- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Test yap bence. Hemeen :))Merhaba hanımlar 2 aydır bebiş için denemeler yapıyoruz fakat olmadı pko hastasıyım bu ay inofolic combi kullandım 10 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum o gün sabah kasık ağrısıyla uyandım ve şeffaf akıntım fazlaydı bat a 4 gün kaldı ve hayatımda ilk defa göğüs uçlarım çok acıyor ve koyulaştı herhangi bir kasık ağrısı yok fakat gazım var düne kadar kupkuruydum ve en önemlisi vücut ısım çok yüksek gece ayaklarımın altı yanıyor resmen bugun beyaz sarı arası akıntım gelmiş fazlaca belirtiler bunlar umarım vücudum benimle oyun oynamıyordur :))
amin canim. en iyisini yapmissin gercekten. insallah hayirla sonuclanir bekleyisin.Bu yaşadıklarınızı bende yaşadım geçen ay ve adet oldum o yüzden bende bu ay akışına bıraktım bugun adet olmam lazımdı olladım teste yapmadım bir hafta daha beklicem öyle test yapıcam yoksa umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Inşallah hamilesindir cnmYarın belli olacak o yüzden sevinemiyorum hala adet olcak gibi hissediyorum
Amin canım benim :)amin canim. en iyisini yapmissin gercekten. insallah hayirla sonuclanir bekleyisin.
Amin cnmmm allah hepimize nasip eder insallahh..Ben 6 yıldır bekliyorum gelsin diye bebeğim ama nasipten öte köy yok derler ya o misal bizim halimiz..Evet bazen eşler hak vermek lazım dinlemek lazim..benim Bu ay olmazsa eşim 2 3 ay gitmeyelim drlara vücudun dinlensin dedi hak veriyorum ona ve gitmicem..Allah en güzel zamanda nasip etsin. Sizi görünce kendi acımdan utanıyorum1 yıl normal denedim ben. Ama pcolu olduğum için yumurta takibin kendim yapamadım..2 ay önce gonalf iğneye başladık ovitrelle ile beraber. Bu ay bi yumurta kendi oluştu diye ovitrelle yaptık sadece. Yine olmadı. Adet olmayı diliyorum şimdi de. Eşim de diyorki gitmeyelim doktora bu ay Kendimiz deneyelim. Normalde adet olunca gel diyo doktor. Eşimi dinlemeyince hep onun dediği gibi oluyor . Sanırım bu ay da onu dinleyip gitmeyeceğim doktora.
Test yapmak.icin çok sebep var diyorum :)Merhaba hanımlar 2 aydır bebiş için denemeler yapıyoruz fakat olmadı pko hastasıyım bu ay inofolic combi kullandım 10 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum o gün sabah kasık ağrısıyla uyandım ve şeffaf akıntım fazlaydı bat a 4 gün kaldı ve hayatımda ilk defa göğüs uçlarım çok acıyor ve koyulaştı herhangi bir kasık ağrısı yok fakat gazım var düne kadar kupkuruydum ve en önemlisi vücut ısım çok yüksek gece ayaklarımın altı yanıyor resmen bugun beyaz sarı arası akıntım gelmiş fazlaca belirtiler bunlar umarım vücudum benimle oyun oynamıyordur :))
Benim adetler düzenli yumurtlama olsada olmasada adet görüyorum ama miktarında değişimler oluyoKızlar yaa yumurta çatlamışsa adet olurum değil mi? Bi de onun derdini çekmeyeyim.
İnşallah canım Rabbim isteyen hepimize nasip etsin. Yorumlarınızı falan okuydrum gerçekten bu konu altında çok güzel bir ortam oluşmuş hepiniz çok samimisiniz :)İnşallah gebesinizdir.
Kaç yaşındasın?? Bu ay birlikte kocaları dinleyelim madem. Sorun şu ki ben kendim adet olmuyorum. Ama bu ay yumurtayı iğne ile de olsa çatlattık sonuçta. Döllenme olmadığına göre kanarım inşallah de mi?Amin cnmmm allah hepimize nasip eder insallahh..Ben 6 yıldır bekliyorum gelsin diye bebeğim ama nasipten öte köy yok derler ya o misal bizim halimiz..Evet bazen eşler hak vermek lazım dinlemek lazim..benim Bu ay olmazsa eşim 2 3 ay gitmeyelim drlara vücudun dinlensin dedi hak veriyorum ona ve gitmicem..
Valla biri gebe kalsa kendimiz kalmış gibi sevinip umut ederiz. Sırayla inşallah hepimiz muradımıza ererizİnşallah canım Rabbim isteyen hepimize nasip etsin. Yorumlarınızı falan okuydrum gerçekten bu konu altında çok güzel bir ortam oluşmuş hepiniz çok samimisiniz :)
Çokça aminnnValla biri gebe kalsa kendimiz kalmış gibi sevinip umut ederiz. Sırayla inşallah hepimiz muradımıza ereriz
Ya ne tuhaf. O kadar sperm nasıl denk gelmiyor ya da olmuyor. Eşime sorup duruyom şu anBenim adetler düzenli yumurtlama olsada olmasada adet görüyorum ama miktarında değişimler oluyo
Canım hormansal olabilir yada kistin va bişey varmıKızlar yaaaa, lütfen yorum yapın.. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.. Yumurtlama zamanından bi hafta sonra 3 gün süren açık kahve akıntı ve kasık ağrısı neydi sizce? Ben bunu söyleyince hepimiz yerleşme kanaması ve ağrısı diye düşündük. Görüyoruz ki değilmiş. O halde ne olabilir? Çok merak ediyorum.
31 yasimdayim..Aynen ben eşim beyi dinlicem biraz mutlu olsun lafı dinlendi diye :)) catlatma ignesinden sonra gebelik olmazsa 14 15 gun arası adet olması beklenir kişinin..yada en azından bende böyle oluyor..adeti düzenlemek için progestan kullanıyor musun..adetten itibaren 16. Gün başlıyorsun 10 gun kullanıp bırakıyorsun 2 3 gun sonrada regl oluyorsun..doktorunla görüş istersen progestan ilacını..Kaç yaşındasın?? Bu ay birlikte kocaları dinleyelim madem. Sorun şu ki ben kendim adet olmuyorum. Ama bu ay yumurtayı iğne ile de olsa çatlattık sonuçta. Döllenme olmadığına göre kanarım inşallah de mi?
Kistim yoktu en son. Tek bi yumurtam vardı. Onu da iğne ile çatlattıkCanım hormansal olabilir yada kistin va bişey varmı
Ben de dinleyeceğim eşimi ama bi kez daha haklı olduğunu gördüğüm için . Cumartesi kan verme erken dedi ben vericem dedim verdim. O 5.88 I görmesem içten içe o kadar inanmayacaktım belki de.31 yasimdayim..Aynen ben eşim beyi dinlicem biraz mutlu olsun lafı dinlendi diye :)) catlatma ignesinden sonra gebelik olmazsa 14 15 gun arası adet olması beklenir kişinin..yada en azından bende böyle oluyor..adeti düzenlemek için progestan kullanıyor musun..adetten itibaren 16. Gün başlıyorsun 10 gun kullanıp bırakıyorsun 2 3 gun sonrada regl oluyorsun..doktorunla görüş istersen progestan ilacını..
Usutmussundur ya da bazen çift yumurtlarız ikinci yumurtlama olmuş olabilir. Yada geç yumurtlamışsındır.Kızlar yaaaa, lütfen yorum yapın.. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.. Yumurtlama zamanından bi hafta sonra 3 gün süren açık kahve akıntı ve kasık ağrısı neydi sizce? Ben bunu söyleyince hepimiz yerleşme kanaması ve ağrısı diye düşündük. Görüyoruz ki değilmiş. O halde ne olabilir? Çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?