- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
al birini vur otekine. biz burda evlat evlat diyelim. dunyaya gelse iyi bak cocuga yedir icir hasta etmeAman ablam hepsi öyle ben benimkine kaç oldu gidip kan verelim diyorum çatlıyorum meraktan adam yarını bekleyelim diyor halaa .. :) A Annelerin en yorgunu bi de ilk olacak Rabbim yazdıysa azıcık heveslen dimi yani ..
Internette koyu renk yazıyor. Ama benim bı zamana kadar hep koyuydu idrarım. Bu sefer açık olınca ve sık sık gidince brşey var sandım gebelik olarak dgil başka bşeyden olarak. Demekki çok sıvı tüketmişim bugun. Boyle devam ozaman Hayır ben gebelik geçirdim idrarın renginin gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum test yaptım hala açık idrar rengim çünkü fazla sıvı tüketiyorum
Seninki daha kötüymüş aslında doktorlar hap veriyor 50 tl bir ücreti varmış arkadaşım onu kullandı doguma kadar sana vermedilermial bendede o kadar. 9 ay kustum cunku kizin vardi o kadar sacli dogdu ki massalah diyelim
Sende haklısın valla herşeyi ona yoruyoruz yaktık beyinleri hep beraber sende mi bebeğini kaybetmiştin ?Internette koyu renk yazıyor. Ama benim bı zamana kadar hep koyuydu idrarım. Bu sefer açık olınca ve sık sık gidince brşey var sandım gebelik olarak dgil başka bşeyden olarak. Demekki çok sıvı tüketmişim bugun. Boyle devam ozaman 
seninki. gercekten hevesli gerci onda hak veriyorm .daaha ilk gecemde gebe kaldim evliligin tadini cikaramdk. sonra askere gitti pat gene gebeyim. bu 3. cok istedk .oda hemen oldu. ilk denemizde olduKız anam benimki de tam tersi beni gaza getiriyo bıraksaydım 7-8 gün önce hastaneye gidiyoduk
Maşallah maşallah ne güzel darısı başımıza artıkseninki. gercekten hevesli gerci onda hak veriyorm .daaha ilk gecemde gebe kaldim evliligin tadini cikaramdk. sonra askere gitti pat gene gebeyim. bu 3. cok istedk .oda hemen oldu. ilk denemizde oldu
Evet malesef 3 ay once kürtaj oldum temmızda kaybettim bebegimi hala aklıma gelir üzülürümSende haklısın valla herşeyi ona yoruyoruz yaktık beyinleri hep beraber sende mi bebeğini kaybetmiştin ?
Bende martta oldum 6+6da kalbi durdu seninki kaç haftalıktıEvet malesef 3 ay once kürtaj oldum temmızda kaybettim bebegimi hala aklıma gelir üzülürüm
kiz delimisin sen sanki gebe kalman icin bir engel ishal gebeligin basinda ve sonunda oluyor inss sende gebesinAynen ablam olmayayım diye dua ediyorum zaten .. benim ishal yine başladı Allah'ım bu belirtilerden sonra hamile değilsem valla bi daha zor toplarım kendimi .. A Annelerin en yorgunu
Kolay mı ben hala ağlıyorum o yavruma cennet kuşum benim Allahım bi daha yaşatmasın yaşayan anlar derler ya çok iyi anlıyorumEvet malesef 3 ay once kürtaj oldum temmızda kaybettim bebegimi hala aklıma gelir üzülürüm
uzulme elifimmm konustk dun demek saglikli. degilmis dunyaya gelse sakat yada hasta olsa ne olurdu bu yuzden .tesselli ol. rabim hayirlisini bilirEvet malesef 3 ay once kürtaj oldum temmızda kaybettim bebegimi hala aklıma gelir üzülürüm
6+2 günlükkken öldü ama biz 8+5 günlükkken farkettik zaten sorunlıBende martta oldum 6+6da kalbi durdu seninki kaç haftalıktı
Ama biliyorum ki ahirette şefaatçim olucak bunu bilerek kendimi hep teselli ettim. Ahirettede bebegim beni bekliyoruzu
uzulme elifimmm konustk dun demek saglikli. degilmis dunyaya gelse sakat yada hasta olsa ne olurdu bu yuzden .tesselli ol. rabim hayirlisini bilir
vala adet bitikten sonra baslayacaksiniz denemelere .birdr yataktan kalkmayin banyoyu .1 saat sonra yapin inan cok etkisi oluyoAynen nasıl olıyor :) ilk denemede bizde deniyelim A Annelerin en yorgunu
Hayırlısını iste canım çk istemekte iyi degil neyi çok istersen onunla sınanırsınTuvaletin müdavini oldum ayy regli oldum mu inşallah olmamışımdır diye gidip gidip duruyorum :) baştw belirtiler için giderdik şimdi aman olmayalım regli diye gideriz ahh biz kadınlar :))
İnşallah ablam inşallah :)) @canli anne
Bende ona dikkat ediyorum ama şey diyprlar ayaklarını yukarı kaldır falan 1 ay oyle denedim tutmadı bir ay kendi halime bıraktım amannn dedim o ay hamile kaldımvala adet bitikten sonra baslayacaksiniz denemelere .birdr yataktan kalkmayin banyoyu .1 saat sonra yapin inan cok etkisi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?