- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Ne canın çekiyorsa ye kısma midenden doktorum bana çay mı istiyor iç kahvemi istiyor iç cipsmi istiyor ye demişti sakınan göze çop batar demişti bu gebeligim olursa herşey yicem :)Tatlı da istemiyo yasak ya bi midye çekti canım onu da 10 gün önce yedim Allahtan bastırıyorum hayır olmaz yasak yiyemezsin diye :)
ben en fazla 16 kilo aliyorm:)) zaten emince geri veryon. skinti etme balimOnada razıyım 30da alsam olur problem yok :)
İnşaAllah kaçırmamışımdır kuzum ya bu ayBak geçen ay doktor dedi kiya dün yumurtlamışsın yada bugün o gün yapamadım pazar yapmıştım o gün yapamadım kaçtı gitti şansım
Ama işte bu direk yasak listesinde mesela çayı içersin kahveyi içersin ne bilim kola çeker içersin ama buna direk hayır çekiyolarNe canın çekiyorsa ye kısma midenden doktorum bana çay mı istiyor iç kahvemi istiyor iç cipsmi istiyor ye demişti sakınan göze çop batar demişti bu gebeligim olursa herşey yicem :)
Canım sen gene az ye iç olmaz öyle yememek içmemek .Ama işte bu direk yasak listesinde mesela çayı içersin kahveyi içersin ne bilim kola çeker içersin ama buna direk hayır çekiyolar
Sanırım o kadar dayanamayacağım içim içimi kemiriyor bu erken gebelik testleri varmış bi yapsammıkiBende oyle bta 9 gün kaldı 2 gün kala ve iki gün geçe yapıcam sonuçları direk yazıcam bırayahayırlısı olmazsada bir dahaki ay inş allahtan ümit kesilmez benim bir arkadaşım var 9 senedir evli hala çocugu olmıyor denemedigi tüp bebek tedavisi gitmedigi hastane kalmadı olmıyor en son 10 bin tl istendi bir tüp bebek içim onunda şansı düşük ya tutarsa misali. Boyle olanlar gorunce çok şükür diyorum
İnşallah canım inşallah gönlündekini ömrüne nasip etsin güzel AllahımİnşaAllah kaçırmamışımdır kuzum ya bu ay
ye tabi ki canim hic bos. gecmesin bole kilolu bir bebisin olsun insTatlı da istemiyo yasak ya bi midye çekti canım onu da 10 gün önce yedim Allahtan bastırıyorum hayır olmaz yasak yiyemezsin diye :)
Midye yemiyorum sadece benim zayıf yerim midye aşırı düşkünün onu dedim canım hamilelikte yasak yaCanım sen gene az ye iç olmaz öyle yememek içmemek .
Kuzum 6 gün önceden gösteriyor ama bu herkeste aynı değil kiminin adet geçtikten sonra anca pozitif oluyor . Am İnşaAllah istediğin gibi olurSanırım o kadar dayanamayacağım içim içimi kemiriyor bu erken gebelik testleri varmış bi yapsammıki
Bence bkle en iyisi adetin gecikmesi bende bekliyorum hem erken ogreninve kalp atışınıda duyamazsın varsa eger biraz büyüsün bebişSanırım o kadar dayanamayacağım içim içimi kemiriyor bu erken gebelik testleri varmış bi yapsammıki
aslinda bugun test yaptim gene. gene golgemsi gibi bise var gibi .gunum gecsin o zamn anlasilir.
Anladım kuzum .Bir şey daha öğrendim daha öğrenecek çok şeyim var .Midye yemiyorum sadece benim zayıf yerim midye aşırı düşkünün onu dedim canım hamilelikte yasak ya
Herşwyin fazlası zarar 1 bardak iç bırak zaten fazla yedigin şeyden gebelikte tiksiniyorsunAma işte bu direk yasak listesinde mesela çayı içersin kahveyi içersin ne bilim kola çeker içersin ama buna direk hayır çekiyolar
Malesef yasak :/Anladım kuzum .Bir şey daha öğrendim daha öğrenecek çok şeyim var .
Doğru muhakkak ben sadece dediğim gibi bekleyemiyorumki önerebileceğiniz bir test varmı acaba en azından içim rahatlar bu kadarçok takmamak istiyorumKuzum 6 gün önceden gösteriyor ama bu herkeste aynı değil kiminin adet geçtikten sonra anca pozitif oluyor . Am İnşaAllah istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?