- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Hafif varla yok arası gibi kuzumvala hafif bir cizgi var aslunda telden pek belli etmiyor kuzum
oda olabilr:))Valla benim çok uykum geliyor aksine sabah 2 gbi anca uyanıyorum gecede 2 de yatıyorum acaba ondanmı
Benim arkadaşım şuan 20 haftalık hamile onda var gobeginin etrafında kıllanma başladı dedign gbş hormonelmişhic boyle bir belirtim olmadi kuzum. ama oda hormon yuksekliginden olabilir
B Babygirl1614 aylık kızm var
Adet olmam gereken gün korunmadk yumurtlama olmaz nede olsa diye
Ama 10 gün gecikti adetim yarın kan testityaptrcam normalde bu kadar gecikmezdi
Rabbimden hayırlısı İnşaAllah :)
İnşaAllah hayırlısı olur senin için:)14 aylık kızm var
pazartesiye kadar kendimi tutarsam gene test yaparim daha elimde test yok:)Hafif varla yok arası gibi kuzum
Tut sen kendini gene :)pazartesiye kadar kendimi tutarsam gene test yaparim daha elimde test yok:)
Hııı bilemivem yumurtlama eger spermle buluşamazsa adet doneminde atılıyor o sıra spermle yumurta buluşmuş olabilir
aynen ben tutuyim kendimi:)))Tut sen kendini gene :)
senin durum cok degisik peki canm net ruyalar gormeye basladin miYani ablam ? A Annelerin en yorgunu
hamile kalirsam kocamin kafasina cantayi firlatacam:)Ablam bana hafif siliklik var gibime geldi ama :) A Annelerin en yorgunu
ruya goruyorsun ya mesela com net hatrliyorsun. o hormon uykuyu ruyayi bile etkiliyor ayy insallah kiz cocugu mujdedirRüya demişkn bu ay eşim iki kez rüyasında kızım oldugunu gormuş kucagına aldıgın baba benzedigini. Ay inşallah gerçek olur
Abla ben hep net hatırlatırım rüyayı çünkü derin uyurumruya goruyorsun ya mesela com net hatrliyorsun. o hormon uykuyu ruyayi bile etkiliyor ayy insallah kiz cocugu mujdedir
gicc belli olmaz olma ihtimali zayif derler ama ihtimal olabilir her zamn:)14 aylık kızm var
yaaa illa dalga gecAbla ben hep net hatırlatırım rüyayı çünkü derin uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?