- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Canım yaaa valla saçma ama umutlanıyorum.ama o bir hormon. yukselebilr canm. etken olmus o ilaclar daha gecikmen olmamis bence umudunu yitrme. dollenmwden kaynakli degil ki o yukselme hekes gununden once. ogrenmek zorunda degil istet inanin .istr inanmayin vala kan verdim adetten iki gun once. ayni senin ki gbi bir orandi gebe degilsin demisti ebe gunum gelince gene bir umut test almistim onda da. yaklasik 10 dk bekledim cikmasi. yarim saat sonra bole ikinci cizgi ben burdayim demisti iki gnde bir test yapiyorfm hep silikti hep 1 hafta sonra deger. tavan yapmisti ikizlerim vardi biri tutinamamisti
Kasık ağrılarım hala devam ediyor ara ara. Belim bugğn çok kötü. Ağrı değilde hep batma şeklinde. Oturamıyorum doğru düzgün. Akıntım da yoğun, sarı leke bırakıyor ama şeffaf ve beyaz karışık. Ilaçla adet olduğum için belirti melirti olmaz ben de. Adet olayım bari diye bekliyorum ben de işte ama söylediklerin... Ne bilimvalla .meyleme demistim hislwrimde yanilmam diye sende biseyler var. cunku. adet olmadin adet en once yapmissin oda negatif olmasi normal diger degerlerine gelince bence onlarda ilaclardan kaynaklaniyor. cuma mubarek gun. bak gor. demedi deme
Iyiyim bende tatlım çok şükür evet büyüyoruzİyiyim canım sen nasılsın? Göbüş baya büyümüşBen bu ay denemiyorum cilt doktoruna gittim ilaç kullanıyorum. Önümüzdeki ay ya da sonraki ay devam edicem inşallah.
yaKasık ağrılarım hala devam ediyor ara ara. Belim bugğn çok kötü. Ağrı değilde hep batma şeklinde. Oturamıyorum doğru düzgün. Akıntım da yoğun, sarı leke bırakıyor ama şeffaf ve beyaz karışık. Ilaçla adet olduğum için belirti melirti olmaz ben de. Adet olayım bari diye bekliyorum ben de işte ama söylediklerin... Ne bilim
kuzucum dilzaya dedim . tabi. senin icinde. dua ediyorm bundan emin olabilrsinKime dedin ablacıım A Annelerin en yorgunu
sen ne yaptin bugun kendini cok yordun degil miKime dedin ablacıım A Annelerin en yorgunu
haayy. vala gulun:) 3 tane canavarla pertim cikiyor birdr koca var onun yaninda hepsinden cocuk nazli gene bak enerjim yerinde. gerci calisanlarda var aramizda bugun kimse yokk sende bizdensin ole deme:)A Annelerin en yorgunu Ben burdayım abla ya sana gülüyorum halen keşke bizde görsekte gülsekben daha yeniyim gerçi aranızda biraz pişmem lazım
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versinSüpürdüm misafirim geldi kahve içmeye kahve içtik yemek yaptık eşim spora gidiyordu ona sebze haşladım fakat spordan geldi ki kendini sakatlamış omzunu acile gittik ablam hemen 3gün raporla 10 tane iğne .. kendi derdimi unuttum valla onun can acısına .. A Annelerin en yorgunu
allahim. bu erkekler cocuktan beter cok gecmis olsun bir ara benm kocamda sarmisti spora. bu erkekleri anlamak zorSüpürdüm misafirim geldi kahve içmeye kahve içtik yemek yaptık eşim spora gidiyordu ona sebze haşladım fakat spordan geldi ki kendini sakatlamış omzunu acile gittik ablam hemen 3gün raporla 10 tane iğne .. kendi derdimi unuttum valla onun can acısına .. A Annelerin en yorgunu
kiz sende azicik ye bende cok zayiftim senin gibi biraz etlendim cok suku .adet olmadan once 54 kiloydm gecen olctum .57 olmusum anam buda belirti vala:)Ablacım benim ki tanıştığımızda 80 kiloydu bi daha aldı düğünde 93 falandı bi evlendik adam oldu 105 :) ben gene hep aynı 40 kiloyla devamşimdi ben onun yanında tığ gibi kalınca oda spora başladı .. A Annelerin en yorgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?