İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Şimdi bu ayda gebe kalmazsan adet olunca gel dedi. Olmazsan 50. Günü bekle ilaçla ol gel dedi.

Kızlar valla bakıyorum herkes aman kazayla oldu bizimki deyip duruyor Allah zamanını kararlamıştır ama işte insan üzülüyor,Bat a kadar test yapmayım diyorum çok üzülüyorum kimseye de belli edemiyorum
Bende hep merak etmisimdir nasıl oluyor kaza. 3 oğlum var hiç kaza olnadi

Ayyy olabilir mi cidden. Ben çok ağrım var,, bi şey olur diye ilişkiyi kesmiştim o ara ((
Olabilir. Bebek istiyorsan 2 günde bir ilişki olmalı adetten adete. Çünkü çift yum olur her kadın 14. Gün yumurtlamaz ki. Mesela bir arkadaş 12. Gün biri 19. Gün biri de 23. Gün yumluyor

Olabilir. Bebek istiyorsan 2 günde bir ilişki olmalı adetten adete. Çünkü çift yum olur her kadın 14. Gün yumurtlamaz ki. Mesela bir arkadaş 12. Gün biri 19. Gün biri de 23. Gün yumluyor
13. Günde yumurta istenen büyüklüğe gelmişti. Doktor her ihtimale karşı çatlatma iğnesi vermişti. Iğnenin akşamına ağrım ve pembe akıntı olmuştu. O ara sık ilişki oldu zaten. Bunun bi hafta sonrasında falan 3 gün boyunca o kahve akıntı ve ağrılar oldu.

Sabah yaptım negatifti.. Bütün belirtiler var kasık ağrısı, bel, sırt ağrısı. Uykusuzluk, uyuduğum zamanda kalkamama, göğüs etrafımda pofuccuklar .. bi de idrar da 2 sarı pelte vardı

Olursun cnm strese sokma kendini

bugun ben. onu dusundum ya adet oldun ya da ne yazikki dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…