İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

al birini vur otekine. biz burda evlat evlat diyelim. dunyaya gelse iyi bak cocuga yedir icir hasta etme

Hayır ben gebelik geçirdim idrarın renginin gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum test yaptım hala açık idrar rengim çünkü fazla sıvı tüketiyorum
Internette koyu renk yazıyor. Ama benim bı zamana kadar hep koyuydu idrarım. Bu sefer açık olınca ve sık sık gidince brşey var sandım gebelik olarak dgil başka bşeyden olarak. Demekki çok sıvı tüketmişim bugun. Boyle devam ozaman 

Benimki evde heveslendiriyo yok karnımı sevmeler öpmeler karnımı yok sen hamilesin demeler .. la testler negatif diyom kan testi istiyorum diyom yoook isterken iyi kızanı heveslendirirken de iyi ama şimdi bekle diyo :)

Sende haklısın valla herşeyi ona yoruyoruz yaktık beyinleri hep beraber sende mi bebeğini kaybetmiştin ?

Kız anam benimki de tam tersi beni gaza getiriyo bıraksaydım 7-8 gün önce hastaneye gidiyoduk
seninki. gercekten hevesli gerci onda hak veriyorm .daaha ilk gecemde gebe kaldim evliligin tadini cikaramdk. sonra askere gitti pat gene gebeyim. bu 3. cok istedk .oda hemen oldu. ilk denemizde oldu

seninki. gercekten hevesli gerci onda hak veriyorm .daaha ilk gecemde gebe kaldim evliligin tadini cikaramdk. sonra askere gitti pat gene gebeyim. bu 3. cok istedk .oda hemen oldu. ilk denemizde oldu
Maşallah maşallah ne güzel darısı başımıza artık

Aynen ablam olmayayım diye dua ediyorum zaten .. benim ishal yine başladı Allah'ım bu belirtilerden sonra hamile değilsem valla bi daha zor toplarım kendimi .. A Annelerin en yorgunu
kiz delimisin sen sanki gebe kalman icin bir engel ishal gebeligin basinda ve sonunda oluyor inss sende gebesin

Tuvaletin müdavini oldum ayy regli oldum mu inşallah olmamışımdır diye gidip gidip duruyorum :) baştw belirtiler için giderdik şimdi aman olmayalım regli diye gideriz ahh biz kadınlar :))
İnşallah ablam inşallah :)) @canli anne

Bende martta oldum 6+6da kalbi durdu seninki kaç haftalıktı
6+2 günlükkken öldü ama biz 8+5 günlükkken farkettik zaten sorunlı
uzu

uzulme elifimmm konustk dun demek saglikli. degilmis dunyaya gelse sakat yada hasta olsa ne olurdu bu yuzden .tesselli ol. rabim hayirlisini bilir
Ama biliyorum ki ahirette şefaatçim olucak bunu bilerek kendimi hep teselli ettim. Ahirettede bebegim beni bekliyor

Hayırlısını iste canım çk istemekte iyi degil neyi çok istersen onunla sınanırsın

vala adet bitikten sonra baslayacaksiniz denemelere .birdr yataktan kalkmayin banyoyu .1 saat sonra yapin inan cok etkisi oluyo
Bende ona dikkat ediyorum ama şey diyprlar ayaklarını yukarı kaldır falan 1 ay oyle denedim tutmadı bir ay kendi halime bıraktım amannn dedim o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…