- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Bendeki rahatsız olurlar diye değil de :) severim yahu :)Bende aynı şekilde denemede bu ilk ayım hemen yaptın oldu gibi geliyor cahilliğime veriyorum . Arkadaşlarımın çocukları var çekinerek seviyorum bende sanli rahatsız olurlar diye . Tuhaf duyguşar gerçekten
tamam balim. sakin ol. 30 yasinda da olsan yeni evlen kadinlarda oluyor duzensiLik . senin icin gecerli degil canm sen beni .dinle 3 gun gecikmwm oldu test yapmak istiyororum deBenim kızdığım kulakta dolma şeylerle konuşulması hani elde elle tutulur bi netlik yok kızlar. Benim sizinle yumurtlama tarihim, döllenmem, sonra regli belirtilerim, reglinin kaç gğn sürdüğü bir olabilir mi olamaz çünkü hepimizin bünyesi yaradılışı farklı
Tamam canım sakin ol kimse senin gebeligine asla bşey demedi. Bu ay olmazsa obur ay illa olursun ki zaten bak ben olamadım daha. Hem yarın kan testi yaptr. Kesin sonuç ozaman çıkar. Hakkında hayılrısıCanım başın sağolsun da ben 14 yaşında arkadaşımı kanserden kaybettim emin ol gözünün önünde eriyip bitmesi elinden hiçbirşey gelmemesi çok çok daha kötü emin ol. En azından bi umudun var ama hala çünkü genciz
Ki doktorlar bir hafta on gün geçince gelin diyorlartamam balim. sakin ol. 30 yasinda da olsan yeni evlen kadinlarda oluyor duzensiLik . senin icin gecerli degil canm sen beni .dinle 3 gun gecikmwm oldu test yapmak istiyororum de
aynen bak ornekleri bizleri meselaBen cahilmişim hemen olur sanıyordum nerden bileyim :/ Sonra çocuk sevmeye korktum kim bilir ne zorluklarla yaptılar diye . Çok severim çocukları tanımasam yolda görsem dahi severim .
İşte mucizelerimiz gelsin en kısa zamanda hepimize kızlaraynen bak ornekleri bizleri mesela
Sakin ol sakinCanım bana yok adet döngüsü 40günmüş falan copy paste şeylerle geliyosun interneti yanlış kullanıyoruz mesela hamile olanlar bilir bi dokota gidersin bebeğinle ilgili kötü konuşur üzer seni mahf eder birine gidersin tam tersi seninle ilgilenirkeb deli olur. Yani biz burda yaşayarak öğrendiklerimizi konuşuyoruz dimi bizene döngüden bilmem neden biz kendimize bakalım doktorların yazdığı herşeye kulak assaydık ohooo çoktan bizi gömerlerdi canli canlı
cunku kese olusuyor o zamn akillilar adamlar:) bosa. okumamislarKi doktorlar bir hafta on gün geçince gelin diyorlar
Ay amin ama ben bu ay kesin adet olucam oyle his var içimdeİşte mucizelerimiz gelsin en kısa zamanda hepimize kızlar
cancazim. oda seni rahtlatmak icin dedi. kizma artk da sendeSen benim demek istediğimi bi anlamak istesen de anlamak istemiyosun bişey konuşuruz burda o öyle demiş bu böyle demiş biz kendi bildiklerimizden ders çıkarmak için bu saate kadsr uyumayıp dertleşiyoruz zaten
Kız delirttin beni bendede o his var ama demesene öyle bak günümüz aynı beraber bekliyoruz hazır düşmeAy amin ama ben bu ay kesin adet olucam oyle his var içimde
bende inanmiyorm kuzum. adamlar sadece okumuslar yorum yok bagzilarinda ezberw yapioyorlar iai neden nicin diye yapmiyorlarValla ben her doktora inanmıyorum kızlar çünkü gerçekten bazıları kasaap
Ama napayım. Akıntı kesildi kasık bel agrısı var sonra çikılata kredi herkes adet der buna bence neyse bir dahaki.ay devam çalışmalaraKız delirttin beni bendede o his var ama demesene öyle bak günümüz aynı beraber bekliyoruz hazır düşme
Hayırlısııı hayırlısı inşallah diyelimAma napayım. Akıntı kesildi kasık bel agrısı var sonra çikılata kredi herkes adet der buna bence neyse bir dahaki.ay devam çalışmalara
Ya bende şuan farkettim gogus ucumun etrafında nokta nokta şişkinlikler var onlar neyle alakalı acabahadi yatin usaklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?