- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Çok teşekkür ederim canım Allahım sanada meleğini nasip etsinTebrik ederim canım çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah@Meylen canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok çok sevindim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en güzel zamanda.
İnşallah canım. Bol bol dua et bize de.Çok teşekkür ederim canım Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah
olsun canm senin canin sag olsun uzulme gunun gecmedn teste cikmaz zaten erken dollenmede cikiyor kuzumKızlar bugun testim geldi labaquick yaptım hemen negatif
Bat ne zamandı canım? Onu denemedim ama oncomed gölge olunca düşük hcg de olsa var demek. 5 in üstü diyim yani.Kızlar bugun testim geldi labaquick yaptım hemen negatif
Hep dualarım sizinle inşallah sizin içinde seviniriz en kısa zamanda :)İnşallah canım. Bol bol dua et bize de.
Allah razı olsun hepinizden çok büyük destek oldunuz canım çok sağolun inşallah Rabbim sizi de ödüllendirsinNe dedim sana bi sıkıntın yok dedim bak hep iyi düşün çünkü bebeğin artık herşeyi hissediyor :)) @Meylen
Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallahKurumus-Maskara @Mirketcik @Kartanesii8892 kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. @Meylen hayırlı olsun canım sana da darısı tüm isteyenlere inşallah ❤
Senin bat geçmişti benim böyle olunca testlere çok inanasım da gelmiyor. Kanamı gitsen acabaAhanda bu da kanıtı. Bi de sabah bebek gördüm rüyam da o kadar hevesle kalkıp yaptım ki anlatamam ya ...
Yarın bat günüm olsa çıkardı sanırımBat ne zamandı canım? Onu denemedim ama oncomed gölge olunca düşük hcg de olsa var demek. 5 in üstü diyim yani.
Ya idrarda adet geçince bile bazısında çıkmıyor 10 gün üstüne öğrenenler var senin daha 1 2 gün geçti galiba .Bilmiyorum canım ya üzülüyorum böyle olunca işte kanda da çıkmaz diye korkuyorumSeena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?