İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hiçbişey almadım canım maksimum 2 gün gecikirdi yani 2.günde gelirdi yani hala yok yok
Bak şuda olabilir ben ihtimaleri diyorum sana 3 aylık evliyim diyorsun yeni kadın oldun yani hormonların daha yeni yeni kabul ediyor kadınlıgı 1 senede anca oturur hormonlar ondan kaynaklanıyorda olabilie

Bak şuda olabilir ben ihtimaleri diyorum sana 3 aylık evliyim diyorsun yeni kadın oldun yani hormonların daha yeni yeni kabul ediyor kadınlıgı 1 senede anca oturur hormonlar ondan kaynaklanıyorda olabilie
onu bende dusundum bende 23 te evlwndim ilk gecem de kalmistim her bunye farkli

O zaman millet ilk geceden nasıl kalıyo canım ben ona inanmıyorum çok mantıksız bişey ilk geceden millet çatur çutur kalıyo valla

onu bende dusundum bende 23 te evlwndim ilk gecem de kalmistim her bunye farkli
Aynen abla herşey olabilir ben evlenmeden once adetim düzensizdi evlendim 5 ay düzenli oldu sonra yine düzensiz yani herşey gebelige baglanılmıuor Birde biz kadınlar her belirtileri gebelik diye adlandırıyoruz psiklojşkmen misal ben adet olucagıma eminim ama hala bir umut var

O zaman bi sorum var yanlış anlamayın ama ilk gece kalanlar nasıl alıştı pardon kızlar ? Her bilgi doğru bilgi değildir ben buna inanıyorum ki hep duyumlarım ilk gece kalan yani ya da 2. Ay mesela

O zaman millet ilk geceden nasıl kalıyo canım ben ona inanmıyorum çok mantıksız bişey ilk geceden millet çatur çutur kalıyo valla
Kalır ben gebelikle alakalı bşey demedim ki sana hormonla alakalı dedim adet düzenszligi normaldir dedim gebe kalamazsın demedim

E ben balayında yumurtlama zamanımda o zaman niye kalmadım hiç alakası yok gerçekten. Ki yumurtlamanın en düşük zamanunda bile millet kalıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…