İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

6+2 günlükkken öldü ama biz 8+5 günlükkken farkettik zaten sorunlı

Ama biliyorum ki ahirette şefaatçim olucak bunu bilerek kendimi hep teselli ettim. Ahirettede bebegim beni bekliyor
ayne n balim hem orasi gercek ve sonsu vala gece gece gene bwni aglattin kiz. .. iyice .sulu goz oldum

6+2 günlükkken öldü ama biz 8+5 günlükkken farkettik zaten sorunlı

Ama biliyorum ki ahirette şefaatçim olucak bunu bilerek kendimi hep teselli ettim. Ahirettede bebegim beni bekliyor
Bende hep dua ediyorum ki bu dünyada olmasa bile ahirette bi kere olsun göreyim diye zor süreçler 10 tane de çocuğum olsa o yavruma içim hala yanacak buna eminim bit kadar bi şeyi görmeden duymadan koklamadan canından çok sevmekmiş annelik bunu öğrendim

ana rahmine dusmesi yterli balim((

Bende ona dikkat ediyorum ama şey diyprlar ayaklarını yukarı kaldır falan 1 ay oyle denedim tutmadı bir ay kendi halime bıraktım amannn dedim o ay hamile kaldım
dogruya dogru o ilk gecede nasil olduysa hala onun sokundayim toydk birde allah biliyor nasipte varsa

Dogru soylıyorsun. Ben ona günlük tutmaya başlamıştım ileride okur diye. Ölünce eşim çope atmış

Valla bende bacaklarımı havaya dikip belime yastık koydum hep :)
O değilde kızlar benim midem fenna bulanıyoor

Rabbim nasip edecek olduktan sonra tek bir ilişkidende oluyor da sağlıkla büyüsün içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…