İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Daha minicikler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım zaman çok çabuk geçiyor
Sen ilk bebeğini nasıl kaybetmiştin

6+5te şiddetli kanamayla hastaneye gittim düştü sandım gittiğimde kanamam hala devam ediyodu ama doktor kalp atışını dinletti vardı düşmemişti o gün sabaha kadar koca koca 5-6 tane serum yedim sabah hastaneden çıktım öğlen tekrar gittim kanama kesici ilaç pıhtı yaptırmış oda bebeğime baskı yapmış ve kalbini durdurmuştu 6+6 da ve ertesi gün kürtaj oldum.

Ayy canımm ( Ne diyeceğimi bilemedim ilk bebeklerimiz bizim için kötü bi tecrübe olmuş
İnşallah bu bebeğin sağlıkla senin olur

Selam kızlar yumurtlamadan bu yana 4 gün geçti ama inanılmaz bir kasık ağrım var otururken kalkarken yürürken çok ağrıyor acaba kist mi oluştu

Hiç bir belirtim yok ama şunu da söylemel istiyorum gecen ay 40 günde adet olmuştum yumurtlama geç olmuş olabilir hatta geçen hafta tam da bugun demiştim size yumurtlama akıntım var uzayan şeffaf diye onun cuması ilişki olmuştu şimdi de adetim gelmiyor hiç bi adet belirtiai yok kasıklarıma ara ara kramp gibi şeyler giriyo test yaptım negatif geç yumurtlama olduysa da 1 hafta bile olmadı ilişkinin üzerinden ayy kafam cok karıstı ya

bi 3-4 gün daha bekle canım ilişkinin üzerinden 10-12 gün geçsin öyle çıkar geç yumurtlama olduysa inşallah öyle olmuştur

of ya sabir etmek ne zormus

Kızlar bu arada sigara içmiyorum deli gibi zorlanıyorum çenemi sıkmaktan çenem ağrıdı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…