- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
bence sen kan testi yap o testler cok hasas bazen cikmaz .Akşam deli gibi yemek yedim hemde 2 kere .. korkuyorum birşeyler yersem daha kötü olurum diye bi yandan kasıklarım belim kopuyo ağrıdan testler negatiiif düşündükçe daha kötü oluyor mideem oyy Allah"m ver artık meleğimi de bi uçam kaçamA Annelerin en yorgunu
Sana ve Bebişe daha sağlıklı şeyler yenmeli o zaman. Tek sağlıklı olun da artık bi zaman yemeyeceksin .Malesef yasak :/
Ömür boyu yemem hiç sorun değil :)Sana ve Bebişe daha sağlıklı şeyler yenmeli o zaman. Tek sağlıklı olun da artık bi zaman yemeyeceksin .
Ay allah meleğini sana bağışlasın inşallah :))) ben içimi rahatlatmak istiyorum sadece aksi takdirde bu belirti dediğim şey takıntı haline geldi ne zaman telefonu elime alsam araştırıyorumSeena ben erken gebelik testiyle öğrendim :) bata 6 gün kala gölge 4 gün kala silik çizgi verdi kan verdim 22,48 çıktı sonucum yarın tekrar edicem 2 katına çıktıysa hamileyim demek :)
İyi geceler canımNeyse kızlar ben yatıyorum yarın sabah hepinizden hayırlı haberler bekliyorum :) hayırlı geceler inşallah güzell anneler ve anne adayları
İnşaAllah kuzum hayırlı gecelerNeyse kızlar ben yatıyorum yarın sabah hepinizden hayırlı haberler bekliyorum :) hayırlı geceler inşallah güzell anneler ve anne adayları
Gittigidiyordan days comfort aldım canım 2 tanesi 20 tl kargo dahil alıp deneyebilirsin :) inşallah çok teşekkür ederimAy allah meleğini sana bağışlasın inşallah :))) ben içimi rahatlatmak istiyorum sadece aksi takdirde bu belirti dediğim şey takıntı haline geldi ne zaman telefonu elime alsam araştırıyorum
Teşekkür ederim o kadar pahalımı yaaaa bilmiyordum :) beklemek en güzelide işte bu 10 günde iyice heveslenip bi yıkım yaşamak istemiyorum insan korunmayı bırakınca hemen olacak gibi geliyor :/Valla canım bi teste 30 tl para veriyorsun bi de çıkmıyo bi daha, daha çok üzülüyosun beklemelisin benceSeena
Erken gebelik testleri eczanede bi tık daha pahalı canım . Netten daha uygun oluyorTeşekkür ederim o kadar pahalımı yaaaa bilmiyordum :) beklemek en güzelide işte bu 10 günde iyice heveslenip bi yıkım yaşamak istemiyorum insan korunmayı bırakınca hemen olacak gibi geliyor :/
Eczanelerde ne kadarki acaba internetten baktım ama 12 15₺ civarıydı ovu testinide kullananlar varmış bunun için . Hem inşallah diyip seviniyorum hemde korkuyorumGittigidiyordan days comfort aldım canım 2 tanesi 20 tl kargo dahil alıp deneyebilirsin :) inşallah çok teşekkür ederim
Ayrıca ben de bi ara psikopata bağladım 50 tane test almıştım laboquick günde iki üç tane yapmıştım tabi hep hüsran da . Bekle canım için rahatlarsa daha iyi olur daErken gebelik testleri eczanede bi tık daha pahalı canım . Netten daha uygun oluyor
Markasına göre değişiyor 15 TL’ye de var 20yede 30a da :) en güzeli bekleyip kan testi ama dayanamıyoruzEczanelerde ne kadarki acaba internetten baktım ama 12 15₺ civarıydı ovu testinide kullananlar varmış bunun için . Hem inşallah diyip seviniyorum hemde korkuyorum
Markasına göre değişiyor 15 TL’ye de var 20yede 30a da :) en güzeli bekleyip kan testi ama dayanamıyoruz[/QUOTE
Ama onun regliye de daha varmış ki canım ondanbdiyorum bende beklemeli bence diye :)
Evet ya ne kadar sıkıntılı bir süreç böyle aniden bi hüzün basıyo insana hemen öğrenmek hemen sonuç almak istiyor :) bu gece durayım umarım dayanabilirim almadanAyrıca ben de bi ara psikopata bağladım 50 tane test almıştım laboquick günde iki üç tane yapmıştım tabi hep hüsran da . Bekle canım için rahatlarsa daha iyi olur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?