İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

supeli iliskin var mi gecen aydan peki

Evet canım var yumurtlama gununu değerlendirmiştik. Ama adet oldum yani eger bu üstüne görme falan değilse.
ustune gorme gibi me geldi ama camur gibi. diyorsun hhmm test yapsana kuzum inan ustune gormeyi hic yasamadim ama cevremde adet agrisi cekip 4 yada 5 gun goren var sen en iyisi bir test yap kuzum

ustune gorme gibi me geldi ama camur gibi. diyorsun hhmm test yapsana kuzum inan ustune gormeyi hic yasamadim ama cevremde adet agrisi cekip 4 yada 5 gun goren var sen en iyisi bir test yap kuzum
Yarın yapıcam şüphem ortadan kalksın diye ama pek umudum yok. Ama normal kanama gibi bir adet değildi değişikti. Çamurumsu böyle ne bileyim ilk defa basıma geldi hayırlısı göğüslerim hala hassas olunca gebelikten ziyade korktm acaba bir sorun mu var diye

zaten gogus hassaiyeti diyorsun birdr gecmemis olaki adet doneminde olur ama kac gun gecmisss ayyy inss .guzel haber alirz senden

İnşallah bu ay ümidim bitti gibi daha 10 gün olmasına rağmen :) bu ağrı sızı haptandır haptan :))))

Kızlar adetime 5 gün var dudağımda uçuk çıktı. Normalde sık rastladığım bi durum değil. Sitelerde hormonal değişimlere tepki olarak vücut oluşturabilir yazıyo. Beyaz akıntı ve nokta nokta turuncu lekelerini oluyo pedde. Umutlanmak istemiyorum sizde uçuk çıktı mı hiç?

Merhaba kızlar bu topiği bat a 3-4 gün kala ilk 300 sayfasını okumaya başladım ve burda yazılan herşey bana birşey kattı o yüzden üye olup ben de belirtilerimi yazmak istedim. Benim belirtilerim adet günümden 3-4 gün önce başlayan bel ağrısı, 1-2 gün öncesinde başlayan adet olacakmışım gibi kasık ağrıları, karın bölgemde yumurtlayacakmışım gibi ısınma, 20lik dişetlerimde sızlama, kirpiklerimin karışık olması, uykuya düşkünlük, ve bat gününe kdr devam eden akıntılardı (normalde 5 gün önce fln biter) Şüpheli ilişkiden sonra da sol kasığımda bir kaç kez batma olmuştu ve acaba mı diye düşünmüştüm çünkü sağ yumurtalığımda kist var solda hiç daha önce batma olmamıştı. Bir de etkisi oldu mu bilmiyorum ama soğan kürünü de uyguladım adetim bittikten 3 gn sonra başladım sabah akşam taze yapıp içtim fakat 14. Gün birleşmeden sonra birdaha içmedim bir de tuttysa düşürür fln diye denemeyen varsa denemesini tavsiye ederim. Neyse umarım sizlerin de hissettiği doğrudur ve Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder özellikle mi-nick Senden çok şey öğrendim teşekkürler herşey için Allah iki evladını sana bağışlasın canım

Hoşgeldin aramıza canım inşallah istediğin sonucu alırsın :) ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…