- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
amin canmMerhaba hanımlar tekrar konuyu ve sizleri severek takip ediyorum tek tek okuyorum. Bizde bu ay çocuk için karar verdik batıma 10 gün var hayırlısı Allah tan ilk deneme olduğu için cahilliktenmi meraktanmı vucudumda ne oluyorsa acaba diyip arastırıyorum insan kendini dinlemeden edemiyormuş gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
İnşallah ilk denemede kalırsın canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle merak anam merak deniyoruz ya hemen öğrenelim isteği bunlar :)Merhaba hanımlar tekrar konuyu ve sizleri severek takip ediyorum tek tek okuyorum. Bizde bu ay çocuk için karar verdik batıma 10 gün var hayırlısı Allah tan ilk deneme olduğu için cahilliktenmi meraktanmı vucudumda ne oluyorsa acaba diyip arastırıyorum insan kendini dinlemeden edemiyormuş gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Ay inşallah ya inşallahAyyy hem anne hem teyzesi oluruz bebeklerimizin
Aminnnnn İnşaAllah hepimiz sağlıcaklaGönlünce olsun herşey inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine :)
Aminn canımmMerhaba hanımlar tekrar konuyu ve sizleri severek takip ediyorum tek tek okuyorum. Bizde bu ay çocuk için karar verdik batıma 10 gün var hayırlısı Allah tan ilk deneme olduğu için cahilliktenmi meraktanmı vucudumda ne oluyorsa acaba diyip arastırıyorum insan kendini dinlemeden edemiyormuş gerçekten. Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim öğlen ya dünya benim olucak yada dünya başıma yıkılacak Rabbime sığındım neylerse güzel eyler diyip devamAminnnnn İnşaAllah hepimiz sağlıcaklaTatlı anne sende içini rahat tut lütfen dualarda buluşuyoruz , dualarımdasın
EVet bol teyzeli :)Bol teyzeliii :)))
Hayır yanlışın var saglıklı bir sperm bir kadının vucuudunda 3 gün yaşıyabiliyor. Ama 4 5 gün ara verilince sperm kalitesi düşüyor ve taze sperm gitmiyor. 2 günde bir yenilenimve sperm taze olıyor. Yani az sperm gitmesi çok gitmesi degil saglıklı ve taze gitmesi onemli saglıklı bir gebelik içinGeçen ay 1 gün dolu 1gün boş denedik olmadı böyle yapmayınca bi süre spremler daha kaliteli oluyormuş ondan canım B Babygirl16
Öğlen çok güzel haberler alacağız ve daha da mutlu olacağız diyoruz kendimizi üzmüyoruz motive ediyoruz .Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim öğlen ya dünya benim olucak yada dünya başıma yıkılacak Rabbime sığındım neylerse güzel eyler diyip devam
Yaklaşık 11 ay korundum gülünçtürki aklıma böyle araştıracağım gelmezdi insan anne olmak isteyince vücutta heryeri dinliyorİnşallah ilk denemede kalırsın canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle merak anam merak deniyoruz ya hemen öğrenelim isteği bunlar :)
Hiç de yikilmicak canım niye öyle düşünüyorsun herşey daha güzel olacak Demedi demeAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim öğlen ya dünya benim olucak yada dünya başıma yıkılacak Rabbime sığındım neylerse güzel eyler diyip devam
Turşukizlar daha cok erken biliyoorm ama suana kadar caniniz ne cekti
İlave olarak kuzum yumurtlama günlerinde 3 4 gün üst üste değerlendirilmeli deniyorHayır yanlışın var saglıklı bir sperm bir kadının vucuudunda 3 gün yaşıyabiliyor. Ama 4 5 gün ara verilince sperm kalitesi düşüyor ve taze sperm gitmiyor. 2 günde bir yenilenimve sperm taze olıyor. Yani az sperm gitmesi çok gitmesi degil saglıklı ve taze gitmesi onemli saglıklı bir gebelik için
1 6 dedin ya ondan bahsediyorum oda en saglıklısı dedim spermin saglıklı olup olmadıgını bilemezsin. Neyse zaten rabbim isterse her türlü olur6sı 3 sonra sonrası ayın 9u zaten canım 2 gün sornası da 11i zaten
Aynen öyle işte bi teknoloji çıksa ilişkiden 3 gün sonra net sonuç rahatlicazYaklaşık 11 ay korundum gülünçtürki aklıma böyle araştıracağım gelmezdi insan anne olmak isteyince vücutta heryeri dinliyormesela belimde bi ağrı var yatamıyorum karnım şiş kazınıyomu desem bulanıyomu desem aç mı desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?