Merhaba daha önceden sizi tanımıyorum ama takdir edersinizki bu ilk ayım ve korunmasız ilk denemem insanda ister istemez bir merak sabırsızlık oluyor e zaten testtede max adete son 6 gün kala yapın diyor bende biraz okudum baltım bata 10 gün kalada öğrenenler var bende niye olmasın dedim olmadı :) Ne yazıkki gönül ferman dinlemiyor ahh ahöyle bir zamanda test yapmışki hamile olsa bile çıkmaz yani. yumurtanın bölünmesini bile beklememiş.
Evet :) bu 10 gün kala öğrenenlere çok imreniyorum :))))En azından aklında kalmadı olsun :)
sizin yaptiginizin aynisini ben de yaptim. okuyunca yazmadan gecemedim:)bizim de gecen ay ilk denememizdi. ben de tam 10 gun kala erken gebelik testi yaptim. cok heyecanli ve sabirsizdim. sonuc negatifti. ve o testi yapinca o sabirsizligim gecti ve adet gunume kadar bir daha test yapmadim. ve bat gunumun sabahi adet gordum. insallah ikinci ayda nasip olur.size de insallah bu ay nasip olur.Merhaba daha önceden sizi tanımıyorum ama takdir edersinizki bu ilk ayım ve korunmasız ilk denemem insanda ister istemez bir merak sabırsızlık oluyor e zaten testtede max adete son 6 gün kala yapın diyor bende biraz okudum baltım bata 10 gün kalada öğrenenler var bende niye olmasın dedim olmadı :) Ne yazıkki gönül ferman dinlemiyor ahh ah
Ama şimdi yine var mı yok mu diye tereddüttesin canım benim :) erken öğrenebilirsin tabiki ama bu kadar değil@Meylen doğru söylüyorsunda insan bekleyemiyor ya halen belirtilerim devam ediyor diye yapayım dedim testtede bata 6 kala uygun yazıyor en azından içim rahat etsin dedim :)
Bende çok sabırsızım çok iyi anlıyorum ama evet olsa bile çıkacak bi süre değil en erken 5 6 gün kala o bile soru işaretiöyle bir zamanda test yapmışki hamile olsa bile çıkmaz yani. yumurtanın bölünmesini bile beklememiş.
Evet bekleyenlere göre tecrübesiz olunca daha sabırsız olunuyor hemen oldu sanılıyor demekki hapların etkisinden bende bu sekilde bi belirti yarattı ondan şüpheye düştüm testteki amacımda bata kadar sabırla beklemek içindi çifti görsem heralde saf gibi bakakalırdımsizin yaptiginizin aynisini ben de yaptim. okuyunca yazmadan gecemedim:)bizim de gecen ay ilk denememizdi. ben de tam 10 gun kala erken gebelik testi yaptim. cok heyecanli ve sabirsizdim. sonuc negatifti. ve o testi yapinca o sabirsizligim gecti ve adet gunume kadar bir daha test yapmadim. ve bat gunumun sabahi adet gordum. insallah ikinci ayda nasip olur.size de insallah bu ay nasip olur.
Evet ama eğer yapmasaydım hep hamileyim diye düşünüp 10 gün daha yıpratacaktım kendimi en azından bi yerde frenledim bat olsamda üzülmem diye düşünüyorum :)Bende çok sabırsızım çok iyi anlıyorum ama evet olsa bile çıkacak bi süre değil en erken 5 6 gün kala o bile soru işareti
Tabiki kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran canım benim :) üzülecek hiç bişey yok inşallah hayırlı zamanda gelsinEvet ama eğer yapmasaydım hep hamileyim diye düşünüp 10 gün daha yıpratacaktım kendimi en azından bi yerde frenledim bat olsamda üzülmem diye düşünüyorum :)
İyiyim canım sen nasılsın? Göbüş baya büyümüş@Kurumus-MaskaraSquid @Kartanesii8892 kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. @Meylen hayırlı olsun canım sana da darısı tüm isteyenlere inşallah ❤
olma ihtimali var canmbirşeyler olma ihtimli varmı
Aynen öyle Rabbimin takdiri :)Tabiki kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran canım benim :) üzülecek hiç bişey yok inşallah hayırlı zamanda gelsin
canim benim. 1 hFta gecince bile silikti cizgiBende dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım tabiki kocaman bi tek çizgi en azından içim rahatladı daha bata 10 gün var ama belki dedim . İnsan üzülüyo ya acayip bi şekilde modum düştü
Ayy umutlandırmayınnn :) bu ay bekleyeyim bakalım bence bu mide yanması bel ağrısı haptan dolayı gibime geliyor çekilcek çile değil ya adet sancısı gibi sancı çekiyorum 5 gündür ve halen devam ediyorcanim benim. 1 hFta gecince bile silikti cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?