- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
1 hafta gecikince bie anca cikiyor kuzum rahat ol. sanki adet olcakmissin gbi kendini hazirlaİnşallah canım 2 gün geçti reglş de bakalım beklemedeyim ..Umutlu Anne Bekleyiste
valla .meyleme demistim hislwrimde yanilmam diye sende biseyler var. cunku. adet olmadin adet en once yapmissin oda negatif olmasi normal diger degerlerine gelince bence onlarda ilaclardan kaynaklaniyor. cuma mubarek gun. bak gor. demedi demeA Annelerin en yorgunu ben de bekliyorum adeti negatifi görünce. Cuma inşallah. Belim çok ağrıyor. Batma şeklinde ama. Şeffaf beyaz karışık akıntım var çok. Negatifi gördüm bari adet olaydım
ayyy insallah kuzum ya vala. cokkk isterimAman ablam biz kalsak da biznde hunharca gülseeeeek :))))) A Annelerin en yorgunu
eevet balim hic gecmiyor hep bir islaklik var adet olcam olamiyormSağlıcakla gelsin bebeklerKızlar tutunurken böyle tüm gün ağrınız oldu mu daha farklı olarak mesela ?
cokkk sukur inatci keci beklemen hata:)))Ayy ablam valla beklemek çok zor yarın gidip vericem kan yeter valla bekle bekle :))) A Annelerin en yorgunu
Kız olacak iş değil bence de olsun bi mucize bulur seni yanına gelirim valla müjde vermeyevalla .meyleme demistim hislwrimde yanilmam diye sende biseyler var. cunku. adet olmadin adet en once yapmissin oda negatif olmasi normal diger degerlerine gelince bence onlarda ilaclardan kaynaklaniyor. cuma mubarek gun. bak gor. demedi deme
Merak ediyorum işte bir gün çok aşırı belim ağrımıştı o zaman tutunmuş ya da adet olacak gibiydim deniyor ya . Sağlıkla tutunsunlar da kuzumeevet balim hic gecmiyor hep bir islaklik var adet olcam olamiyorm
amin kuzum aminMerak ediyorum işte bir gün çok aşırı belim ağrımıştı o zaman tutunmuş ya da adet olacak gibiydim deniyor ya . Sağlıkla tutunsunlar da kuzum
ama o bir hormon. yukselebilr canm. etken olmus o ilaclar daha gecikmen olmamis bence umudunu yitrme. dollenmwden kaynakli degil ki o yukselme hekes gununden once. ogrenmek zorunda degil istet inanin .istr inanmayin vala kan verdim adetten iki gun once. ayni senin ki gbi bir orandi gebe degilsin demisti ebe gunum gelince gene bir umut test almistim onda da. yaklasik 10 dk bekledim cikmasi. yarim saat sonra bole ikinci cizgi ben burdayim demisti iki gnde bir test yapiyorfm hep silikti hep 1 hafta sonra deger. tavan yapmisti ikizlerim vardi biri tutinamamistiKız olacak iş değil bence de olsun bi mucize bulur seni yanına gelirim valla müjde vermeyetövbe tövbe kız 5.88 den 1.70 e düştü hcg kanda. Geri dönüşü mü var bunun
ama o bir hormon. yukselebilr canm. etken olmus o ilaclar daha gecikmen olmamis bence umudunu yitrme. dollenmwden kaynakli degil ki o yukselme hekes gununden once. ogrenmek zorunda degil istet inanin .istr inanmayin vala kan verdim adetten iki gun once. ayni senin ki gbi bir orandi gebe degilsin demisti ebe gunum gelince gene bir umut test almistim onda da. yaklasik 10 dk bekledim cikmasi. yarim saat sonra bole ikinci cizgi ben burdayim demisti iki gnde bir test yapiyorfm hep silikti hep 1 hafta sonra deger. tavan yapmisti ikizlerim vardi biri tutinamamistiKız olacak iş değil bence de olsun bi mucize bulur seni yanına gelirim valla müjde vermeyetövbe tövbe kız 5.88 den 1.70 e düştü hcg kanda. Geri dönüşü mü var bunun
bende senin gibiyim benim adetim ya gunumde yada erken gelirdi gelmedi ama suan cok agrim hos bu agri 1 haftadir var akintim var sefaf bazen sari bazen beyazKeçilik biraz var ablacım evet ama biraz da beklemek istiyordum ondan :)) en azından netleşsin diye ablam geleni de bekledim e o da gelmedi hevesim bi kırılıyor olmayınca da regli ümitleniyorum aayy ne kadar gariiip ya :) A Annelerin en yorgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?