İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

bence sen kan testi yap o testler cok hasas bazen cikmaz .

Seena ben erken gebelik testiyle öğrendim :) bata 6 gün kala gölge 4 gün kala silik çizgi verdi kan verdim 22,48 çıktı sonucum yarın tekrar edicem 2 katına çıktıysa hamileyim demek :)
Ay allah meleğini sana bağışlasın inşallah :))) ben içimi rahatlatmak istiyorum sadece aksi takdirde bu belirti dediğim şey takıntı haline geldi ne zaman telefonu elime alsam araştırıyorum

Ay allah meleğini sana bağışlasın inşallah :))) ben içimi rahatlatmak istiyorum sadece aksi takdirde bu belirti dediğim şey takıntı haline geldi ne zaman telefonu elime alsam araştırıyorum
Gittigidiyordan days comfort aldım canım 2 tanesi 20 tl kargo dahil alıp deneyebilirsin :) inşallah çok teşekkür ederim

Valla canım bi teste 30 tl para veriyorsun bi de çıkmıyo bi daha, daha çok üzülüyosun beklemelisin bence Seena
Teşekkür ederim o kadar pahalımı yaaaa bilmiyordum :) beklemek en güzelide işte bu 10 günde iyice heveslenip bi yıkım yaşamak istemiyorum insan korunmayı bırakınca hemen olacak gibi geliyor :/

Tamam parası mühim değil ama onlarda yanıltabiliyor bi 2 3 gün daha bekle bence :)

Gittigidiyordan days comfort aldım canım 2 tanesi 20 tl kargo dahil alıp deneyebilirsin :) inşallah çok teşekkür ederim
Eczanelerde ne kadarki acaba internetten baktım ama 12 15₺ civarıydı ovu testinide kullananlar varmış bunun için . Hem inşallah diyip seviniyorum hemde korkuyorum

aslinda bugun test yaptim golgemsi .bir cizgi varla yok gibi .olmazsada. onemli degil. sizlede paylasmadim. k bakmayin gene de tutamadim bugun kendimi:)

Regline 3 4 gün kalaya kadar bekle canım en iyisi.
Bak benim dündü 2 test yaptım ikiside negatif belirtilerim de devam. Sabahı bekliycem bi test daha yapcam akşama kadar yine olmazsam gidicem acile çünkü testlerde çıkmayıp kanda öğrenen çok insan var :)

Eczanelerde ne kadarki acaba internetten baktım ama 12 15₺ civarıydı ovu testinide kullananlar varmış bunun için . Hem inşallah diyip seviniyorum hemde korkuyorum
Markasına göre değişiyor 15 TL’ye de var 20yede 30a da :) en güzeli bekleyip kan testi ama dayanamıyoruz

Ayrıca ben de bi ara psikopata bağladım 50 tane test almıştım laboquick günde iki üç tane yapmıştım tabi hep hüsran da . Bekle canım için rahatlarsa daha iyi olur da
Evet ya ne kadar sıkıntılı bir süreç böyle aniden bi hüzün basıyo insana hemen öğrenmek hemen sonuç almak istiyor :) bu gece durayım umarım dayanabilirim almadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…