İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

@Meylen doğru söylüyorsunda insan bekleyemiyor ya halen belirtilerim devam ediyor diye yapayım dedim testtede bata 6 kala uygun yazıyor en azından içim rahat etsin dedim :)

öyle bir zamanda test yapmışki hamile olsa bile çıkmaz yani. yumurtanın bölünmesini bile beklememiş.
Merhaba daha önceden sizi tanımıyorum ama takdir edersinizki bu ilk ayım ve korunmasız ilk denemem insanda ister istemez bir merak sabırsızlık oluyor e zaten testtede max adete son 6 gün kala yapın diyor bende biraz okudum baltım bata 10 gün kalada öğrenenler var bende niye olmasın dedim olmadı :) Ne yazıkki gönül ferman dinlemiyor ahh ah

sizin yaptiginizin aynisini ben de yaptim. okuyunca yazmadan gecemedim:)bizim de gecen ay ilk denememizdi. ben de tam 10 gun kala erken gebelik testi yaptim. cok heyecanli ve sabirsizdim. sonuc negatifti. ve o testi yapinca o sabirsizligim gecti ve adet gunume kadar bir daha test yapmadim. ve bat gunumun sabahi adet gordum. insallah ikinci ayda nasip olur.size de insallah bu ay nasip olur.

Evet bekleyenlere göre tecrübesiz olunca daha sabırsız olunuyor hemen oldu sanılıyor demekki hapların etkisinden bende bu sekilde bi belirti yarattı ondan şüpheye düştüm testteki amacımda bata kadar sabırla beklemek içindi çifti görsem heralde saf gibi bakakalırdım bu ay olmazsa diğer ay eğerki adet olursam direk doktora danışacağım en sağlıklısı bu :)

Bende çok sabırsızım çok iyi anlıyorum ama evet olsa bile çıkacak bi süre değil en erken 5 6 gün kala o bile soru işareti
Evet ama eğer yapmasaydım hep hamileyim diye düşünüp 10 gün daha yıpratacaktım kendimi en azından bi yerde frenledim bat olsamda üzülmem diye düşünüyorum :)

Evet ama eğer yapmasaydım hep hamileyim diye düşünüp 10 gün daha yıpratacaktım kendimi en azından bi yerde frenledim bat olsamda üzülmem diye düşünüyorum :)
Tabiki kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran canım benim :) üzülecek hiç bişey yok inşallah hayırlı zamanda gelsin

canim benim. 1 hFta gecince bile silikti cizgi
Ayy umutlandırmayınnn :) bu ay bekleyeyim bakalım bence bu mide yanması bel ağrısı haptan dolayı gibime geliyor çekilcek çile değil ya adet sancısı gibi sancı çekiyorum 5 gündür ve halen devam ediyor

Kızlar adetim e 11 gün var bir haftadır kasık ağrısı var bugünde çok kötü şekilde 20 saniye kadar vajina da sizi ağrı meydana geldi kasıklarım sızlıyor sizce neden

Kızlar size bişy sorcam. Ayın 12snde kahve rengi bir leke gördüm o gun boyunca hiç gelmedi. 13nde lekelenme ara ara gun içinde devam etti pedi kirletmeden peçeteye sildikce. 14nde pedi tam doldurmayacak şekilde pıhtılı ve değişik çamurumsu siyahımsı bir şekilde devam etti 15nde de aynı şekilde yani 1 pedi değiştirmesem bile çok bişy olmayacak şekilde. 16snda bi kaç leke ile sonlandı. Değişik bir adetti. Zaten bundan oncesinden 10 gun önce göğüs hassasiyetim vardı ve adet olmama ragmen (tabi bunada adet denirse) hala geçmedi bastırınca acıyo neden olabilir yardımcı olur musunuz basına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…