- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Eki Görüntüle 2200673 yok kızlar ben sıyırıcam artık valla .. gelse şu kırmızlar rahatlasam ya valla
Ama şoyle bşey de var adeti kafana takarsanda gelmez gecikir. O yüzden relax ol herşeyden kaynaklanabilir gecikmesi bu ay agrı kesici yada antibiyotik aldıysanda gecikmiş olabilirEki Görüntüle 2200673 yok kızlar ben sıyırıcam artık valla .. gelse şu kırmızlar rahatlasam ya valla
bu hangi markaHiçbişey almadım canım maksimum 2 gün gecikirdi yani 2.günde gelirdi yani hala yok yok
Bak şuda olabilir ben ihtimaleri diyorum sana 3 aylık evliyim diyorsun yeni kadın oldun yani hormonların daha yeni yeni kabul ediyor kadınlıgı 1 senede anca oturur hormonlar ondan kaynaklanıyorda olabilieHiçbişey almadım canım maksimum 2 gün gecikirdi yani 2.günde gelirdi yani hala yok yok
hadi inss olur belirtilerin var ama en cok akisina birakA Annelerin en yorgunu bilmiyorumki abla diyorum ya çok belli belirsizdi sonra gelirmi diye tekrar baktım ama koyu sarı geliyor pembelik yok yani
onu bende dusundum bende 23 te evlwndim ilk gecem de kalmistim her bunye farkliBak şuda olabilir ben ihtimaleri diyorum sana 3 aylık evliyim diyorsun yeni kadın oldun yani hormonların daha yeni yeni kabul ediyor kadınlıgı 1 senede anca oturur hormonlar ondan kaynaklanıyorda olabilie
Buda olursa senin sayende abla gülüp geçiyorum iki gündür buay olmazsa bidahaki ay olmazsa öbürüsü ay diyorum napim :)hadi inss olur belirtilerin var ama en cok akisina birak
Evet alışana kadar zaman geçiyor.Bak şuda olabilir ben ihtimaleri diyorum sana 3 aylık evliyim diyorsun yeni kadın oldun yani hormonların daha yeni yeni kabul ediyor kadınlıgı 1 senede anca oturur hormonlar ondan kaynaklanıyorda olabilie
Adete yakın evlenmiş olabilirler mesela . Nasip olacak olduktan sonra kuzum . Eskiden yumurtlama mı bilirlermiş .O zaman millet ilk geceden nasıl kalıyo canım ben ona inanmıyorum çok mantıksız bişey ilk geceden millet çatur çutur kalıyo valla
Aynen abla herşey olabilir ben evlenmeden once adetim düzensizdi evlendim 5 ay düzenli oldu sonra yine düzensiz yani herşey gebelige baglanılmıuor Birde biz kadınlar her belirtileri gebelik diye adlandırıyoruz psiklojşkmen misal ben adet olucagıma eminim ama hala bir umut varonu bende dusundum bende 23 te evlwndim ilk gecem de kalmistim her bunye farkli
oncomed iki tane aldim bir tanesinde silik cikti bir tanesinde yoktu bu test cok hasas. adetten. 1 hafta. sonrayi bile silik gosteriyorOncomed
Kalır ben gebelikle alakalı bşey demedim ki sana hormonla alakalı dedim adet düzenszligi normaldir dedim gebe kalamazsın demedimO zaman millet ilk geceden nasıl kalıyo canım ben ona inanmıyorum çok mantıksız bişey ilk geceden millet çatur çutur kalıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?