İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

amin canm

İnşallah ilk denemede kalırsın canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle merak anam merak deniyoruz ya hemen öğrenelim isteği bunlar :)

Aminn canımm

Aminnnnn İnşaAllah hepimiz sağlıcakla Tatlı anne sende içini rahat tut lütfen dualarda buluşuyoruz , dualarımdasın
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim öğlen ya dünya benim olucak yada dünya başıma yıkılacak Rabbime sığındım neylerse güzel eyler diyip devam

Geçen ay 1 gün dolu 1gün boş denedik olmadı böyle yapmayınca bi süre spremler daha kaliteli oluyormuş ondan canım B Babygirl16
Hayır yanlışın var saglıklı bir sperm bir kadının vucuudunda 3 gün yaşıyabiliyor. Ama 4 5 gün ara verilince sperm kalitesi düşüyor ve taze sperm gitmiyor. 2 günde bir yenilenimve sperm taze olıyor. Yani az sperm gitmesi çok gitmesi degil saglıklı ve taze gitmesi onemli saglıklı bir gebelik için

İnşallah ilk denemede kalırsın canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle merak anam merak deniyoruz ya hemen öğrenelim isteği bunlar :)
Yaklaşık 11 ay korundum gülünçtürki aklıma böyle araştıracağım gelmezdi insan anne olmak isteyince vücutta heryeri dinliyor mesela belimde bi ağrı var yatamıyorum karnım şiş kazınıyomu desem bulanıyomu desem aç mı desem

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim öğlen ya dünya benim olucak yada dünya başıma yıkılacak Rabbime sığındım neylerse güzel eyler diyip devam
Hiç de yikilmicak canım niye öyle düşünüyorsun herşey daha güzel olacak Demedi deme

İlave olarak kuzum yumurtlama günlerinde 3 4 gün üst üste değerlendirilmeli deniyor

Aynen öyle işte bi teknoloji çıksa ilişkiden 3 gün sonra net sonuç rahatlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…