İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Biliyorum canım:) bakalım 10 dan geriye sayacağım artık bu ay çok umudum yoktu aslında ama doktor ların haplar konusundaki röportaj larını okuduktan sonra heveslendim :)

Ya yapma dün konuştuk senle konuştuktan sonra çok ağladım. Bide ben bebeğimi gördüm biliyor musun,evde tektim birden içimden bisey koptu sonra bacak aramdan çıktı,herseyi vardı elleri,ayakları,kafasi tam bir insandi asla ama asla unutmam dediğin gibi 10 tane çocuğum olsa o hep içimde yara kalacak..

Allahım acısın bi daha yaşatmasın canım imtihanımız buymuş daha beterinden korusun utanamazsın maalesef kimse unutamaz kürtaj oldum çıktım dedim ki bile isteye kürtaj olanın bu dünyada öbür dünyada yatacak yeri yok ölü bebeği aldırmamak için nasıl direndim bi Allah bi ben bilirim 7 ay geçti hala nerdeyse hergün ağlarım

Demi ya? Bende gerçekten anlamıyorum bide bazıları bebek büyükken bile aldiriyorlar ah yavrularim nasil kiyiyorlar. Rabbim beterinden saklasın inşallah. Doğurupta kaybetmekte vardı buna da şükür diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…