Hayırlısı inşallahhhhhHayırlısııı hayırlısı inşallah diyelim
Deme uğraşmamak için hem de anne açısından da iyi işte yükselecek mi diyecunku kese olusuyor o zamn akillilar adamlar:) bosa. okumamislar
Iyi geceler canımYeni gün yeni umut kızlar hayırlı geceler herkese Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim aminnnSenin de hayırlı olsun canım sen de sağlıkla kavuşursun umarım bebeğine
Günaydın canım. Çok sağol. Pes etmiyorum canım. 1.70 den sonra bu ay için adet olmayı bekleyebilirim ancak :) çünkü 11-12 sinde yumurtlama olmuştur en geç. Zaten 9-13 arasını değerlendirdim. 22 sinde 1.70 sonucunu gördüm.bence. olacaksin vucudun sana sinyal veriyor ama sen pes. ediyorsun . inan seni cok iyi anliyorum keske gercekte gorussek destek. versek sana ama emin ol. suan sana cok dua ediyormmm
Çok geçmiş olsun.. Ben de okuldan çıkıp eve gittim hemen temizlik yaptım. Misafir aldım akşam yemeğine falan :) hamişim diye elimi sürmüyordum bi şeye :))) az da olsa yapam dedim bi şeyler artıkSüpürdüm misafirim geldi kahve içmeye kahve içtik yemek yaptık eşim spora gidiyordu ona sebze haşladım fakat spordan geldi ki kendini sakatlamış omzunu acile gittik ablam hemen 3gün raporla 10 tane iğne .. kendi derdimi unuttum valla onun can acısına .. A Annelerin en yorgunu
En güzel zamanda hayırlı ise gelsinler inşallah :))Hayırlı geceler kızlarHepimiz aynı şey için dualarda buluşuyoruz inşaAllah gelecek kuzularımız Rabbimin izniyle.
Ben döneni okumuştum i
Hatırladığın örnekler var mı canım?
Bat kaç canım? Gölge var sankiVarmı kızlar sizce
hemen yakin tarihler olsun canm. sonucta daha adet olmadinGünaydın canım. Çok sağol. Pes etmiyorum canım. 1.70 den sonra bu ay için adet olmayı bekleyebilirim ancak :) çünkü 11-12 sinde yumurtlama olmuştur en geç. Zaten 9-13 arasını değerlendirdim. 22 sinde 1.70 sonucunu gördüm.
Kızlar olmasa bile nasip diyip yolumuza bakacağız. Çok takılmayalım. Hele yeni başlayanlar, yolumuz uzun belki de , hayırlısı diyip içimizi ferah tutmalıyız. Çok duyuyoruz ki bu stresten sonra bıraktım diyip hamile kalan çok.
Bu arada bi çoğumuzda her ay yumurta oluşuyor evet ama o dönemde yaşanan her ilişkinin hamilelikle sonuçlanması mümkün değil. Atıyorum, yumurta soldan gelir spremler sağdan gider yine olmaz.
Kadın doğumcu arkadaşımın söylediği, stres yapınca bazı hormonlar engel oluyormuş buna. O yüzden ben dahil rahat olalım acık. :*
Canımsın, çok sağol. Rabbim isteyen herkese hayırlı ise versin inşallah.Sen çok güzel bi anne olucaksın bak buna yürekten inanıyorum ve çok beklemeyeceğini düşünüyorum Raaabbim en kısa zamanda nasip etsin canım
Canımsın, çok sağol. Rabbim isteyen herkese hayırlı ise versin inşallah.
Çok beklemeyeceksin sözünü çok duydum yaaa, evet çok istiyorum ama hayırlı ise olsun canım
Hoşgeldin canım anıyız seninle benimde bugün 5+4 oldu :) o zamn seninde sat 16 eylüydüYazmayı unutmuşum bat 14 ekimdi. Şuanda 5+3 hamileyim bugün keseyi gördük şükür
Çok doğru söylemiş canım benim ilk hamileliğimde de tatil dönüşü çok mutlu huzurluyken, kafamdan silmişken olmuştu (tabi önceden vitaminler fln kullanmıştım) ama sonu iyi olmadıKızlar olmasa bile nasip diyip yolumuza bakacağız. Çok takılmayalım. Hele yeni başlayanlar, yolumuz uzun belki de , hayırlısı diyip içimizi ferah tutmalıyız. Çok duyuyoruz ki bu stresten sonra bıraktım diyip hamile kalan çok.
Bu arada bi çoğumuzda her ay yumurta oluşuyor evet ama o dönemde yaşanan her ilişkinin hamilelikle sonuçlanması mümkün değil. Atıyorum, yumurta soldan gelir spremler sağdan gider yine olmaz.
Kadın doğumcu arkadaşımın söylediği, stres yapınca bazı hormonlar engel oluyormuş buna. O yüzden ben dahil rahat olalım acık. :*
Hoşgeldin canım anıyız seninle benimde bugün 5+4 oldu :) o zamn seninde sat 16 eylüydü
Ben geçen hafta gitmiştim dr ye tabi kese görünmemişti haftaya gidicem inşallah bizde keseyi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?