- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
ne deyim nasip bence bir kan testi yap yada iyi bir test alO zaman bi sorum var yanlış anlamayın ama ilk gece kalanlar nasıl alıştı pardon kızlar ? Her bilgi doğru bilgi değildir ben buna inanıyorum ki hep duyumlarım ilk gece kalan yani ya da 2. Ay mesela
yav moralini bozma kuzum sen yarin bir kan testi yap yada baska bir marka test alE ben balayında yumurtlama zamanımda o zaman niye kalmadım hiç alakası yok gerçekten. Ki yumurtlamanın en düşük zamanunda bile millet kalıyor valla
Kız sen iyimisin ben senin yumurtlamana bşey demedim adetim geçmezdi dedin kadın oldun artk hormondan dolayı bir kaç gün aksar dedim allahım yaE ben balayında yumurtlama zamanımda o zaman niye kalmadım hiç alakası yok gerçekten. Ki yumurtlamanın en düşük zamanunda bile millet kalıyor valla
en iyisini sen dedin keskeHer bünye aynı değil ki keşke hiç bir kadın üzülmeden fazlaca uğraşmadan anne olmayı gerçekten istiyorsa nasip olsa .
suan sinirlendi haklida benim yuzumden keske yapmasaydiKız sen iyimisin ben senin yumurtlamana bşey demedim adetim geçmezdi dedin kadın oldun artk hormondan dolayı bir kaç gün aksar dedim allahım ya
Tabi ki sağlıkla olsun sağlıklı olalım gelsin bebişlerimizTek cevao hepimizin bünyesi farklı hepimizin yumurtlaması farklı hepimizin yaradılışı farklı zaten. Bu yüzden herkeste olan bizde olacak diye bişey yok canım ki doktorum da dedi kalabilirsin sıkıntı yok diye
Tamamda ben gebelik alakalı bşey demedim olmamış olabilir millet senelerce deniyor çok şükür saglıgı yerinde yine denerler benim gbi olsa ne olıcak olduda kaybettimsuan sinirlendi haklida benim yuzumden keske yapmasaydi
Ben cahilmişim hemen olur sanıyordum nerden bileyim :/ Sonra çocuk sevmeye korktum kim bilir ne zorluklarla yaptılar diye . Çok severim çocukları tanımasam yolda görsem dahi severim .en iyisini sen dedin keske
benm kardeaim 17 yasinda kocaya giiti hemen gebw kaldi yasla alakasi yok kuzum nasip.Ama hala istatistikelrle geliyosun yok 40 günmüş canım öyle bişey yok herkesin dediğine kanmayın ona bakılırsa millet çocuk yapmayın gençsiniz diyor milleti mi dinleyelim benim demek istediğim o bilgiler genelleme kanıtlanmış bişeyndeğil yani insandan insana değişen bişey
Üzülme kuzmO zaman bi sorum var yanlış anlamayın ama ilk gece kalanlar nasıl alıştı pardon kızlar ? Her bilgi doğru bilgi değildir ben buna inanıyorum ki hep duyumlarım ilk gece kalan yani ya da 2. Ay mesela
Zaten oyle doktorun soyledigini soyluyorum. Daha yolun başındasAma hala istatistikelrle geliyosun yok 40 günmüş canım öyle bişey yok herkesin dediğine kanmayın ona bakılırsa millet çocuk yapmayın gençsiniz diyor milleti mi dinleyelim benim demek istediğim o bilgiler genelleme kanıtlanmış bişeyndeğil yani insandan insana değişen bişey
Zaten kalabilirsin hamile sen beni nasıl dinliuorsun anlamıyorum ve nasıl anlamak istiyorsan oyle anlıyorsun.Tek cevao hepimizin bünyesi farklı hepimizin yumurtlaması farklı hepimizin yaradılışı farklı zaten. Bu yüzden herkeste olan bizde olacak diye bişey yok canım ki doktorum da dedi kalabilirsin sıkıntı yok diye
Kesinlikle farklıyız tabi ailesiyle akrabasıyla bile aynı olmaz insanınBenim kızdığım kulakta dolma şeylerle konuşulması hani elde elle tutulur bi netlik yok kızlar. Benim sizinle yumurtlama tarihim, döllenmem, sonra regli belirtilerim, reglinin kaç gğn sürdüğü bir olabilir mi olamaz çünkü hepimizin bünyesi yaradılışı farklı
Bende aynı şekilde denemede bu ilk ayım hemen yaptın oldu gibi geliyor cahilliğime veriyorum . Arkadaşlarımın çocukları var çekinerek seviyorum bende sanli rahatsız olurlar diye . Tuhaf duyguşar gerçektenBen cahilmişim hemen olur sanıyordum nerden bileyim :/ Sonra çocuk sevmeye korktum kim bilir ne zorluklarla yaptılar diye . Çok severim çocukları tanımasam yolda görsem dahi severim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?