İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

bu ay benm bir kac kez oldu en son 13 ekimde oldu ade 12 gun kala falandi yumurtlamanin son gunuydu eger 28 gunde .hesaplasak benm de yarin bat gunum ama tabi 24 bittigi gece yani 25 oldu adet
Benim de 24 gece oldu adet tam da soyledigin gibi 25 oluyo galiba. 14 ekim geceside o malum gun olddu o gun bugun dur iliskiye girmedim valla psikoljim bozuldu cunku ama gerceten tek seferlik biseyle de olursa muzcize derim buna

Ben de ovitrelle kullandım. Belirtileri boşver derim. Ne olacağı belli olmaz. Belirti yok diye modunu düşürme.aynı böyle İğneden 8 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu. Ağrım oldu. Tamam dedik yerleşme kanaması ve ağrısı kesin. Geçen cumartesi dayanamayıp kan verdim. Testlerde gölge çıkıyordu çünkü. Kanda 5.88 çıktı. Sevincim ama sevincim kursağımda kaldı. İğne de hcg yi yüjseltebiliyormuş. Korktuğum da oldu. Dün testte T tertemizdi. Bugğn kan verdim 1.70.

Yaaa hayırlısı cnm bu sabırsızlık zaten bizim işimizi zorlastiriyo..olacağı varsada olmuyo stresten..adet olmadığımız sürece ümit hep var kesmemek lazım..yarın 9.Gün test yapmayı düşünüyodum ki vazgeçtim sen böyle söyleyince

Ne kadar zamandır tedavi görüyon? Ne tedavisi?

Canım 9. Gün erken bence. 3 gün sonra yap derim. Bat ne zaman?

Çocuk istemiyormusunuz?

Bu 8. Denemem 6 kez klomen ovitrelle denedim..2 kerede femara ovitrelle denedim..2 kere gebe kaldım fakat kaybettim..
Allah en güzel zamanda nasip etsin. Sizi görünce kendi acımdan utanıyorum 1 yıl normal denedim ben. Ama pcolu olduğum için yumurta takibin kendim yapamadım..2 ay önce gonalf iğneye başladık ovitrelle ile beraber. Bu ay bi yumurta kendi oluştu diye ovitrelle yaptık sadece. Yine olmadı. Adet olmayı diliyorum şimdi de. Eşim de diyorki gitmeyelim doktora bu ay Kendimiz deneyelim. Normalde adet olunca gel diyo doktor. Eşimi dinlemeyince hep onun dediği gibi oluyor . Sanırım bu ay da onu dinleyip gitmeyeceğim doktora.

Bu yaşadıklarınızı bende yaşadım geçen ay ve adet oldum o yüzden bende bu ay akışına bıraktım bugun adet olmam lazımdı olladım teste yapmadım bir hafta daha beklicem öyle test yapıcam yoksa umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin

İnşallah gebesinizdir.

Merhaba hanımlar 2 aydır bebiş için denemeler yapıyoruz fakat olmadı pko hastasıyım bu ay inofolic combi kullandım 10 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum o gün sabah kasık ağrısıyla uyandım ve şeffaf akıntım fazlaydı bat a 4 gün kaldı ve hayatımda ilk defa göğüs uçlarım çok acıyor ve koyulaştı herhangi bir kasık ağrısı yok fakat gazım var düne kadar kupkuruydum ve en önemlisi vücut ısım çok yüksek gece ayaklarımın altı yanıyor resmen bugun beyaz sarı arası akıntım gelmiş fazlaca belirtiler bunlar umarım vücudum benimle oyun oynamıyordur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…