İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yeni gün yeni umut kızlar hayırlı geceler herkese Allah gönlünüze göre versin

bence. olacaksin vucudun sana sinyal veriyor ama sen pes. ediyorsun . inan seni cok iyi anliyorum keske gercekte gorussek destek. versek sana ama emin ol. suan sana cok dua ediyormmm
Günaydın canım. Çok sağol. Pes etmiyorum canım. 1.70 den sonra bu ay için adet olmayı bekleyebilirim ancak :) çünkü 11-12 sinde yumurtlama olmuştur en geç. Zaten 9-13 arasını değerlendirdim. 22 sinde 1.70 sonucunu gördüm.

Ço
Çok geçmiş olsun.. Ben de okuldan çıkıp eve gittim hemen temizlik yaptım. Misafir aldım akşam yemeğine falan :) hamişim diye elimi sürmüyordum bi şeye :))) az da olsa yapam dedim bi şeyler artık

hemen yakin tarihler olsun canm. sonucta daha adet olmadin

Kızlar olmasa bile nasip diyip yolumuza bakacağız. Çok takılmayalım. Hele yeni başlayanlar, yolumuz uzun belki de , hayırlısı diyip içimizi ferah tutmalıyız. Çok duyuyoruz ki bu stresten sonra bıraktım diyip hamile kalan çok.
Bu arada bi çoğumuzda her ay yumurta oluşuyor evet ama o dönemde yaşanan her ilişkinin hamilelikle sonuçlanması mümkün değil. Atıyorum, yumurta soldan gelir spremler sağdan gider yine olmaz.
Kadın doğumcu arkadaşımın söylediği, stres yapınca bazı hormonlar engel oluyormuş buna. O yüzden ben dahil rahat olalım acık. :*

Sen çok güzel bi anne olucaksın bak buna yürekten inanıyorum ve çok beklemeyeceğini düşünüyorum Raaabbim en kısa zamanda nasip etsin canım

Sen çok güzel bi anne olucaksın bak buna yürekten inanıyorum ve çok beklemeyeceğini düşünüyorum Raaabbim en kısa zamanda nasip etsin canım
Canımsın, çok sağol. Rabbim isteyen herkese hayırlı ise versin inşallah.
Çok beklemeyeceksin sözünü çok duydum yaaa, evet çok istiyorum ama hayırlı ise olsun canım

Çok doğru söylemiş canım benim ilk hamileliğimde de tatil dönüşü çok mutlu huzurluyken, kafamdan silmişken olmuştu (tabi önceden vitaminler fln kullanmıştım) ama sonu iyi olmadı
Şuan iste tek tüpüm alındı hemde aynı anda kürtaj oldm yetmezmiş gibi birde pco var kesin çok beklerimm diyip umudumu kaybetmişken hamile kaldım hemde doktor 3 ay korunma vermişti, bizim 1.5 ay sonra o kdar dikkat etmemize rağmen oldu :)) Benim ikisinden tecrübe ettğim en önemli şey zaten düzenli ilişkin varsa stress yapma. Çok özür diliyorum ama yatağa sadece bebek yapmak için girmemek gerekiyor bu hem ilişkiyi bende bizi zedeler bence .. Mucizelerimizin zaten gelicekleri çok özel bir zaman var sadece akışına bırakmak gerekiyor.

Hoşgeldin canım anıyız seninle benimde bugün 5+4 oldu :) o zamn seninde sat 16 eylüydü
Ben geçen hafta gitmiştim dr ye tabi kese görünmemişti haftaya gidicem inşallah bizde keseyi görürüz

Hoşbuldum canım evet aynıyız seninle benim de 16 eylüldü geçen hafta gittiğimde ben de birşey görememiştim canım haftaya gittiğinde Allahın izniyle görürsün inşallah hatta belki bebeğin bile gözükür benim gözükmedi doktor normal dedi görememiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…