İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hemde cok yok kimyasal yok ic gebelik dis gebelik bosa yiprattin minigi .simdi o bir haftada 1000 nin ustune cikar hic kendini kasma

hemde cok yok kimyasal yok ic gebelik dis gebelik bosa yiprattin minigi .simdi o bir haftada 1000 nin ustune cikar hic kendini kasma
İnşallah canım hayırlısıyla bugün doktora gidicem zaten diğer kan sonuçlarımı göstermeye bakalım hayırlısı rabbimden

Bitti canım o mesele aşırı tiryakiyim ama bebeğimden önemli değil gerekirse krizede girerim onu sorcam doktora
doktor sana gunde su kadar ic desede sakin icme cok duydum boyle gidipte doktora danisan bayanlari sen onlari boswer. bebegini dusun bise olmazsa bile gelisimini geriler dogduktan sonra surekli hasta falan olur bunlarida dusun canm hadi innns tez zamnda keseyide gorursun amin diyelim

Sigarayı demedim kız progestanı

A Annelerin en yorgunu bak ablam bu akşamki testim çizgi dahi yok garip olan c de silik çıkar oldu ..
Canım moralini bozmak istemem ama benim kanda 5.88 Ken idrarda gölge oluyordu. 1.70 e düşünce aynı böyle sıfırdı..Tertemiz T idi. Inşallah seninki yanıltıyordur . C de sorun varsa test geçersiz. Başka dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…