İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tatlı da istemiyo yasak ya bi midye çekti canım onu da 10 gün önce yedim Allahtan bastırıyorum hayır olmaz yasak yiyemezsin diye :)
Ne canın çekiyorsa ye kısma midenden doktorum bana çay mı istiyor iç kahvemi istiyor iç cipsmi istiyor ye demişti sakınan göze çop batar demişti bu gebeligim olursa herşey yicem :)

Ne canın çekiyorsa ye kısma midenden doktorum bana çay mı istiyor iç kahvemi istiyor iç cipsmi istiyor ye demişti sakınan göze çop batar demişti bu gebeligim olursa herşey yicem :)
Ama işte bu direk yasak listesinde mesela çayı içersin kahveyi içersin ne bilim kola çeker içersin ama buna direk hayır çekiyolar

Sanırım o kadar dayanamayacağım içim içimi kemiriyor bu erken gebelik testleri varmış bi yapsammıki

Akşam deli gibi yemek yedim hemde 2 kere .. korkuyorum birşeyler yersem daha kötü olurum diye bi yandan kasıklarım belim kopuyo ağrıdan testler negatiiif düşündükçe daha kötü oluyor mideem oyy Allah"m ver artık meleğimi de bi uçam kaçam A Annelerin en yorgunu

Seena ben erken gebelik testiyle öğrendim :) bata 6 gün kala gölge 4 gün kala silik çizgi verdi kan verdim 22,48 çıktı sonucum yarın tekrar edicem 2 katına çıktıysa hamileyim demek :)

Bi de kızlar sallama çaylar ve dondurulmuş şeyler de yemeyin düşüğü tetikliyor

Kuzum 6 gün önceden gösteriyor ama bu herkeste aynı değil kiminin adet geçtikten sonra anca pozitif oluyor . Am İnşaAllah istediğin gibi olur
Doğru muhakkak ben sadece dediğim gibi bekleyemiyorumki önerebileceğiniz bir test varmı acaba en azından içim rahatlar bu kadarçok takmamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…