- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Ayy umutlandırmayınnn :) bu ay bekleyeyim bakalım bence bu mide yanması bel ağrısı haptan dolayı gibime geliyor çekilcek çile değil ya adet sancısı gibi sancı çekiyorum 5 gündür ve halen devam ediyor[/QUOTE olsun olsun bebis olsunda agriyi boswer. saka bir yana .bu ayda olmazsa sansini tekrar et
supeli iliskin var mi gecen aydan pekiKızlar size bişy sorcam. Ayın 12snde kahve rengi bir leke gördüm o gun boyunca hiç gelmedi. 13nde lekelenme ara ara gun içinde devam etti pedi kirletmeden peçeteye sildikce. 14nde pedi tam doldurmayacak şekilde pıhtılı ve değişik çamurumsu siyahımsı bir şekilde devam etti 15nde de aynı şekilde yani 1 pedi değiştirmesem bile çok bişy olmayacak şekilde. 16snda bi kaç leke ile sonlandı. Değişik bir adetti. Zaten bundan oncesinden 10 gun önce göğüs hassasiyetim vardı ve adet olmama ragmen (tabi bunada adet denirse) hala geçmedi bastırınca acıyo neden olabilir yardımcı olur musunuz basına gelen var mı ?
Evet canım var yumurtlama gununu değerlendirmiştik. Ama adet oldum yani eger bu üstüne görme falan değilse.supeli iliskin var mi gecen aydan peki
ustune gorme gibi me geldi ama camur gibi. diyorsun hhmm test yapsana kuzum inan ustune gormeyi hic yasamadim ama cevremde adet agrisi cekip 4 yada 5 gun goren var sen en iyisi bir test yap kuzumEvet canım var yumurtlama gununu değerlendirmiştik. Ama adet oldum yani eger bu üstüne görme falan değilse.
Yarın yapıcam şüphem ortadan kalksın diye ama pek umudum yok. Ama normal kanama gibi bir adet değildi değişikti. Çamurumsu böyle ne bileyim ilk defa basıma geldi hayırlısı göğüslerim hala hassas olunca gebelikten ziyade korktm acaba bir sorun mu var diyeustune gorme gibi me geldi ama camur gibi. diyorsun hhmm test yapsana kuzum inan ustune gormeyi hic yasamadim ama cevremde adet agrisi cekip 4 yada 5 gun goren var sen en iyisi bir test yap kuzum
zaten gogus hassaiyeti diyorsun birdr gecmemis olaki adet doneminde olur ama kac gun gecmisss ayyy inss .guzel haber alirz sendenYarın yapıcam şüphem ortadan kalksın diye ama pek umudum yok. Ama normal kanama gibi bir adet değildi değişikti. Çamurumsu böyle ne bileyim ilk defa basıma geldi hayırlısı göğüslerim hala hassas olunca gebelikten ziyade korktm acaba bir sorun mu var diye
Aminnnnn canım inşallah. Bakalım varsa zaten koyu bir çizgi çıkması lazım yoksada yapıcak bişy yok :)zaten gogus hassaiyeti diyorsun birdr gecmemis olaki adet doneminde olur ama kac gun gecmisss ayyy inss .guzel haber alirz senden
koyu yada silik canm cizgi ciksinda boswer kuzumm. vala isterimmm olmasiniAminnnnn canım inşallah. Bakalım varsa zaten koyu bir çizgi çıkması lazım yoksada yapıcak bişy yok :)
umudunu kaybetme kuzum ben kanda degilde idrarda pozifi yakalamis kisiyimİnşallah bu ay ümidim bitti gibi daha 10 gün olmasına rağmen :) bu ağrı sızı haptandır haptan :))))
Bakalım ya aslında kendimi nedense tuhaf hissediyorum belkide vardır hele bir günüm gelsindeumudunu kaybetme kuzum ben kanda degilde idrarda pozifi yakalamis kisiyim
Saol canm tsk ederim inşallah :)koyu yada silik canm cizgi ciksinda boswer kuzumm. vala isterimmm olmasini
Hoşgeldin aramıza canım inşallah istediğin sonucu alırsın :) ❤Merhaba kızlar bu topiği bat a 3-4 gün kala ilk 300 sayfasını okumaya başladım ve burda yazılan herşey bana birşey kattı o yüzden üye olup ben de belirtilerimi yazmak istedim. Benim belirtilerim adet günümden 3-4 gün önce başlayan bel ağrısı, 1-2 gün öncesinde başlayan adet olacakmışım gibi kasık ağrıları, karın bölgemde yumurtlayacakmışım gibi ısınma, 20lik dişetlerimde sızlama, kirpiklerimin karışık olması, uykuya düşkünlük, ve bat gününe kdr devam eden akıntılardı (normalde 5 gün önce fln biter) Şüpheli ilişkiden sonra da sol kasığımda bir kaç kez batma olmuştu ve acaba mı diye düşünmüştüm çünkü sağ yumurtalığımda kist var solda hiç daha önce batma olmamıştı. Bir de etkisi oldu mu bilmiyorum ama soğan kürünü de uyguladım adetim bittikten 3 gn sonra başladım sabah akşam taze yapıp içtim fakat 14. Gün birleşmeden sonra birdaha içmedim bir de tuttysa düşürür fln diye denemeyen varsa denemesini tavsiye ederim. Neyse umarım sizlerin de hissettiği doğrudur ve Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder özelliklemi-nick Senden çok şey öğrendim teşekkürler herşey için Allah iki evladını sana bağışlasın canım
Yazmayı unutmuşum bat 14 ekimdi. Şuanda 5+3 hamileyim bugün keseyi gördük şükürAramıza hoşgeldin canım :) bat'a kaç var C Coygirlisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?