Günüm yarın hesaplayıcıya göre ama çokta düzenli değil pko var bende çıkmadı demekki negatif silik bile yok tertemiz bi negatif çıktı :)olsun canm senin canin sag olsun uzulme gunun gecmedn teste cikmaz zaten erken dollenmede cikiyor kuzum
Öyle deme deme bu ay olmazsa diğer ay bence kan testide yaptır :)2 gün geçti canım .. bilmiyorum ya bütün hevesim gitti..Seena
Haber bekliyorum bende can .. umutsuzluğa kapılmamak lazım inan sen böyle yapınca ben daha çok üzülüyorumBilmiyorum canım akşama kadar regli gelmezse akşama gidip yaptırcam ..Seena
Testten teste fark var ama. Oncomed in içinde silik çıkması az da olsa hcg var demek diye yazıyor. Ben böyle testlere bakıyorum. Kızlar bu stres iyi gelmez bize. Bence bundan sonra gerekeni yapalım. Adet gelince gidip kan da baktıralım . Valla böyle olmaz. İnsan inanınca kendini daha çok dinliyor ve bence vücut olmayan ama istediğin şeyleri sana veriyor. En ufak bi şeyi de ona yoruyoruz biz. Sonra da hüsrana uğruyoruz.Yarın bat günüm olsa çıkardı sanırım
Git yaptır.. En azından önüne bakarsın. İnşallah güzel haberler verirsin bize deBilmiyorum canım akşama kadar regli gelmezse akşama gidip yaptırcam ..Seena
Bencede çok haklısın psikolojik mi nedendir bende aynıyım vucudumu çok dinliyorum ve acayip reaksiyonlar veriyor sağolsun . En güzeli akışına bırakmak ama insan sabredemiyorTestten teste fark var ama. Oncomed in içinde silik çıkması az da olsa hcg var demek diye yazıyor. Ben böyle testlere bakıyorum. Kızlar bu stres iyi gelmez bize. Bence bundan sonra gerekeni yapalım. Adet gelince gidip kan da baktıralım . Valla böyle olmaz. İnsan inanınca kendini daha çok dinliyor ve bence vücut olmayan ama istediğin şeyleri sana veriyor. En ufak bi şeyi de ona yoruyoruz biz. Sonra da hüsrana uğruyoruz.
Evet haklısın ben aslında kendimi çokta dinlemiyorum cünkü daha önce yapmıştım bunu simdide çok kafama takmıyorum illa olsun diye zamanı gelince olur zaten diyorum kasık ağrılarım adettende olabilir bugun yarın olmam lazım bakalımTestten teste fark var ama. Oncomed in içinde silik çıkması az da olsa hcg var demek diye yazıyor. Ben böyle testlere bakıyorum. Kızlar bu stres iyi gelmez bize. Bence bundan sonra gerekeni yapalım. Adet gelince gidip kan da baktıralım . Valla böyle olmaz. İnsan inanınca kendini daha çok dinliyor ve bence vücut olmayan ama istediğin şeyleri sana veriyor. En ufak bi şeyi de ona yoruyoruz biz. Sonra da hüsrana uğruyoruz.
ben hala olmadim akintiya devammmEvet haklısın ben aslında kendimi çokta dinlemiyorum cünkü daha önce yapmıştım bunu simdide çok kafama takmıyorum illa olsun diye zamanı gelince olur zaten diyorum kasık ağrılarım adettende olabilir bugun yarın olmam lazım bakalım
ben oncomed kullandim ords cizgi seklinde golge vardiBat ne zamandı canım? Onu denemedim ama oncomed gölge olunca düşük hcg de olsa var demek. 5 in üstü diyim yani.
canin sag olsun kuzumAhanda bu da kanıtı. Bi de sabah bebek gördüm rüyam da o kadar hevesle kalkıp yaptım ki anlatamam ya ...
İnşallah yazicaktim pardon@Meylen tebrik ederim demiştim sana vardır diye rabbim ssana bağışlar insan 8 gün sonrada ben güzel haberler veririm ins :)
Kendimizi kontrol etmeyi öğrenmemiz lazım :)Bencede çok haklısın psikolojik mi nedendir bende aynıyım vucudumu çok dinliyorum ve acayip reaksiyonlar veriyor sağolsun . En güzeli akışına bırakmak ama insan sabredemiyor
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda canım :)Evet haklısın ben aslında kendimi çokta dinlemiyorum cünkü daha önce yapmıştım bunu simdide çok kafama takmıyorum illa olsun diye zamanı gelince olur zaten diyorum kasık ağrılarım adettende olabilir bugun yarın olmam lazım bakalım
Hayırlısı diyelim valla. Olduysa da yapacak bi şey yok. :)ben oncomed kullandim ords cizgi seklinde golge vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?