İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kız yiyorum yemem mi ama bünye işte ye ye almıyor napacaan :))) bende seviniyorum millet benim gibi olmak için milyarlar harcıyor görüyoruz haberlerde benimde hoşuma gidiyor böyle olmak yani A Annelerin en yorgunu

hic sanmiyorum canim. onun ihtimalini dusunmustr. bence hamile kadinlar genelde mantar yada idrar yollari enfeksiyonu geciriyo. bise olacagini sanmiyorm kuzum herseyin basi saglik

hic sanmiyorum canim. onun ihtimalini dusunmustr. bence hamile kadinlar genelde mantar yada idrar yollari enfeksiyonu geciriyo. bise olacagini sanmiyorm kuzum herseyin basi saglik
Bu arada bende bat 8 gün var akıntım kesildi çok nadir geliyor ama sag ve sol kasıklarmda batma ve bel agrısı var 2 gündür

Kız olacak iş değil bence de olsun bi mucize bulur seni yanına gelirim valla müjde vermeye tövbe tövbe kız 5.88 den 1.70 e düştü hcg kanda. Geri dönüşü mü var bunun
Ben döneni okumuştum i
Çok geçmiş olsun canım sen de yorma kendini

vala manken gibisin demek ben bole kisa zayif hanimlari seviyorm citi piti oluyorlar ama zayif uzun olunca cirkin duruyor

Sağol canım yok yormam :) Umutlu Anne Bekleyiste
Allah"tan çok uzun değilim 1.65 cik sadece :) valla yiyorum yok ablam napayıım mutluyumda böyle :)
Bi de kızlar regli hala yok ishal hala devam çıldıracağuuum :/

zaten. adete 10 gun kala belirtiler basliyor bence batmalar biyuk belirti bence ama gun gecmeden insan anlamiyor
Ama işte akıntı yok belki üşütmüşte olabilirim goguslerimde şişti dolgbluj var adetmi olucam acaba hç erken de olmam ama hayırlısı ya rabbim yazmışsa elbet olur

canim seni umutlandirmak istemiyorm benm son gebeligimde. ishal olmustum. genelde kabiz oluniyor ama bazi gebelrde ishal olunuyor

Benimde boyum 1.61 kilom 50 bana çok zayıf diyorlar bende diyorum ki benim yerimde olmakisteuen çok insan var aynı lafı senelerdir her zayıf diyene diyorum

İdrara sık çıkmaya da devam ablacım valla bi garibim @canli anne
Normal de kabızım zaten 1 kere günde ishal çıkıyorum ..

Ama işte akıntı yok belki üşütmüşte olabilirim goguslerimde şişti dolgbluj var adetmi olucam acaba hç erken de olmam ama hayırlısı ya rabbim yazmışsa elbet olur
Akıntı hamilelikte muhakkak olurmuki bende akıntı ara ara bi gün oluyosa bi gün olmuyo bu ara

İdrara sık çıkmaya da devam ablacım valla bi garibim @canli anne
Normal de kabızım zaten 1 kere günde ishal çıkıyorum ..
Kabızlık bendede var sabah kalktığımda özellikle karnım şiş lavaboya gidesim geliyor ama malesef anca gaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…