İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah sabah güzel haberi alıcam çünkü kimyasal da olabilir :/ işte önce öğrenince böyle sıkıntıların oluyo inşallah benimledir kestanem
Güzel düşün güzel olsun herşey insan için ben inanıyorum Meleğin seninle

İnşallah tutmuştur şimdi ilacı kestin ya oda yapabilir bi iki ay içinde çözersin vücudunu zaten Allahım en kısa sürede nasip etsin canım

Benim bat dündü canım :)
Yaaa hamişsindir inşallah valla ben 11 ay hapla korundum ama ilaçtandır diyorum hem hemde sonuçta ilaç kullanmadan öncede yumurtlama dönemim oluyordu muhakkak akıntı filan hiç böyle olmamıştım. Genede içimi ne kadar ilaçtandır diyip rahatlatmaya çalışsamda olmuyor

Ben 3 aydır evliyim canım ve hapla korunmayı hiç doğru bulmuyorum :)
Bi de doktora git istiyorsanız ben öyle yaptım doktor tahlillerimi yaptı sıkıntı yok yapabilirsiniz çocuk dedi bi de ben 40 kiloyum da canım :)) belki diyorum bu mide bulantılarım zayıflıktandır :))

Bende 53 kiloyum mide bulantısı bende yok ama nasıl desem yanmamı açlık mı bilemiyorum hep bişeyler yiyesim geliyor :) doktoruda bu ay olmazsa eğer birdahaki ay tahlil yaptırmak istiyorum bende . İlaç konusuda insan işte eşinden dolayı kullanmak zorunda kalıyor . O kadar tuhafki geçen aya kadar çocuk istemiyorum bu ay delisi oldum ne tuhafım

Git git canım doktordan onay alarak herşeyin yolunda olduğunu bilerek dene bence de en azından içinde rahat olur :) daha kolay adapte olursun Seena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…