- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
O kahverengi akıntı şey olıyor onceki aydan kalan son damlalar olıyor arada bendede olıyor.Kızlar yaaaa, lütfen yorum yapın.. Düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor.. Yumurtlama zamanından bi hafta sonra 3 gün süren açık kahve akıntı ve kasık ağrısı neydi sizce? Ben bunu söyleyince hepimiz yerleşme kanaması ve ağrısı diye düşündük. Görüyoruz ki değilmiş. O halde ne olabilir? Çok merak ediyorum.
olabilir ama insllah ole bisw deildir adettir. bence. erken de olmus olabilrsin cunku boyle makaleler cok duydumÇok açık kahveydi. Sürekli de değildi. Günde bi kaç kere. Düşük olur mu öyle?
ogluma 13 haftalikken dusuk tehlikem var. bole cikolata gibi kivami vardi iki hafta surdu sonra acik kahveye dondu pregestronla gecti hic agrimda yoktu.Çok açık kahveydi. Sürekli de değildi. Günde bi kaç kere. Düşük olur mu öyle?
İnşallah canım inşallahInşallah hamilesindir cnm
canim ya bise soracam senin bole uzayan akintin var mi sefaf gibi. cok agrim vardi suan gecti bİnşallah canım inşallah
Yok canım yumurtlamadan sonra görmedim öyle mi akıntı şuan koyu kıvamlı sarımsı losyon gibi bi akıntım varcanim ya bise soracam senin bole uzayan akintin var mi sefaf gibi. cok agrim vardi suan gecti b
olsun gonlunu ferah tut daha yolun basindasin iki li testler 3 testler detayli usg asilar. boyu kilosu derken normal mi sezeryan stresi sarack sadece gonlunu ferah tut ona tutun karnini oksaİyi geceler kızlar beni uyku tutmuyo karnımda tuhaf bi ağrı var kuzenim 38 tane kan testi girdirmiş sisteme sabah olsa da gitsem bi an önce öğlen testi almış olurum
acaba ben hala yumurtluyor muyum:)))Yok canım yumurtlamadan sonra görmedim öyle mi akıntı şuan koyu kıvamlı sarımsı losyon gibi bi akıntım var
İnşallah vardır da o evreye geçerim bende hayırlısıylaolsun gonlunu ferah tut daha yolun basindasin iki li testler 3 testler detayli usg asilar. boyu kilosu derken normal mi sezeryan stresi sarack sadece gonlunu ferah tut ona tutun karnini oksa
Adet olmadın dimi ?Yok ablam bende burdayım :) A Annelerin en yorgunu
Kız yok bat 25i değil mi be yumurtlaması :)acaba ben hala yumurtluyor muyum:)))
gecersin kuzum. o losyodan dun vardi bugun sade ce uzayan. bazen sari bazen beyaz akinti varİnşallah vardır da o evreye geçerim bende hayırlısıyla
e o zamn bu akinti ne. tuaf valaKız yok bat 25i değil mi be yumurtlaması :)
Ay ben erkek olmak istiyorum gerçektene o zamn bu akinti ne. tuaf vala
hg balim hadtalandin mi gel beni dinle. iki daha olmazsan kan verYok ablam bende burdayım :) A Annelerin en yorgunu
niye kiz:)Ay ben erkek olmak istiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?