- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Allah ala. mide bulantisi 6 haftadan sonra basliyor kuzum bellide olmaz bende cok adet agrilari vardi gectiValla bende bacaklarımı havaya dikip belime yastık koydum hep :)
O değilde kızlar benim midem fenna bulanıyoor
Ben ona hem inanıyorum hem de bilimsel olarak 2 dk içinde zaten ulaşır deniyor kafamda deli sorular :)Valla bende bacaklarımı havaya dikip belime yastık koydum hep :)
O değilde kızlar benim midem fenna bulanıyoor
Aminnn inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay hayırlısıylaBabalık sonradan öğrenilir annelik doğuştan gelir derler ya o mesele canım Allahım bize hepimize acısın bi daha yaşatmasın
Tabiki öyle ama hani şansı daha çok arttırmak adına belirli günler var o bi kesin sen elinden geleni yap gerisini Rabbine bırak meselesiRabbim nasip edecek olduktan sonra tek bir ilişkidende oluyor da sağlıkla büyüsün içini rahat tut
İnşalalhh normaldir sağlikli sıhatli bir evlat nasip eder rabbim sana canim bende geçen ay yumurtlama günlerini takip ettim ama olmadi bu sefer bi gün dolu bi gün boş deniycez bakalim inşallh olur sende lütfen dua et hamilelerin dualari kabul olurBide bişey daha sölim kimyasal yada normal bi gebelik geçiriyorum o kesin geçen ay adet bitiminden itibaren bi gün dolu bi gün boş yaptım tutmadı bu ay yumurtlama gününden bi gün önce yumurtlama günü ve yumurtlama gününden bi gün sonra yaptım
Amin inşallah hayırlısıylaAminnn inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay hayırlısıyla
amin amin cumlemizinBabalık sonradan öğrenilir annelik doğuştan gelir derler ya o mesele canım Allahım bize hepimize acısın bi daha yaşatmasın
Tabi ki canım ben de iki gün önce yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendiriyorum ya bakalım :)Tabiki öyle ama hani şansı daha çok arttırmak adına belirli günler var o bi kesin sen elinden geleni yap gerisini Rabbine bırak meselesi
İnanın hepinize çok dua ediyorum dünyanın her yerinde her kim evlat istiyosa Rabbim kucaklarını bi an önce doldursun bende dahil canı gönülden diliyorumİnşalalhh normaldir sağlikli sıhatli bir evlat nasip eder rabbim sana canim bende geçen ay yumurtlama günlerini takip ettim ama olmadi bu sefer bi gün dolu bi gün boş deniycez bakalim inşallh olur sende lütfen dua et hamilelerin dualari kabul olur
Ben de yapıyorum onu bazen İnşaAllah kuzumBana herkes beline yastık koy demişti valla ..
Bilmiyorum kızlar ama midem fenaa
Gönlünce olsun herşey inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine :)Tabi ki canım ben de iki gün önce yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendiriyorum ya bakalım :)
Aminnnnnnİnanın hepinize çok dua ediyorum dünyanın her yerinde her kim evlat istiyosa Rabbim kucaklarını bi an önce doldursun bende dahil canı gönülden diliyorum
Niye o kadar çok ara vererek yaptın kiBizde 1,6,9,11 günlerinde denedik.
1 yumurtlamadan 4 5 öncede deneyinndediler ondan. 9 da en yüksek günüm bakalım bekliyoruz işte ..
Ayrı hayatlar farklı şehirler ama aynı yola çıkıyo aynı kapıya çıkıyo işte dua kadar yakınızAminnnnnnTanımıyoru birbirimizi ama ne güzel Rabbim herkesten dua iste der kimin duası kabul olur bilinmez diye Rabbim hepinizden razı olsun Senden de :)
Ayyy hem anne hem teyzesi oluruz bebeklerimizinAminnn inşallah hepimiz hamileyizdir bu ay hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?