- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
bende olmadim canm gecen iki gun once leke gibi bise geldi. suan sol kasigim cok agriyoKızlar hala regli olamadım ağrılar devam ..
3 cocuk. yaptim su kirpik kirismasi hic olmadi:)Merhaba kızlar bu topiği bat a 3-4 gün kala ilk 300 sayfasını okumaya başladım ve burda yazılan herşey bana birşey kattı o yüzden üye olup ben de belirtilerimi yazmak istedim. Benim belirtilerim adet günümden 3-4 gün önce başlayan bel ağrısı, 1-2 gün öncesinde başlayan adet olacakmışım gibi kasık ağrıları, karın bölgemde yumurtlayacakmışım gibi ısınma, 20lik dişetlerimde sızlama, kirpiklerimin karışık olması, uykuya düşkünlük, ve bat gününe kdr devam eden akıntılardı (normalde 5 gün önce fln biter) Şüpheli ilişkiden sonra da sol kasığımda bir kaç kez batma olmuştu ve acaba mı diye düşünmüştüm çünkü sağ yumurtalığımda kist var solda hiç daha önce batma olmamıştı. Bir de etkisi oldu mu bilmiyorum ama soğan kürünü de uyguladım adetim bittikten 3 gn sonra başladım sabah akşam taze yapıp içtim fakat 14. Gün birleşmeden sonra birdaha içmedim bir de tuttysa düşürür fln diye denemeyen varsa denemesini tavsiye ederim. Neyse umarım sizlerin de hissettiği doğrudur ve Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder özelliklemi-nick Senden çok şey öğrendim teşekkürler herşey için Allah iki evladını sana bağışlasın canım
hosgeldin canm. allah kolaylik versin bende suan cocuklari uyutuyormmmKizlar herkezler iyimi calistigim icin yazamadim snrada ev cocuk falan derken bu saat oldu
Yaa bu mükemmel canııım hayırlısı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) C Coygirlisme [/QUOTE
Çoook teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olur inşallah
Ben de okuduğumda çok saçma gelmişti ama adete 1-2 gün kala uyandığımda gözlerim çok az şiş ve kirpiklerim birleşik birleşikti dikkatimi çekmişti. Göz bebeği de büyüormuş mesela ama o olmadı.3 cocuk. yaptim su kirpik kirismasi hic olmadi:)
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim sağlıkla kucağına al :)Yazmayı unutmuşum bat 14 ekimdi. Şuanda 5+3 hamileyim bugün keseyi gördük şükür
O adet belirtileri hala var bende vücut algılayamadı galiba belim kırılıyor kasık ağrım varBelim ağrıyo benimde hala ablacım akıntı hissediyorum bi gidiyorum lavaboya yok 2 gün geçti bi de göğüslerimde pufucuklar da hala duruyor .. A Annelerin en yorgunu
Sağol canım iyiyiz sen nasılsın :) kolay gelsin :)Ruya2907
Bi gün daha bekle bence bi kan ver canım artık bak ben ihtimal vermiyodum bu ağrılar yüzünden hamileyim biliyorsunBenim de aynı canım ama testler negatif işte bi de şey hayvan gibi yemek yiyorum halaa@Meylen
Senin de hayırlı olsun canım sen de sağlıkla kavuşursun umarım bebeğineHayırlı uğurlu olsun tebrik ederim sağlıkla kucağına al :)
O her ay adet gorecegin zamanlar olur hamilelikte .O adet belirtileri hala var bende vücut algılayamadı galiba belim kırılıyor kasık ağrım var
Sana demedim ki canım @Meylen dedim adet agrısı hala varmış taBilemem ..
İnşaAllah bebektendir kuzumBenim 9 gündür oluyor ağrılarım kuzum ..Umutlu Anne Bekleyiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?