Amin inşallah isteyen herkese versin Rabbimİnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin en kısa sürede hepinize nasip etsin Rabbim çok sağolun Allah razı olsun çok destek oldunuz
Hayırlı olsun canım benimm :)Kızlarrrrr minik mucizem sanırım benimle 36 saatte değerim 65 olmuş
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)Hayırlı olsun canım benimm :)
Biraz öyle yaptımgaliba çok tşk ederimcanım :))tebrik ederiz canm bosa evhan yaptin
Çok teşekkür ederim canım Darısı başına inşallah en kısa zamanda :)@Meylen tebrik ederim canim cok sükür artik bundan sonra keyfini cikart allahim saglikli bibsekilde kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canım hayırlısıyla bugün doktora gidicem zaten diğer kan sonuçlarımı göstermeye bakalım hayırlısı rabbimdenhemde cok yok kimyasal yok ic gebelik dis gebelik bosa yiprattin minigi .simdi o bir haftada 1000 nin ustune cikar hic kendini kasma
yanilmiyorsam sigarada kullaniyordun. hemen birak canm bende biraktim bu haftalardan sonra hemen prwgestron alİnşallah canım hayırlısıyla bugün doktora gidicem zaten diğer kan sonuçlarımı göstermeye bakalım hayırlısı rabbimden
Bitti canım o mesele aşırı tiryakiyim ama bebeğimden önemli değil gerekirse krizede girerim onu sorcam doktorayanilmiyorsam sigarada kullaniyordun. hemen birak canm bende biraktim bu haftalardan sonra hemen prwgestron al
doktor sana gunde su kadar ic desede sakin icme cok duydum boyle gidipte doktora danisan bayanlari sen onlari boswer. bebegini dusun bise olmazsa bile gelisimini geriler dogduktan sonra surekli hasta falan olur bunlarida dusun canm hadi innns tez zamnda keseyide gorursun amin diyelimBitti canım o mesele aşırı tiryakiyim ama bebeğimden önemli değil gerekirse krizede girerim onu sorcam doktora
Sigarayı demedim kız progestanıdoktor sana gunde su kadar ic desede sakin icme cok duydum boyle gidipte doktora danisan bayanlari sen onlari boswer. bebegini dusun bise olmazsa bile gelisimini geriler dogduktan sonra surekli hasta falan olur bunlarida dusun canm hadi innns tez zamnda keseyide gorursun amin diyelim
Çok teşekkür ederim canım Darısı başına inşallah en kısa zamanda :)
zaten bende akil kalmadi kiSigarayı demedim kız progestanı
Canım moralini bozmak istemem ama benim kanda 5.88 Ken idrarda gölge oluyordu. 1.70 e düşünce aynı böyle sıfırdı..Tertemiz T idi. Inşallah seninki yanıltıyordur . C de sorun varsa test geçersiz. Başka dene istersen.A Annelerin en yorgunu bak ablam bu akşamki testim çizgi dahi yok garip olan c de silik çıkar oldu ..
Tebrik ederim canım çok sevindimKızlarrrrr minik mucizem sanırım benimle 36 saatte değerim 65 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?