İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşalalhh normaldir sağlikli sıhatli bir evlat nasip eder rabbim sana canim bende geçen ay yumurtlama günlerini takip ettim ama olmadi bu sefer bi gün dolu bi gün boş deniycez bakalim inşallh olur sende lütfen dua et hamilelerin dualari kabul olur

Bana herkes beline yastık koy demişti valla ..
Bilmiyorum kızlar ama midem fenaa

İnanın hepinize çok dua ediyorum dünyanın her yerinde her kim evlat istiyosa Rabbim kucaklarını bi an önce doldursun bende dahil canı gönülden diliyorum

Bizde 1,6,9,11 günlerinde denedik.
1 yumurtlamadan 4 5 öncede deneyinndediler ondan. 9 da en yüksek günüm bakalım bekliyoruz işte ..

İnanın hepinize çok dua ediyorum dünyanın her yerinde her kim evlat istiyosa Rabbim kucaklarını bi an önce doldursun bende dahil canı gönülden diliyorum
AminnnnnnTanımıyoru birbirimizi ama ne güzel Rabbim herkesten dua iste der kimin duası kabul olur bilinmez diye Rabbim hepinizden razı olsun Senden de :)

Merhaba hanımlar tekrar konuyu ve sizleri severek takip ediyorum tek tek okuyorum. Bizde bu ay çocuk için karar verdik batıma 10 gün var hayırlısı Allah tan ilk deneme olduğu için cahilliktenmi meraktanmı vucudumda ne oluyorsa acaba diyip arastırıyorum insan kendini dinlemeden edemiyormuş gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…