimizi dinleyerek ve belirti okuyarak hamile oldugumuzu anlayamayiz onu anladim. bu sadece bizleri sitrese sokarak hamile kalmamizi engelliyor. bence bu donemi yumurtlama doneminden sonra hic hamilelik ve bebek dusunmeden, gun saymadan,kendimizi dinlemeden gecirmek en sagliklisi. ben bu ay oyle yapacagim. eminim sonuc negatif olsa da bu ayki kadar uzulmeyecegim.
İnşallah gebesinizdir.Bu yaşadıklarınızı bende yaşadım geçen ay ve adet oldum o yüzden bende bu ay akışına bıraktım bugun adet olmam lazımdı olladım teste yapmadım bir hafta daha beklicem öyle test yapıcam yoksa umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?