İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Haklısınız beklemek en güzeli en azından bata 2 3 gün kala yapmam lazım . Peki 10 gün varken daha böyle karında şişlik bel ağrısı midede yanma normalmi normalde böyle hiç olmadım bel ağrısını adetime 2 3 gün kala yaşarım . Normaldede zayıfım karnım hep içine göçüktür mübarek 3 4 gündür pantalon giyemiyorum gaz var karnımın içi su dolu sanki . Psikolojik desem hiç aklımda yokken belirtiler olunca internete girdim ve öyle öğrendim belirti olduğunu . Bundan sonrasını bilemiyorum tabide :)

Yumurtlamanın yada şüpheli ilişkinin üzerinden 6-8 gün geçmesi gerek ki tüplerde ki yolculuğu bitip yerleşmeye başlasın o zaman belirtiler başlıyor canım :)

Yumurtlamanın yada şüpheli ilişkinin üzerinden 6-8 gün geçmesi gerek ki tüplerde ki yolculuğu bitip yerleşmeye başlasın o zaman belirtiler başlıyor canım :)
Valla 15 gündür gün aşırı ilişki yaşıyorum bilmiyorum ki bende adet bitiminden beri yani ama bu belirti dediğim son 4 5 gündür var işte sabah akşam karnımın şişi inmiyor ilk deneme olduğu için ne zaman tuttu tuttumu tutarmı bilemiyorum ki:)

Sabah 7 de kalkıp hastaneye geçicem öğlende hcg için gidicem yarın görüşürüz kızlar hayırlısıyla inşallah iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…