İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

1in sebebi yumurtlama başlamadan önce 4ünde başladı ondan 3 gün önce falan denedik çünkü temeli hazırlayın dendi bize. Ondan sonra ara verip başladık canım çalışmaya çocuklu bi aileden tavsiyeyeydi yani bize ondan .. e isteyince çevrende olanları dinliyorsun :)

Ay inşallah araştırmana fırsat kalmadan saglıklı bir şekilde gebe kalırsın

Hergün yapınca sağlıklı olmuyormuş işte canım bu kanıtlanmış birşey daha çok içindeki spremlerin kalitesini düşüyormuş her akşam yenisi eklendikçe .. bunu zaten siz bilirsiniz o yüzden gün aşırı yapılmamalıymış yanisii .. bizde o yüzden 1 dolu 1 boş denedik olmadı bu ayda böyle denedik bakalım gelen giden yok işte hala :)

Evet benim doktorum 1 hafta vermişti 10.günü ve 15. Gününe kadar her gün dene demişti yumurtlama zamanım diye
Bana 10 ve 17. Günler dedi ama her gün değerlendirmedim 4 gün sadece yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlama ve ertesi günü. Her gün değerlendirmem mi lazımdı acaba ?

Sperm sayısı azalıyor evet ama köylerde eskiden insanlar neredeyse hergün oluyomuş ve öyle çok gebe kalınıyormuş benim doktorum da dediki zaten tek bi sperm kullanılıyor ve yumurta kalitesiz spermi kolay kolay kabul etmiyor sen yumurtlama döneminde hergün yap bu ay öyle yaptım :)

Valla canım internetten bakın hergünü değerlendirin demiyor zaten 1 gün ara verilmeli diyor çünkü içindeki spermin geçerliliği 72 saat .. :)

Ay inşallah araştırmana fırsat kalmadan saglıklı bir şekilde gebe kalırsın
İnşallah rabbim tüm hamilelere anne ve anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin. Umarım rabbim melekleri bize bağışlarda bu hissettiklerimiz doğru çıkar . Olursada olmazsada sizinle paylaşacağım bu süreç te yardımınız hoş sohbetiniz benim için çok önemli Allah razı olsun :)

Ben onu çözemedim daha canım . İnşaAllah tutsunlar da

İnşaAllah canım Rabbim kısa zamanda nasip etsin:)

Bana 10 ve 17. Günler dedi ama her gün değerlendirmedim 4 gün sadece yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlama ve ertesi günü. Her gün değerlendirmem mi lazımdı acaba ?
Bilmiyorum doktorum bana oyle demişti o ay kalmıştm dedigi gbi ama nasip işi ama şuan doktora sadece kürtajdan sonra gebe kalmak için rahimim temizmi bir engel var mı diye gttm bir sıkıntı yok çocuk yapmak için geç bile kaldın dedi

Bana da dedi ama hed gün demedi şu günleri değerlendir dedi. Ben ınofolıc kullanmaya başladım bu ay doktor ondan dedi ya hayırlısı bakalım

* Düzenli ilişkiden kastınız nedir hocam?
Genellikle gün aşırı veya 2-3 günde bir ilişkiye giriliyorsa düzenli budur... Bazı çiftler de çocuk sahibi olalım diye günde 2 kere, 3 kere ilişkiye giriyor. Çok yapalım da şans artsın diye... Halbuki şans azalıyor orada
* Neden?
Demin söylediğim gibi spermin semen dediğimiz sıvı, yani plazma kısmı spermi koruyucu etki gösterir. O kadar sık ilişkide o hacim azalıyor bir. Bir de sperm konsantrasyonu, yani yoğunluğu, sayısı da azalıyor ilişki sonunda. Dolayısıyla çok sık ilişki kurmak hamilelik açısından avantajlı değil, dezavantajlı. Çok uzun süre ara vermek de zaten mantiken doğru değil. Sperm 48 saat yaşar, 48 saati geçirdikten sonra ortada da bir yumurtlama olmuşsa yumurta da sadece 24 saat yaşar, dolayısıyla 48 ile 72 saat arası en mantıki süredir, ilişki sıklığı açısından. Ama bu önerim çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için. Yoksa bütün Türkiye’nin 2-3 günde bir ilişki kurması gibi bir tavsiyem yok.

Bende oyle bta 9 gün kaldı 2 gün kala ve iki gün geçe yapıcam sonuçları direk yazıcam bırayahayırlısı olmazsada bir dahaki ay inş allahtan ümit kesilmez benim bir arkadaşım var 9 senedir evli hala çocugu olmıyor denemedigi tüp bebek tedavisi gitmedigi hastane kalmadı olmıyor en son 10 bin tl istendi bir tüp bebek içim onunda şansı düşük ya tutarsa misali. Boyle olanlar gorunce çok şükür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…