- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Şimdi bu ayda gebe kalmazsan adet olunca gel dedi. Olmazsan 50. Günü bekle ilaçla ol gel dedi.Ben de dinleyeceğim eşimi ama bi kez daha haklı olduğunu gördüğüm için . Cumartesi kan verme erken dedi ben vericem dedim verdim. O 5.88 I görmesem içten içe o kadar inanmayacaktım belki de.
Progestan ile adet kaldım ben de daha önce. 15. Gün başlayıp 10 gün kullanıp 2-3 gün sonra adet olurdum. Sonra doktor kendi kendine adet olmayı bekle olmazsan 50. Gün ilacı alıp 5 gün kullan dedi. Hep de 50 de oldum zaten ilaçla. İğneler é başlamadan tüplerde baktırdık.. Açıktı. Yazın adet görerek denedin yine ama olmadı. Geçen ay da gonalf iğneler e başladık işte. Inşallah adet olurum yaaa.
Bende hep merak etmisimdir nasıl oluyor kaza. 3 oğlum var hiç kaza olnadiKızlar valla bakıyorum herkes aman kazayla oldu bizimki deyip duruyor Allah zamanını kararlamıştır ama işte insan üzülüyor,Bat a kadar test yapmayım diyorum çok üzülüyorum kimseye de belli edemiyorum
Ayyy olabilir mi cidden. Ben çok ağrım var,, bi şey olur diye ilişkiyi kesmiştim o araUsutmussundur ya da bazen çift yumurtlarız ikinci yumurtlama olmuş olabilir. Yada geç yumurtlamışsındır.
Olabilir. Bebek istiyorsan 2 günde bir ilişki olmalı adetten adete. Çünkü çift yum olur her kadın 14. Gün yumurtlamaz ki. Mesela bir arkadaş 12. Gün biri 19. Gün biri de 23. Gün yumluyorAyyy olabilir mi cidden. Ben çok ağrım var,, bi şey olur diye ilişkiyi kesmiştim o ara((
13. Günde yumurta istenen büyüklüğe gelmişti. Doktor her ihtimale karşı çatlatma iğnesi vermişti. Iğnenin akşamına ağrım ve pembe akıntı olmuştu. O ara sık ilişki oldu zaten. Bunun bi hafta sonrasında falan 3 gün boyunca o kahve akıntı ve ağrılar oldu.Olabilir. Bebek istiyorsan 2 günde bir ilişki olmalı adetten adete. Çünkü çift yum olur her kadın 14. Gün yumurtlamaz ki. Mesela bir arkadaş 12. Gün biri 19. Gün biri de 23. Gün yumluyor
İnan bende anlamıyorum sanırım böyle söyleyince daha farklı oluyor onlar içinBende hep merak etmisimdir nasıl oluyor kaza. 3 oğlum var hiç kaza olnadi
Test yapmış mıydın?Kızlar reglim hala gelmedi ama felaket midem bulanıyor çok
Başka belirtin varmı bide bat ne zamandı canım benimde çok bulanıyorda o yüzdenKızlar reglim hala gelmedi ama felaket midem bulanıyor çok
Şuan düşünmüyorduk ama olursa da yokvÇocuk istemiyormusunuz?
Benimde bugundü test yaptın mıBu arada bat bugündü kızlar ..
Bende cok merak ediyorum nasıl kaza oluyo :)Bende hep merak etmisimdir nasıl oluyor kaza. 3 oğlum var hiç kaza olnadi
Olursun cnm strese sokma kendiniBen de dinleyeceğim eşimi ama bi kez daha haklı olduğunu gördüğüm için . Cumartesi kan verme erken dedi ben vericem dedim verdim. O 5.88 I görmesem içten içe o kadar inanmayacaktım belki de.
Progestan ile adet kaldım ben de daha önce. 15. Gün başlayıp 10 gün kullanıp 2-3 gün sonra adet olurdum. Sonra doktor kendi kendine adet olmayı bekle olmazsan 50. Gün ilacı alıp 5 gün kullan dedi. Hep de 50 de oldum zaten ilaçla. İğneler é başlamadan tüplerde baktırdık.. Açıktı. Yazın adet görerek denedin yine ama olmadı. Geçen ay da gonalf iğneler e başladık işte. Inşallah adet olurum yaaa.
bugun ben. onu dusundum ya adet oldun ya da ne yazikki dusukKızlar yaaaa, lütfen yorum yapın.. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.. Yumurtlama zamanından bi hafta sonra 3 gün süren açık kahve akıntı ve kasık ağrısı neydi sizce? Ben bunu söyleyince hepimiz yerleşme kanaması ve ağrısı diye düşündük. Görüyoruz ki değilmiş. O halde ne olabilir? Çok merak ediyorum.
kaza degilde o anda olan oluyor benceKızlar valla bakıyorum herkes aman kazayla oldu bizimki deyip duruyor Allah zamanını kararlamıştır ama işte insan üzülüyor,Bat a kadar test yapmayım diyorum çok üzülüyorum kimseye de belli edemiyorum
Çok açık kahveydi. Sürekli de değildi. Günde bi kaç kere. Düşük olur mu öyle?bugun ben. onu dusundum ya adet oldun ya da ne yazikki dusuk
İnşallah canımOlursun cnm strese sokma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?