- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
kiz olmasin zaten onu istiyorm. gecen ki daha belirgindiAblacım yok gibi sanki ya A Annelerin en yorgunu
Dayan canım sen :) bir kaç gün daha zor biliyorumEvet ya ne kadar sıkıntılı bir süreç böyle aniden bi hüzün basıyo insana hemen öğrenmek hemen sonuç almak istiyor :) bu gece durayım umarım dayanabilirim almadan
olmasinda canlar:)))A Annelerin en yorgunu tam belli olmuyor
Tabi emzikli olduğun için zor olabilecek gibi gelir de ama olsun be gene minnoş minnoşolmasinda canlar:)))
Ovulasyon testleriyle de hamileliği öğrenen oluyor tabi .Dayan canım sen :) bir kaç gün daha zor biliyorum
aynen kuzum kizim cok kucuk ona cok haksizlik edecemAman be ablam tamam zor da deme öyle ya bende istemediğini biliyorum ondan da bişey demiyorum ama deme kız herşey Allah'tan :) A Annelerin en yorgunu
cocuk cocuktr. da haklisinz sizide uzuyorum bole diyrek bugun kizima bir baktim cok masum ilgilenemiyorum pek onla digwrlwrinin yuzunden yoksa. 10 tane cocugum olsun istiyormTabi emzikli olduğun için zor olabilecek gibi gelir de ama olsun be gene minnoş minnoş
Yumurtlamanın yada şüpheli ilişkinin üzerinden 6-8 gün geçmesi gerek ki tüplerde ki yolculuğu bitip yerleşmeye başlasın o zaman belirtiler başlıyor canım :)Haklısınız beklemek en güzeli en azından bata 2 3 gün kala yapmam lazım . Peki 10 gün varken daha böyle karında şişlik bel ağrısı midede yanma normalmi normalde böyle hiç olmadım bel ağrısını adetime 2 3 gün kala yaşarım . Normaldede zayıfım karnım hep içine göçüktür mübarek 3 4 gündür pantalon giyemiyorum gaz var karnımın içi su dolu sanki . Psikolojik desem hiç aklımda yokken belirtiler olunca internete girdim ve öyle öğrendim belirti olduğunu . Bundan sonrasını bilemiyorum tabide :)
Bariz çift silikte olsa belli oluyor allahım sana bağışlasın kurban olurum:)
İnşallah sabah güzel haberi alıcam çünkü kimyasal da olabilir :/ işte önce öğrenince böyle sıkıntıların oluyo inşallah benimledir kestanemBariz çift silikte olsa belli oluyor allahım sana bağışlasın kurban olurum:)
Valla 15 gündür gün aşırı ilişki yaşıyorum bilmiyorum ki bende adet bitiminden beri yani ama bu belirti dediğim son 4 5 gündür var işte sabah akşam karnımın şişi inmiyor ilk deneme olduğu için ne zaman tuttu tuttumu tutarmı bilemiyorum ki:)Yumurtlamanın yada şüpheli ilişkinin üzerinden 6-8 gün geçmesi gerek ki tüplerde ki yolculuğu bitip yerleşmeye başlasın o zaman belirtiler başlıyor canım :)
Sen de üzülme kuzum sen de haklısın tabicocuk cocuktr. da haklisinz sizide uzuyorum bole diyrek bugun kizima bir baktim cok masum ilgilenemiyorum pek onla digwrlwrinin yuzunden yoksa. 10 tane cocugum olsun istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?