- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
hic sanmiyorum canim. onun ihtimalini dusunmustr. bence hamile kadinlar genelde mantar yada idrar yollari enfeksiyonu geciriyo. bise olacagini sanmiyorm kuzum herseyin basi saglikBende burdayım @canlianne ya ne dicem size doktor bana çocuk yapabilirsin diyince bir de iki fitil verdi mantar oluşmuştu da bir tanesi 2 gün ara ile 2 adetti digeri ise 12 adet her akşam bir tane eger şuan hamilelik varsa bende sıkıntı olurmu fitiller acaba
Bu arada bende bat 8 gün var akıntım kesildi çok nadir geliyor ama sag ve sol kasıklarmda batma ve bel agrısı var 2 gündürhic sanmiyorum canim. onun ihtimalini dusunmustr. bence hamile kadinlar genelde mantar yada idrar yollari enfeksiyonu geciriyo. bise olacagini sanmiyorm kuzum herseyin basi saglik
Ben döneni okumuştum iKız olacak iş değil bence de olsun bi mucize bulur seni yanına gelirim valla müjde vermeyetövbe tövbe kız 5.88 den 1.70 e düştü hcg kanda. Geri dönüşü mü var bunun
Çok geçmiş olsun canım sen de yorma kendiniSüpürdüm misafirim geldi kahve içmeye kahve içtik yemek yaptık eşim spora gidiyordu ona sebze haşladım fakat spordan geldi ki kendini sakatlamış omzunu acile gittik ablam hemen 3gün raporla 10 tane iğne .. kendi derdimi unuttum valla onun can acısına .. A Annelerin en yorgunu
vala manken gibisin demek ben bole kisa zayif hanimlari seviyorm citi piti oluyorlar ama zayif uzun olunca cirkin duruyorKız yiyorum yemem mi ama bünye işte ye ye almıyor napacaan :))) bende seviniyorum millet benim gibi olmak için milyarlar harcıyor görüyoruz haberlerde benimde hoşuma gidiyor böyle olmak yaniA Annelerin en yorgunu
zaten. adete 10 gun kala belirtiler basliyor bence batmalar biyuk belirti bence ama gun gecmeden insan anlamiyorBu arada bende bat 8 gün var akıntım kesildi çok nadir geliyor ama sag ve sol kasıklarmda batma ve bel agrısı var 2 gündür
Ama işte akıntı yok belki üşütmüşte olabilirim goguslerimde şişti dolgbluj var adetmi olucam acaba hç erken de olmam ama hayırlısı ya rabbim yazmışsa elbet olurzaten. adete 10 gun kala belirtiler basliyor bence batmalar biyuk belirti bence ama gun gecmeden insan anlamiyor
canim seni umutlandirmak istemiyorm benm son gebeligimde. ishal olmustum. genelde kabiz oluniyor ama bazi gebelrde ishal olunuyorSağol canım yok yormam :)Umutlu Anne Bekleyiste
Allah"tan çok uzun değilim 1.65 cik sadece :) valla yiyorum yok ablam napayıım mutluyumda böyle :)
Bi de kızlar regli hala yok ishal hala devam çıldıracağuuum :/
Benimde boyum 1.61 kilom 50 bana çok zayıf diyorlar bende diyorum ki benim yerimde olmakisteuen çok insan var aynı lafı senelerdir her zayıf diyene diyorumSağol canım yok yormam :)Umutlu Anne Bekleyiste
Allah"tan çok uzun değilim 1.65 cik sadece :) valla yiyorum yok ablam napayıım mutluyumda böyle :)
Bi de kızlar regli hala yok ishal hala devam çıldıracağuuum :/
benimde ole balim golge grimsi balim var gibiVarmı kızlar sizce
Akıntı hamilelikte muhakkak olurmuki bende akıntı ara ara bi gün oluyosa bi gün olmuyo bu araAma işte akıntı yok belki üşütmüşte olabilirim goguslerimde şişti dolgbluj var adetmi olucam acaba hç erken de olmam ama hayırlısı ya rabbim yazmışsa elbet olur
Kabızlık bendede var sabah kalktığımda özellikle karnım şiş lavaboya gidesim geliyor ama malesef anca gaz :)İdrara sık çıkmaya da devam ablacım valla bi garibim@canli anne
Normal de kabızım zaten 1 kere günde ishal çıkıyorum ..
e ee sen niye bugun. vermedin kan bak sebep bile varmis kocanla gitmissin acile. :)İdrara sık çıkmaya da devam ablacım valla bi garibim@canli anne
Normal de kabızım zaten 1 kere günde ishal çıkıyorum ..
Olur diyorlar gebelikte hormonlar akıntı salgılarmış mikrop olmasın diyeAkıntı hamilelikte muhakkak olurmuki bende akıntı ara ara bi gün oluyosa bi gün olmuyo bu ara
2. Çizgi yok gibi sanki canım ...Seral22
Gerçekte daha bellibenimde ole balim golge grimsi balim var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?