- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
heh iste. dedigim gibi. o koku. banada olmustu hatta adete 10 gun vardi cok tuaf saman gibi kokuyor bu da gebeligin belirtsiymiaEvet bendede kırmızı fobisi başladı bende görcem sanki
A Annelerin en yorgunu valla abla kokusunada dikkat etmedim ama sanki koyu olduğunda tuhaf bi koku geldi bugün içimde bi kalktı hatta ben işte idrarı bilmediğim için hiç dikkat edip yormsdım ona
yapacan mi kuzum:)
Yap yap boyle güzel bir besmele çek de yap allahm hayırlısını ver de Birde abdest al yaparken sen beni dinleYapayım mııııııı kızlaaaaa
benmki 4 aylik ikiz gibi olacak tabi hamis olursam:)sen birdr beni gor. bende 3 tane hepsi birbirinden yaramaZ0
Yok üzülmedim aksine sevindim kızm çok yoruyo biraz daha var kardeş için vakit
Ama olsaydı da üzülmezdm yine sevinirdim yaşları yakın olur arkadaş gibi büyürler diye :) Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin İnşaAllah :)
yap da. yap 3 gun oldu gecikmeYapayım mııııııı kızlaaaaa
Siz duâ edin ben helaya gidiyom
İnşallah vardır canım senden çok ümitliyimYapayım mııııııı kızlaaaaa
yerlesme olabilir mi canm senindw az kalmis. 1 hafta daha bekle. hemn test yapAllah allaah ne bilim ya testi o kadar erken yaptımki içim çürüdübat 3 kasım keşke olsa inşallah gelir . Bu akşam ilişkiden sonra akıntımda çok çok hafif pembemsi geldi belli belirsiz . Şuan koyu sarıya dönük bir akıntı geliyor oda yok denecek kadar az peçeteye sürülüyor ancak afedersiniz öyle diyeyim
benmki 4 aylik ikiz gibi olacak tabi hamis olursam:)sen birdr beni gor. bende 3 tane hepsi birbirinden yaramaZ
benmki 4 aylik ikiz gibi olacak tabi hamis olursam:)sen birdr beni gor. bende 3 tane hepsi birbirinden yaramaZ
vala soyle anlatayim bu sene tatile gittik cocuklarla .esimi. 2 aya yakin gormesim kendisi calisiyor istanbulda kaldi. donduktan sonra olanlar oldu korumasiz beraberlikller oldu sute guvendik:))İsteyerekmi oldu abla varsa
Hunili hunili gezersin
aynen simdi bana soyleniyor kanima girdi diye:)Ay ben heyecanlandım varya sanki ben testi yapıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?