İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım yaaa valla saçma ama umutlanıyorum. ( dediğin şey de çok tuhaf. Adetten iki gün önce olmaması sonra çıkması.

valla .meyleme demistim hislwrimde yanilmam diye sende biseyler var. cunku. adet olmadin adet en once yapmissin oda negatif olmasi normal diger degerlerine gelince bence onlarda ilaclardan kaynaklaniyor. cuma mubarek gun. bak gor. demedi deme
Kasık ağrılarım hala devam ediyor ara ara. Belim bugğn çok kötü. Ağrı değilde hep batma şeklinde. Oturamıyorum doğru düzgün. Akıntım da yoğun, sarı leke bırakıyor ama şeffaf ve beyaz karışık. Ilaçla adet olduğum için belirti melirti olmaz ben de. Adet olayım bari diye bekliyorum ben de işte ama söylediklerin... Ne bilim

ya

bence. olacaksin vucudun sana sinyal veriyor ama sen pes. ediyorsun . inan seni cok iyi anliyorum keske gercekte gorussek destek. versek sana ama emin ol. suan sana cok dua ediyormmm

Süpürdüm misafirim geldi kahve içmeye kahve içtik yemek yaptık eşim spora gidiyordu ona sebze haşladım fakat spordan geldi ki kendini sakatlamış omzunu acile gittik ablam hemen 3gün raporla 10 tane iğne .. kendi derdimi unuttum valla onun can acısına .. A Annelerin en yorgunu

A Annelerin en yorgunu Ben burdayım abla ya sana gülüyorum halen keşke bizde görsekte gülsek ben daha yeniyim gerçi aranızda biraz pişmem lazım
haayy. vala gulun:) 3 tane canavarla pertim cikiyor birdr koca var onun yaninda hepsinden cocuk nazli gene bak enerjim yerinde. gerci calisanlarda var aramizda bugun kimse yokk sende bizdensin ole deme:)

Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin

allahim. bu erkekler cocuktan beter cok gecmis olsun bir ara benm kocamda sarmisti spora. bu erkekleri anlamak zor

Ablacım benim ki tanıştığımızda 80 kiloydu bi daha aldı düğünde 93 falandı bi evlendik adam oldu 105 :) ben gene hep aynı 40 kiloyla devam şimdi ben onun yanında tığ gibi kalınca oda spora başladı .. A Annelerin en yorgunu

Bende burdayım @canlianne ya ne dicem size doktor bana çocuk yapabilirsin diyince bir de iki fitil verdi mantar oluşmuştu da bir tanesi 2 gün ara ile 2 adetti digeri ise 12 adet her akşam bir tane eger şuan hamilelik varsa bende sıkıntı olurmu fitiller acaba

kiz sende azicik ye bende cok zayiftim senin gibi biraz etlendim cok suku .adet olmadan once 54 kiloydm gecen olctum .57 olmusum anam buda belirti vala:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…