Güzel düşün güzel olsun herşey insan için ben inanıyorum Meleğin seninleİnşallah sabah güzel haberi alıcam çünkü kimyasal da olabilir :/ işte önce öğrenince böyle sıkıntıların oluyo inşallah benimledir kestanem
İnşallah tutmuştur şimdi ilacı kestin ya oda yapabilir bi iki ay içinde çözersin vücudunu zaten Allahım en kısa sürede nasip etsin canımValla 15 gündür gün aşırı ilişki yaşıyorum bilmiyorum ki bende adet bitiminden beri yani ama bu belirti dediğim son 4 5 gündür var işte sabah akşam karnımın şişi inmiyor ilk deneme olduğu için ne zaman tuttu tuttumu tutarmı bilemiyorum ki:)
Hep iyi olsun onlar canım :))Bi sıkıntı yok iyiyi çağır ki minik iyi olsun :) @Meylen
Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)Güzel düşün güzel olsun herşey insan için ben inanıyorum Meleğin seninle
Sağol kuzucum hayırlı haberlerini bekliyoruz selam ve dua ile :)İnşallah tutmuştur şimdi ilacı kestin ya oda yapabilir bi iki ay içinde çözersin vücudunu zaten Allahım en kısa sürede nasip etsin canım
Senin bata ne kadar var ? Allahım hayırlı haberlerle inşallah ya beklemek ne kadar zorValla benim bugünle 9gündür belirtiler var canım :)) neyin ne olacağı belli olmaz sen dua et :)Seena
İnşaAllahİnşallah sabah güzel haberi alıcam çünkü kimyasal da olabilir :/ işte önce öğrenince böyle sıkıntıların oluyo inşallah benimledir kestanem
Yaaa hamişsindir inşallahBenim bat dündü canım :)
gene dogruyu dedin canm benm .su kirmizilari gorsem vucud olrak rahatlasm derdine dustumAblam herşeyin başı sabır bunu yaşayan sensin en iyi bilen de sensiz :) A Annelerin en yorgunu
Bende 53 kiloyum mide bulantısı bende yok ama nasıl desem yanmamı açlık mı bilemiyorum hep bişeyler yiyesim geliyor :) doktoruda bu ay olmazsa eğer birdahaki ay tahlil yaptırmak istiyorum bende . İlaç konusuda insan işte eşinden dolayı kullanmak zorunda kalıyor . O kadar tuhafki geçen aya kadar çocuk istemiyorum bu ay delisi oldum ne tuhafımBen 3 aydır evliyim canım ve hapla korunmayı hiç doğru bulmuyorum :)
Bi de doktora git istiyorsanız ben öyle yaptım doktor tahlillerimi yaptı sıkıntı yok yapabilirsiniz çocuk dedibi de ben 40 kiloyum da canım :)) belki diyorum bu mide bulantılarım zayıflıktandır :))
hahayy iyice psikolojimiz bozuldu kuzum:))Sen görmek derdin de ablam ben ise görmemek derdinde :) A Annelerin en yorgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?