Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah seninde hayırlı haberlerini bekliyorum :)Say canım herşey nasip kısmet :)Seena
A Annelerin en yorgunu bak ablam bu akşamki testim çizgi dahi yok garip olan c de silik çıkar oldu ..
canim den testi sabah yao kuzum. cok hassa testler bazen silik bazen net cikiyor kan ver rahatla bazen bunye hemen belli etmiyoA Annelerin en yorgunu bak ablam bu akşamki testim çizgi dahi yok garip olan c de silik çıkar oldu ..
Ya yapmaBende hep dua ediyorum ki bu dünyada olmasa bile ahirette bi kere olsun göreyim diye zor süreçler 10 tane de çocuğum olsa o yavruma içim hala yanacak buna eminim bit kadar bi şeyi görmeden duymadan koklamadan canından çok sevmekmiş annelik bunu öğrendim
Allahım acısın bi daha yaşatmasın canım imtihanımız buymuş daha beterinden korusun utanamazsın maalesef kimse unutamaz kürtaj oldum çıktım dedim ki bile isteye kürtaj olanın bu dünyada öbür dünyada yatacak yeri yok ölü bebeği aldırmamak için nasıl direndim bi Allah bi ben bilirim 7 ay geçti hala nerdeyse hergün ağlarımYa yapmadün konuştuk senle konuştuktan sonra çok ağladım. Bide ben bebeğimi gördüm biliyor musun,evde tektim birden içimden bisey koptu sonra bacak aramdan çıktı,herseyi vardı elleri,ayakları,kafasi tam bir insandi asla ama asla unutmam dediğin gibi 10 tane çocuğum olsa o hep içimde yara kalacak..
Demi ya? Bende gerçekten anlamıyorum bide bazıları bebek büyükken bile aldiriyorlarAllahım acısın bi daha yaşatmasın canım imtihanımız buymuş daha beterinden korusun utanamazsın maalesef kimse unutamaz kürtaj oldum çıktım dedim ki bile isteye kürtaj olanın bu dünyada öbür dünyada yatacak yeri yok ölü bebeği aldırmamak için nasıl direndim bi Allah bi ben bilirim 7 ay geçti hala nerdeyse hergün ağlarım
Aynen canım tek tesellim o vallaDemi ya? Bende gerçekten anlamıyorum bide bazıları bebek büyükken bile aldiriyorlarah yavrularim nasil kiyiyorlar. Rabbim beterinden saklasın inşallah. Doğurupta kaybetmekte vardı buna da şükür diyelim
TakipteyimGünaydın kızlar kanı verdim 1 saat sonra inşallah hayırlı haber gelir
Günaydin canim güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar kanı verdim 1 saat sonra inşallah hayırlı haber gelir
Günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinAy bekliyorum hala çıkmadı
Aaaa cok güzel tebrikler biz sana demiştik ama dimi bundan sonra artık birazda keyfini çıkar bol bol dinlenKızlarrrrr minik mucizem sanırım benimle 36 saatte değerim 65 olmuş
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin en kısa sürede hepinize nasip etsin Rabbim çok sağolun Allah razı olsun çok destek oldunuzAaaa cok güzel tebrikler biz sana demiştik ama dimi bundan sonra artık birazda keyfini çıkar bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?