- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
cok guzel bir ruya bak yarin. test yapiyorsun var mi elinde testBebek gördüm bugün işte kucağımda bebek vardı bi o ablam yani :) A Annelerin en yorgunu
Dogrudur abla bu sabah kalktıgımda yazarım burayayaaa illa dalga geckiz ciddi diyorm
peki idarrinizda hic bir degisme fark ettiniz miDogrudur abla bu sabah kalktıgımda yazarım buraya
Yok çok su içiyorum bu aralar su gbi geliyor canım aşırı tatlı istemeye başladı kesin adet olucampeki idarrinizda hic bir degisme fark ettiniz mi
Hııı bilemivem yumurtlama eger spermle buluşamazsa adet doneminde atılıyor o sıra spermle yumurta buluşmuş olabilir
gicc belli olmaz olma ihtimali zayif derler ama ihtimal olabilir her zamn:)
O kırmızıları bu ay bende gorucem gbime geliyorAz önce wc girdim kırmızılar göründü
Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaAllah
olsun canimmm hic Uuzulme en azindan rahatladininAz önce wc girdim kırmızılar göründü
Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaAllah
hadi bir tane dha yapsana icimden bir ses cikacak. diyoVar ablam 6 tane falan testkoyuu idrar arada açıkta oluyo :) bulantılarım da devam A Annelerin en yorgunu
:)deli yaValla tuvalette bile size yazdığım için koku falan almafım hiç soluksuz okuyup yazdığımdan :))) A Annelerin en yorgunu
tamam gelince yap bari yada sabah yap
0olsun canimmm hic en azindan rahatladinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?