İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Var mı bu adamların böyle bi derdi ? Yok akıntıydı kasık ağrısıydı gebelikti kistti herşey bizde bitmiyo bak kocalık uyuyor ben
hahhayy benm ki izin gununde arkadaaslariula bulustu bense 3 cocgu uyutma derdindeyim . hayat iste. son dogumda. hic unutmuyorm sancidan oluyorm. adam inan miyor 40 haftalik olmus erken diyo gidip sinirden sancimi crktim evde dusumu aldim adam horluyo. erkekge. yaranilmaz

Aynen canım kabızlık veya ishal de önemli. Mesela benim 5 gün önce kabızdı. Evvelsi gün ishal şuan yine kabıız .. B Babygirl16
Benim onceki gebeligimdede yoktu ishal kabız. Ama bir bulantım vardı allahım ben boyle bulantı gormedim annemin hakkını nasıl öderim dedim saatlerce öğürdüm

Aman ablam hepsi öyle ben benimkine kaç oldu gidip kan verelim diyorum çatlıyorum meraktan adam yarını bekleyelim diyor halaa .. :) A Annelerin en yorgunu bi de ilk olacak Rabbim yazdıysa azıcık heveslen dimi yani ..

İşte o yüzden erkek olmak istiyorum

Kız anam benimki de tam tersi beni gaza getiriyo bıraksaydım 7-8 gün önce hastaneye gidiyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…