- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Var mı bu adamların böyle bi derdi ? Yok akıntıydı kasık ağrısıydı gebelikti kistti herşey bizde bitmiyo bak kocalık uyuyor benniye kiz:)
1 2 gün oynayabilir reglide o normal karşılanır. Ama sen bir gün sonra git kan ver eger yoksa adetin neden düzensiz onu araştırırsınYok kızlar hala regli olamadım ..
Kız inşallah olmazsın da hayırlı haberini alırız seninde sabah olaydı da gideydim hastaneyeYok kızlar hala regli olamadım ..
Yarın büyük gün dimi inşallaj iki katına çıkmıştırKız inşallah olmazsın da hayırlı haberini alırız seninde sabah olaydı da gideydim hastaneye
Aynen canım hayırlısıyla inşallah Bak sen korktun ama burdayım ben desinYarın büyük gün dimi inşallaj iki katına çıkmıştır
Hayırlısı inş. Benimde sık idrarım başladı akşamdn beri en az 5 kere gittim ama idrarım rengi koyu degil su gbiAynen canım hayırlısıyla inşallah Bak sen korktun ama burdayım ben desin
Çok sıvı alımıyla alakalı vücut susuz kalınca koyu su seviyesi iyi oldukça şeffaf olur normali o zatenHayırlısı inş. Benimde sık idrarım başladı akşamdn beri en az 5 kere gittim ama idrarım rengi koyu degil su gbi
Normal degilmişim bu zamana kadar ozamanÇok sıvı alımıyla alakalı vücut susuz kalınca koyu su seviyesi iyi oldukça şeffaf olur normali o zaten
hahhayy benm ki izin gununde arkadaaslariula bulustu bense 3 cocgu uyutma derdindeyim . hayat iste. son dogumda. hic unutmuyorm sancidan oluyorm. adam inan miyor 40 haftalik olmus erken diyo gidip sinirden sancimi crktim evde dusumu aldim adam horluyo. erkekge. yaranilmazVar mı bu adamların böyle bi derdi ? Yok akıntıydı kasık ağrısıydı gebelikti kistti herşey bizde bitmiyo bak kocalık uyuyor ben
Benim onceki gebeligimdede yoktu ishal kabız. Ama bir bulantım vardı allahım ben boyle bulantı gormedim annemin hakkını nasıl öderim dedim saatlerce öğürdümAynen canım kabızlık veya ishal de önemli. Mesela benim 5 gün önce kabızdı. Evvelsi gün ishal şuan yine kabıız .. B Babygirl16
olma balim umudun var isteYok kızlar hala regli olamadım ..
Hayır ben gebelik geçirdim idrarın renginin gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum test yaptım hala açık idrar rengim çünkü fazla sıvı tüketiyorumNormal degilmişim bu zamana kadar ozamaniyi bare şuan iyiyim demekki
al bendede o kadar. 9 ay kustum cunku kizin vardi o kadar sacli dogdu ki massalah diyelimBenim onceki gebeligimdede yoktu ishal kabız. Ama bir bulantım vardı allahım ben boyle bulantı gormedim annemin hakkını nasıl öderim dedim saatlerce öğürdüm
İşte o yüzden erkek olmak istiyorumhahhayy benm ki izin gununde arkadaaslariula bulustu bense 3 cocgu uyutma derdindeyim . hayat iste. son dogumda. hic unutmuyorm sancidan oluyorm. adam inan miyor 40 haftalik olmus erken diyo gidip sinirden sancimi crktim evde dusumu aldim adam horluyo. erkekge. yaranilmaz
Kız anam benimki de tam tersi beni gaza getiriyo bıraksaydım 7-8 gün önce hastaneye gidiyodukAman ablam hepsi öyle ben benimkine kaç oldu gidip kan verelim diyorum çatlıyorum meraktan adam yarını bekleyelim diyor halaa .. :) A Annelerin en yorgunu bi de ilk olacak Rabbim yazdıysa azıcık heveslen dimi yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?