amin canim. insallah Allah hayirlisi ile saglukla kucagina aldigin gunler gostersin.senin adina mutlu oldum.:)
Daha minicikler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım5+4te kesesi görülmüştü benim 6+3te kalp atışı duyulmuştu bakalım bunda nasıl olcak sonu benzemesin daha 3+5 :)
Daha minicikler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımzaman çok çabuk geçiyor
Sen ilk bebeğini nasıl kaybetmiştin
hala regl olmadim saka gibi sabah bir bas agrisiyla bulanti ogurmeyle kalktim tovbe tovbe
artık bi kan versen mi acaba :)
offf bilmiyormmm mi. hep sabir ediyorm iste tam teste gorecem o iki kirmiziyi kan vermekten yoruldum :))) olmazsa bir kacamak yapip test alacamartık bi kan versen mi acaba :)
Ayy canımm6+5te şiddetli kanamayla hastaneye gittim düştü sandım gittiğimde kanamam hala devam ediyodu ama doktor kalp atışını dinletti vardı düşmemişti o gün sabaha kadar koca koca 5-6 tane serum yedim sabah hastaneden çıktım öğlen tekrar gittim kanama kesici ilaç pıhtı yaptırmış oda bebeğime baskı yapmış ve kalbini durdurmuştu 6+6 da ve ertesi gün kürtaj oldum.
dun gece olmam lazimdi akinti hos temiz bazen sarimsi beyaz bir akinti geceleri belim kasiklarim cok agriyo hah diyorm geldi adet ama gelen giden yokBencede vermelisin canim :) günün gecti demi ?
dun gece olmam lazimdi akinti hos temiz bazen sarimsi beyaz bir akinti geceleri belim kasiklarim cok agriyo hah diyorm geldi adet ama gelen giden yok[/QUOTE
bence 4ncü kez anne olmaya hazir ol allahim minnak minnak kücük kizinla beraber büyür ikiz gibi olurlar cok tatli yaaa
var mi belirtinKızlar ne güzel şeyler yazmışaınız benimde adet günüm bugun gelen giden yok henüz bekliyorum inşallah çok gecikmez zamanı
Hiç bir belirtim yok ama şunu da söylemel istiyorum gecen ay 40 günde adet olmuştum yumurtlama geç olmuş olabilir hatta geçen hafta tam da bugun demiştim size yumurtlama akıntım var uzayan şeffaf diye onun cuması ilişki olmuştu şimdi de adetim gelmiyor hiç bi adet belirtiai yok kasıklarıma ara ara kramp gibi şeyler giriyo test yaptım negatif geç yumurtlama olduysa da 1 hafta bile olmadı ilişkinin üzerinden ayy kafam cok karıstı yavar mi belirtin
Ayy canımm( Ne diyeceğimi bilemedim ilk bebeklerimiz bizim için kötü bi tecrübe olmuş
İnşallah bu bebeğin sağlıkla senin olur
Hiç bir belirtim yok ama şunu da söylemel istiyorum gecen ay 40 günde adet olmuştum yumurtlama geç olmuş olabilir hatta geçen hafta tam da bugun demiştim size yumurtlama akıntım var uzayan şeffaf diye onun cuması ilişki olmuştu şimdi de adetim gelmiyor hiç bi adet belirtiai yok kasıklarıma ara ara kramp gibi şeyler giriyo test yaptım negatif geç yumurtlama olduysa da 1 hafta bile olmadı ilişkinin üzerinden ayy kafam cok karıstı ya
of ya sabir etmek ne zormusHiç bir belirtim yok ama şunu da söylemel istiyorum gecen ay 40 günde adet olmuştum yumurtlama geç olmuş olabilir hatta geçen hafta tam da bugun demiştim size yumurtlama akıntım var uzayan şeffaf diye onun cuması ilişki olmuştu şimdi de adetim gelmiyor hiç bi adet belirtiai yok kasıklarıma ara ara kramp gibi şeyler giriyo test yaptım negatif geç yumurtlama olduysa da 1 hafta bile olmadı ilişkinin üzerinden ayy kafam cok karıstı ya
bencedd bekleyelimEvet biraz daha bekleyeyim olmazsam da doktora falan giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?