İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım hayırlı olsun ekran bize belirtilerini yazar mısın
Yazarım tabiki en büyük belirti bel ağrısı benim normalde ağrımaz ama yaklaşık 3-4 gündür aşırı aşırı bi bel ağrım var sol kasıkta arada batma göğüs sancısı arada bir girip çıktı ve beyaz-sarı losyok gibi koyu çok miktarda akıntı

Aynen öyle bakalım senin teste ben negatif dedim dimi tekrar atsana beklemiş halini merak ettim :)
canım arkadaşım hamile kalmamak için bir neden olmamasına ramen bir türlü kalamadı. sonra dr ile aşılama konuştu okeyleştiler ama zorlu süreç olacağındna tatile gidelim dediler. aklına ne gelirse yaptılar içkiler adrenalinli sporlar tatilden geldi adeti beklenmeye başladı ama beklenen adet gelmedi. dr a gittik şok. hamile imiş. dr kafandan atarsan bu düşünceyi ancak o zaman başarılı olursun demişti oldu. sonrada içtiği içkilerden dolayı çok tedirgin oldu. ama dr haberin olmadan yapılan hiçbirşeyin so
Kizlar yardima ihtiyacim var bata 10 gün kala kazayla biseyler oldu hamile kalma yuzdem kactir emzirdigim icin tedirginim bu durumu yasayan varmi
süt korumuyor arkadaşım korusa idi beni korurdu hamile kaldım bende.

Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah
canım çok sevindim ya Allah kucağına alıp doya doya emzirmeyi nasip etsin bence engüzel duygu emzirmek çünkü. ne zaman kontroller başlıyor. e artık yazılarınada etiket ekle kaçıncı haftadasın görelim

Bende dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım tabiki kocaman bi tek çizgi en azından içim rahatladı daha bata 10 gün var ama belki dedim . İnsan üzülüyo ya acayip bi şekilde modum düştü

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun haklı çıktın :) amin inşallah daha erken kontroller için 3+4teyim :)

Bende dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım tabiki kocaman bi tek çizgi en azından içim rahatladı daha bata 10 gün var ama belki dedim . İnsan üzülüyo ya acayip bi şekilde modum düştü
Canım çok erken bozma moralini 4 5 gün kala yapsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…