İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Test yap bence. Hemeen :))

amin canim. en iyisini yapmissin gercekten. insallah hayirla sonuclanir bekleyisin.

Amin cnmmm allah hepimize nasip eder insallahh..Ben 6 yıldır bekliyorum gelsin diye bebeğim ama nasipten öte köy yok derler ya o misal bizim halimiz..Evet bazen eşler hak vermek lazım dinlemek lazim..benim Bu ay olmazsa eşim 2 3 ay gitmeyelim drlara vücudun dinlensin dedi hak veriyorum ona ve gitmicem..

Test yapmak.icin çok sebep var diyorum :)

Kaç yaşındasın?? Bu ay birlikte kocaları dinleyelim madem. Sorun şu ki ben kendim adet olmuyorum. Ama bu ay yumurtayı iğne ile de olsa çatlattık sonuçta. Döllenme olmadığına göre kanarım inşallah de mi?

Kızlar yaaaa, lütfen yorum yapın.. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.. Yumurtlama zamanından bi hafta sonra 3 gün süren açık kahve akıntı ve kasık ağrısı neydi sizce? Ben bunu söyleyince hepimiz yerleşme kanaması ve ağrısı diye düşündük. Görüyoruz ki değilmiş. O halde ne olabilir? Çok merak ediyorum.

Kızlar valla bakıyorum herkes aman kazayla oldu bizimki deyip duruyor Allah zamanını kararlamıştır ama işte insan üzülüyor,Bat a kadar test yapmayım diyorum çok üzülüyorum kimseye de belli edemiyorum

Canım hormansal olabilir yada kistin va bişey varmı

31 yasimdayim..Aynen ben eşim beyi dinlicem biraz mutlu olsun lafı dinlendi diye :)) catlatma ignesinden sonra gebelik olmazsa 14 15 gun arası adet olması beklenir kişinin..yada en azından bende böyle oluyor..adeti düzenlemek için progestan kullanıyor musun..adetten itibaren 16. Gün başlıyorsun 10 gun kullanıp bırakıyorsun 2 3 gun sonrada regl oluyorsun..doktorunla görüş istersen progestan ilacını..

Ben de dinleyeceğim eşimi ama bi kez daha haklı olduğunu gördüğüm için . Cumartesi kan verme erken dedi ben vericem dedim verdim. O 5.88 I görmesem içten içe o kadar inanmayacaktım belki de.
Progestan ile adet kaldım ben de daha önce. 15. Gün başlayıp 10 gün kullanıp 2-3 gün sonra adet olurdum. Sonra doktor kendi kendine adet olmayı bekle olmazsan 50. Gün ilacı alıp 5 gün kullan dedi. Hep de 50 de oldum zaten ilaçla. İğneler é başlamadan tüplerde baktırdık.. Açıktı. Yazın adet görerek denedin yine ama olmadı. Geçen ay da gonalf iğneler e başladık işte. Inşallah adet olurum yaaa.

Usutmussundur ya da bazen çift yumurtlarız ikinci yumurtlama olmuş olabilir. Yada geç yumurtlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…