- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Okuldan fırsat bulamıyorum hafta içi ama benim de negatif oldu ya haftasonu direk temizliğe vuracam kendimi :)Valla bu ay kestim ben umudu kızlar şuan deli gibi evi süpürüyorum :))
Benim de oncomed işte kızlar ..
Canım hayırlı olsun ekran bize belirtilerini yazar mısınÇok teşekkür ederim canım en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah
Gözünaydin canım gayet iyi masallah:)Kızlarrrrr minik mucizem sanırım benimle 36 saatte değerim 65 olmuş
aferin aferin soyle azcik temizle yat yat nereye kadar:))Valla bu ay kestim ben umudu kızlar şuan deli gibi evi süpürüyorum :))
Amin canım benim inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi vermen dileğiyle@Meylen tebrik ederim demiştim sana vardır diye rabbim ssana bağışlar insan 8 gün sonrada ben güzel haberler veririm ins :)
Yazarım tabiki en büyük belirti bel ağrısı benim normalde ağrımaz ama yaklaşık 3-4 gündür aşırı aşırı bi bel ağrım var sol kasıkta arada batma göğüs sancısı arada bir girip çıktı ve beyaz-sarı losyok gibi koyu çok miktarda akıntıCanım hayırlı olsun ekran bize belirtilerini yazar mısın
Çok teşekkürler canım :) Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsinGözünaydin canım gayet iyi masallah:)
canım arkadaşım hamile kalmamak için bir neden olmamasına ramen bir türlü kalamadı. sonra dr ile aşılama konuştu okeyleştiler ama zorlu süreç olacağındna tatile gidelim dediler. aklına ne gelirse yaptılar içkiler adrenalinli sporlar tatilden geldi adeti beklenmeye başladı ama beklenen adet gelmedi. dr a gittik şok. hamile imiş. dr kafandan atarsan bu düşünceyi ancak o zaman başarılı olursun demişti oldu. sonrada içtiği içkilerden dolayı çok tedirgin oldu. ama dr haberin olmadan yapılan hiçbirşeyin soAynen öyle bakalım senin teste ben negatif dedim dimi tekrar atsana beklemiş halini merak ettim :)
süt korumuyor arkadaşım korusa idi beni korurdu hamile kaldım bende.Kizlar yardima ihtiyacim var bata 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim bu durumu yasayan varmi
canım çok sevindim ya Allah kucağına alıp doya doya emzirmeyi nasip etsin bence engüzel duygu emzirmek çünkü. ne zaman kontroller başlıyor. e artık yazılarınada etiket ekle kaçıncı haftadasın görelimÇok teşekkür ederim canım en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah
Tebrik ederim canımKızlarrrrr minik mucizem sanırım benimle 36 saatte değerim 65 olmuş
birşeyler olma ihtimli varmıhla adet olmadim gece supriz olmazsa
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun haklı çıktın :) amin inşallah daha erken kontroller için 3+4teyim :)canım çok sevindim ya Allah kucağına alıp doya doya emzirmeyi nasip etsin bence engüzel duygu emzirmek çünkü. ne zaman kontroller başlıyor. e artık yazılarınada etiket ekle kaçıncı haftadasın görelim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım :)Tebrik ederim canım
Canım çok erken bozma moralini 4 5 gün kala yapsaydın keşkeBende dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım tabiki kocaman bi tek çizgi en azından içim rahatladı daha bata 10 gün var ama belki dedim . İnsan üzülüyo ya acayip bi şekilde modum düştü
öyle bir zamanda test yapmışki hamile olsa bile çıkmaz yani. yumurtanın bölünmesini bile beklememiş.Canım çok erken bozma moralini 4 5 gün kala yapsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?