- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Yok gbi sanki ya ben pek anlayamadımVarmı kızlar sizce
batin ne zamnGerçekte daha belli
Ama biraz bekledi test
Telefonun wkran parlaklığı biraz kısıkken belli oluyp yoksa fotoda çok belli değilYok gbi sanki ya ben pek anlayamadım
Hadi ya bi falso daha verdim desene bende süre gelen bir akıntı yok malesef arar ara oluyorOlur diyorlar gebelikte hormonlar akıntı salgılarmış mikrop olmasın diye
Yakınlaştırınca var gibi görünüyor.Gerçekte daha belli
Ama biraz bekledi test
Abla bana umut ışığı olma ya yatamıyom 3 lere 4 lere kadar bakbelirti olarak idrarim kokmaya basladi :))
Sen gorunce belli olıyorsa vardır ozaman erkendir 3 gün sonra falan tekrar dene. Geç dollenmişte olabilirTelefonun wkran parlaklığı biraz kısıkken belli oluyp yoksa fotoda çok belli değil
Varmı bşey ben goremedim karanlık ya
aslinda wn buyuk belirtimiz uykusuzluk:))Abla bana umut ışığı olma ya yatamıyom 3 lere 4 lere kadar bak
hic boyle bir belirtim olmadi kuzum. ama oda hormon yuksekliginden olabilirBi de ablam göbeğimde böyle siyah siyah kıllar çıkmaya başladı söylemek istemiyordum biraz utanç verici diye ama bu neden olur ki .. A Annelerin en yorgunu
aslinda wn buyuk belirtimiz uykusuzluk:))
Kuzum varla yok gibi .Abla bana umut ışığı olma ya yatamıyom 3 lere 4 lere kadar bak
Valla benim çok uykum geliyor aksine sabah 2 gbi anca uyanıyorum gecede 2 de yatıyorum acaba ondanmıdemaaa etma
vala hafif bir cizgi var aslunda telden pek belli etmiyor kuzumVarmı bşey ben goremedim karanlık ya
batin ne zamn
Yakınlaştırınca var gibi görünüyor.
Yanlış oldu şuan :)Kuzum varla yok gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?