İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

su ana kadar duydugu en mantikli aciklama

İşte nasipse her türlü oluyor. Buna inanmak ve hayırlısını istemek lazım.
İlişki konusuna katılıyorum

Umarım öyle olur canım doktorum bilerek bu hafta çağırmak istemedi dediğin gibi haftaya gel 6 haftalıkken çoğu şey belli olur dedi belki kalp atışlarınıda duyabilirmişiz, heycanla bekliyorum

Umarım öyle olur canım doktorum bilerek bu hafta çağırmak istemedi dediğin gibi haftaya gel 6 haftalıkken çoğu şey belli olur dedi belki kalp atışlarınıda duyabilirmişiz, heycanla bekliyorum

5+4te kesesi görülmüştü benim 6+3te kalp atışı duyulmuştu bakalım bunda nasıl olcak sonu benzemesin daha 3+5 :)

Merhaba kizlar.. yardiminiza ihtiyacim var.. benim bu aydanda ümidim kesildi cünkü cok fena bi kaşintim var galiba üsüttüm. Doktora gitmeden evde neler yapa bilirim bu kaşintiyi gecirmek icin fikri olan var mi ?

Tsk ederim canim ama fogal yöntemle yapa bilecegim birsey varmi o kremi benim burda bulmam zor olur galiba türkiyede degilim Bide suan tam yumurtlama dönemindeyim galiba üsüticek zamani buldum

üşütmeyle olmaz mantar olabilir yüksek ihtimal pamuklu iç çamaşırı giymelisin sık sık değiştirceksin ve ıslak bırakmamaya çalış ilaçsız bende geçmiyo eczaneye sorabilirsin haricen kullanılan kremler var çünkü orda işleyiş nasıl bilmiyorum ama

Tsk ederim canim dediklerini yapiorum her zaman ama iste yinede oluyor olmadi bi eczaneye gidimde krem alayim ..

Sen nasilsin bebisinle nasil gidiyor

canim ne guzel yazmissin. icim ferahladi okuyunca. ben de hep dedim. yumurtlama oldu bu ay. gunumu hesapladim. dogru zamanda oldu neden olmadi diye? ilk denememdi ve hemen olsun istedim. tabi sitreste cok yaptim ama simdi kendimi telkin ediyorum. insallah bana da bu ay hayirlisi ile nasip olur.

çok güzel Allahım hevesimi yarım bırakmasın
yok hayır eşim bi arkadaşım bide kız kardeşim biliyo inşallah kalp atışından sonra açıklarız herkese :)
amin canim. insallah Allah hayirlisi ile saglukla kucagina aldigin gunler gostersin.senin adina mutlu oldum.:)

K Kutsal Alerji ben öyle sıkıntı stres yapmadımda kendime sadece merak var bakıyorum acaba varmıdır inşallah vardır diyorum . Neyi çok istersen onunla sınanırsın diyorlar ya bence nasıl istemek te önemli hayırlısı olsun derim ben hep . Kötüyü çağırmamak lazım

Allahim hayirlisyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.. kiz nasil tutyosun icinde :)

ben bilim de gerisi önemli değil yok yok şaka bi tarafa erken dönemde bi kaybım olduğu için hemen yaymak istemiyorum nolur nolmaz diye bi kendine gelsin azıcık büyüsün 7-8 haftalık olsun söyleriz Allah nasip ederse :)

Haklisin canim orasi öyle. Saglikli olsun herseyi en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…