- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Dİkkate alicamvala adet bitikten sonra baslayacaksiniz denemelere .birdr yataktan kalkmayin banyoyu .1 saat sonra yapin inan cok etkisi oluyo
ayne n balim hem orasi gercek ve sonsu vala gece gece gene bwni aglattin kiz. .. iyice .sulu goz oldum6+2 günlükkken öldü ama biz 8+5 günlükkken farkettik zaten sorunlı
Ama biliyorum ki ahirette şefaatçim olucak bunu bilerek kendimi hep teselli ettim. Ahirettede bebegim beni bekliyor
Bilmezmiyim yanlış anlama beni herşeyin hayırlısı dua edicem hepinize inşTabi ki öyle ama bat günü olmayınca işte insan ister istemez hevesleniyor bilirsin .. B Babygirl16
Bende hep dua ediyorum ki bu dünyada olmasa bile ahirette bi kere olsun göreyim diye zor süreçler 10 tane de çocuğum olsa o yavruma içim hala yanacak buna eminim bit kadar bi şeyi görmeden duymadan koklamadan canından çok sevmekmiş annelik bunu öğrendim6+2 günlükkken öldü ama biz 8+5 günlükkken farkettik zaten sorunlı
Ama biliyorum ki ahirette şefaatçim olucak bunu bilerek kendimi hep teselli ettim. Ahirettede bebegim beni bekliyor
birde istekli olun hangi taraf daha istekli olursa bebegin cinsiyeti ona cekermis simdi iki kizdada ben mi iatekliydim tovbe tovbe:))Dİkkate alicam
ana rahmine dusmesi yterli balimBende hep dua ediyorum ki bu dünyada olmasa bile ahirette bi kere olsun göreyim diye zor süreçler 10 tane de çocuğum olsa o yavruma içim hala yanacak buna eminim bit kadar bi şeyi görmeden duymadan koklamadan canından çok sevmekmiş annelik bunu öğrendim
ayne n balim hem orasi gercek ve sonsu vala gece gece gene bwni aglattin kiz. .. iyice .sulu goz oldum[/QUOTE
Ay aglama seni şuan agladıgını gorsem beni kimse susturamaz çok sulu gözümdür. Üzülmek yok konu degiştirelim. Ne güzel 3 güzel evladın var allah olmayanlarada versin inş
:) öyle olunca daha mı iyiymiş neler kaçırdım :)birde istekli olun hangi taraf daha istekli olursa bebegin cinsiyeti ona cekermis simdi iki kizdada ben mi iatekliydim tovbe tovbe:))
Bide bişey daha sölim kimyasal yada normal bi gebelik geçiriyorum o kesin geçen ay adet bitiminden itibaren bi gün dolu bi gün boş yaptım tutmadı bu ay yumurtlama gününden bi gün önce yumurtlama günü ve yumurtlama gününden bi gün sonra yaptımDİkkate alicam
birde istekli olun hangi taraf daha istekli olursa bebegin cinsiyeti ona cekermis simdi iki kizdada ben mi iatekliydim tovbe tovbe:))
dogruya dogru o ilk gecede nasil olduysa hala onun sokundayim toydk birde allah biliyor nasipte varsaBende ona dikkat ediyorum ama şey diyprlar ayaklarını yukarı kaldır falan 1 ay oyle denedim tutmadı bir ay kendi halime bıraktım amannn dedim o ay hamile kaldım
Dogru soylıyorsun. Ben ona günlük tutmaya başlamıştım ileride okur diye. Ölünce eşim çope atmışBende hep dua ediyorum ki bu dünyada olmasa bile ahirette bi kere olsun göreyim diye zor süreçler 10 tane de çocuğum olsa o yavruma içim hala yanacak buna eminim bit kadar bi şeyi görmeden duymadan koklamadan canından çok sevmekmiş annelik bunu öğrendim
hosgeldin kuzum iyiyiz sen naslsnHayırlı geceler kızlar nasılsınız?
Rabbim nasip edecek olduktan sonra tek bir ilişkidende oluyor da sağlıkla büyüsün içini rahat tutBide bişey daha sölim kimyasal yada normal bi gebelik geçiriyorum o kesin geçen ay adet bitiminden itibaren bi gün dolu bi gün boş yaptım tutmadı bu ay yumurtlama gününden bi gün önce yumurtlama günü ve yumurtlama gününden bi gün sonra yaptım
Çok şükür Rabbim hepimize iyilik versinhosgeldin kuzum iyiyiz sen naslsn
Babalık sonradan öğrenilir annelik doğuştan gelir derler ya o mesele canım Allahım bize hepimize acısın bi daha yaşatmasınDogru soylıyorsun. Ben ona günlük tutmaya başlamıştım ileride okur diye. Ölünce eşim çope atmış
Zamanı ozamanmış demek. Olsun ne güzel işte gençken anne oldun.dogruya dogru o ilk gecede nasil olduysa hala onun sokundayim toydk birde allah biliyor nasipte varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?