Çoooookça aminnnn :)Öğlen çok güzel haberler alacağız ve daha da mutlu olacağız diyoruz kendimizi üzmüyoruz motive ediyoruz .
Evet benim doktorum 1 hafta vermişti 10.günü ve 15. Gününe kadar her gün dene demişti yumurtlama zamanım diyeİlave olarak kuzum yumurtlama günlerinde 3 4 gün üst üste değerlendirilmeli deniyor
Allah ağzından işitsin inşallah aminnnHiç de yikilmicak canım niye öyle düşünüyorsun herşey daha güzel olacak Demedi deme
Ay inşallah araştırmana fırsat kalmadan saglıklı bir şekilde gebe kalırsınYaklaşık 11 ay korundum gülünçtürki aklıma böyle araştıracağım gelmezdi insan anne olmak isteyince vücutta heryeri dinliyormesela belimde bi ağrı var yatamıyorum karnım şiş kazınıyomu desem bulanıyomu desem aç mı desem
Bana 10 ve 17. Günler dedi ama her gün değerlendirmedim 4 gün sadece yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlama ve ertesi günü. Her gün değerlendirmem mi lazımdı acaba ?Evet benim doktorum 1 hafta vermişti 10.günü ve 15. Gününe kadar her gün dene demişti yumurtlama zamanım diye
Sperm sayısı azalıyor evet ama köylerde eskiden insanlar neredeyse hergün oluyomuş ve öyle çok gebe kalınıyormuş benim doktorum da dediki zaten tek bi sperm kullanılıyor ve yumurta kalitesiz spermi kolay kolay kabul etmiyor sen yumurtlama döneminde hergün yap bu ay öyle yaptım :)Hergün yapınca sağlıklı olmuyormuş işte canım bu kanıtlanmış birşey daha çok içindeki spremlerin kalitesini düşüyormuş her akşam yenisi eklendikçe .. bunu zaten siz bilirsiniz o yüzden gün aşırı yapılmamalıymış yanisii .. bizde o yüzden 1 dolu 1 boş denedik olmadı bu ayda böyle denedik bakalım gelen giden yok işte hala :)
İnşallah rabbim tüm hamilelere anne ve anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin. Umarım rabbim melekleri bize bağışlarda bu hissettiklerimiz doğru çıkar . Olursada olmazsada sizinle paylaşacağım bu süreç te yardımınız hoş sohbetiniz benim için çok önemli Allah razı olsun :)Ay inşallah araştırmana fırsat kalmadan saglıklı bir şekilde gebe kalırsın
Ben onu çözemedim daha canım . İnşaAllah tutsunlar daHergün yapınca sağlıklı olmuyormuş işte canım bu kanıtlanmış birşey daha çok içindeki spremlerin kalitesini düşüyormuş her akşam yenisi eklendikçe .. bunu zaten siz bilirsiniz o yüzden gün aşırı yapılmamalıymış yanisii .. bizde o yüzden 1 dolu 1 boş denedik olmadı bu ayda böyle denedik bakalım gelen giden yok işte hala :)
İnşaAllah canım Rabbim kısa zamanda nasip etsin:)İnşallah rabbim tüm hamilelere anne ve anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin. Umarım rabbim melekleri bize bağışlarda bu hissettiklerimiz doğru çıkar . Olursada olmazsada sizinle paylaşacağım bu süreç te yardımınız hoş sohbetiniz benim için çok önemli Allah razı olsun :)
Bilmiyorum doktorum bana oyle demişti o ay kalmıştm dedigi gbi ama nasip işi ama şuan doktora sadece kürtajdan sonra gebe kalmak için rahimim temizmi bir engel var mı diye gttm bir sıkıntı yok çocuk yapmak için geç bile kaldın dediBana 10 ve 17. Günler dedi ama her gün değerlendirmedim 4 gün sadece yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlama ve ertesi günü. Her gün değerlendirmem mi lazımdı acaba ?
Aslında adetten adete kadar gün aşırı olmalı .Valla canım internetten bakın hergünü değerlendirin demiyor zaten 1 gün ara verilmeli diyor çünkü içindeki spermin geçerliliği 72 saat .. :)
Bana da dedi ama hed gün demedi şu günleri değerlendir dedi.Bilmiyorum doktorum bana oyle demişti o ay kalmıştm dedigi gbi ama nasip işi ama şuan doktora sadece kürtajdan sonra gebe kalmak için rahimim temizmi bir engel var mı diye gttm bir sıkıntı yok çocuk yapmak için geç bile kaldın dedi
İşte çocuk olunca çıldırmalar bitmiyo kız inşallah bizde onları görürüz be :)ay valla bugun beni buyuk kiz delirti kac kere kalkti
Bende oyle bta 9 gün kaldı 2 gün kala ve iki gün geçe yapıcam sonuçları direk yazıcam bırayahayırlısı olmazsada bir dahaki ay inş allahtan ümit kesilmez benim bir arkadaşım var 9 senedir evli hala çocugu olmıyor denemedigi tüp bebek tedavisi gitmedigi hastane kalmadı olmıyor en son 10 bin tl istendi bir tüp bebek içim onunda şansı düşük ya tutarsa misali. Boyle olanlar gorunce çok şükür diyorumİnşallah rabbim tüm hamilelere anne ve anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin. Umarım rabbim melekleri bize bağışlarda bu hissettiklerimiz doğru çıkar . Olursada olmazsada sizinle paylaşacağım bu süreç te yardımınız hoş sohbetiniz benim için çok önemli Allah razı olsun :)
valla . allah canlarini sag etsinde ilk torun cokkk simarik cok nazli bebekligide cocukluguda hep sorunluydu:) ayy innns birde bole uslu bir cocuk olursa yeme yaninda yatİşte çocuk olunca çıldırmalar bitmiyo kız inşallah bizde onları görürüz be :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?