İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hahy. allah seni ne .etmesin kuzu bir an haydar dumen .geldi sandim :) saka bir yana haklisin. dedigine katiliyorm

Kızlar ben ilk gebeliğimde ilk ay dikkat ederek ilişki yaşadığım ayda kaldım çünkü not alıyorum yine yumurtlama günü bi gün öncesi ve 2 gün sonrası ilişkim oldu sonra rahatsızlandım hamile olduğumu öğrendim ağustosta takip edemedim o kadar eylülde ovülasyona başladım bi gün dolu bi gün boş denedim olmadı bakalım bu ay nolucak görücez

İnciğine cinciğine kadar araştırıyorum fazla irdeliyorum ama önemli olan doğru bilgi ablacım :)) @canli anne

Bende kussam da rahatlasam modundayım midemde bi ekşime var anlatamam o da midemi bulandırıyor

Ben de not alıyorum takvime . Doktoru dinlemeye çalıştım bu ay ovulasyon testlerimde vardı ama daha çok vücudumu dinlemeye çalıştım .

Ben de not alıyorum takvime . Doktoru dinlemeye çalıştım bu ay ovulasyon testlerimde vardı ama daha çok vücudumu dinlemeye çalıştım .
Bak geçen ay doktor dedi kiya dün yumurtlamışsın yada bugün o gün yapamadım pazar yapmıştım o gün yapamadım kaçtı gitti şansım

Ay arkadaşım verdi bugün bana acı turşu eşi getirmiş seviyorum diye oda bana verdi normalde ölürüm ama canım istemiyor :/
genelde sevdigin seyden tiksiniyorsun sevmedigin seyide istiyorsunnn 4 aydan sonra bir yemeye baslayacan kendine inanmayacan 14 kilomu alirsin artk 20 kilo mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…